Atas arahan PKP, beberapa kedai Maxis kami ditutup. Klik sini untuk cari kedai berdekatan anda. 

Nak pergi kedai Maxis? Klik sini untuk kedai terdekat.

Aktifkan Maxis VoLTE untuk kualiti panggilan sebenar! Untuk maklumat terperinci, klik di

Kualiti panggilan sebenar dengan VoLTE! Klik di

sini.

Sempena Hari Kebangsaan ini, kami memperkenalkan Maxis Awards demi memperkasakan wira dan wirawati Malaysia

Pabila anak bangsa bersatu maka lahirlah negara maju. Pada semua anak bangsa Malaysia yang berjiwa perwira - mereka yang mengubah arus dan mereka yang berdiri di barisan penyokong, kami ucapkan terima kasih kerana menginspirasikan perubahan buat negara.

Demi terus menyokong perwira hari ini dan di masa depan, kami memperkenalkan Maxis Awards demi menghargai dan memperkasakan mereka yang telah membantu negara kita terus menerajui.

Kenali pemangkin hebat anak bangsa Malaysia yang diketengahkan oleh kami

Dengan kolaborasi bersama Gen. T, kami ingin menganugerahi rakyat Malaysia yang memberi inspirasi dan anak bangsa disebalik kejayaan mereka. Tonton untuk ketahui lebih lanjut tentang kisah mereka, sistem sokongan dan apa yang memperkasakan mereka untuk terus lakukan apa yang terbaik untuk komuniti sekeliling mereka.

Maxis Awards, sumbangan RM5 juta untuk memperkasakan Malaysia

Maxis Awards dilahirkan demi menyokong dan mendorong penciptaan idea yang memberi impak dalam kemajuan Malaysia. Sepanjang tempoh 1 tahun, sebanyak RM5 juta akan disumbangkan untuk membangunkan dan mempromosikan 12 projek terpilih.

Maxis Awards yang julung kalinya telah dijayakan dengan kerjasama Gen. T, plaform pemimpin masa depan oleh Tatler Asia. Menerusi pemilihan yang ketat oleh panel hakim Maxis, dua pemenang pertama akan diumumkan pada bulan September ini.

Pemenang dipilih berdasarkan tiga kriteria di bawah, dan akan menerima geran dan tajaan solusi pelan dan perkhidmatan Maxis Business untuk merealisasikan idea mereka.

Value to Community

Projek itu memanfaatkan komuniti dalam beberap aspek seperti ekonomi, sosial, persekitaran.

Innovative

Projek itu menunjukkan cara penyelesaian masalah yang baharu atau diperbaik.

Tech-enabled

Projek itu dikuasakan oleh teknologi digital seperti IoT, cloud, rangkaian, AI, data dan analitik, dan banyak lagi.