Amaran: Waspada

Amaran: Waspada

Penipuan SMS yang mengaku sebagai Maxis

Maxis bekerjasama dengan artis tempatan Sabah untuk Kaamatan

Maxis Keamatan Main
  • Menyokong dan bekerjasama dengan artis tempatan Sabah, Atmosfera untuk mengeluarkan “Kaamatan”
  • Semangat kebersamaan mencerminkan janji Maxis untuk menyatukan masyarakat Rangkaian Malaysia untuk Sentiasa Mendahului dalam dunia yang berubah-ubah

Banyak yang dapat diraikan semasa perayaan Kaamatan di Sabah bermula 30 Mei ini. Untuk tahun ini, Maxis bekerjasama dengan artis tempatan until menghasilkan video muzik perayaan yang membawa makna Kaamatan yang unik serta semangat komuniti yang rancak.

Duo popular Sabah, Atmosfera, yang diasaskan oleh adik beradik Hezron dan Hazrenol Rayner, telah mengeluarkan ‘Kaamatan’. Dinyanyikan dalam bahasa Dusun tempatan dengan sokongan rakan-rakan Sabah Ayie dari Floor 88, Kaamatan adalah meriah dan menarik, dengan cangkuk yang akan mengundang permainan berulang di banyak perhimpunan. Tonton video muzik Kaamatan di sini:
https://www.maxis.com.my/en/campaigns/kaamatan-celebration/

“Bersama komuniti Rangkaian Malaysia, terutamanya di Sabah, kami menyambut Kaamatan bersama keluarga dan orang tersayang. Dalam berkhidmat kepada Rangkaian Sabah, kami teruja untuk bekerjasama dengan artis tempatan dalam lagu indah tentang semangat kebersamaan Kaamatan ini. Ia mencerminkan komitmen kami sendiri untuk menyatukan komuniti melalui kerjasama, supaya mereka sentiasa Terus Menerajui,” kata Tai Kam Leong, Ketua Jenama & Pemasaran, Maxis.

Maxis juga menjemput semua rakyat Sabah untuk bersama mencipta Rangkaian Batik Malaysia, pada jerayawara yang sedang berlangsung dan pameran batik digital di Persatuan Kebudayaan Kadazandusun Sabah (KDCA), Kota Kinabalu sehingga 31 Mei. Pengunjung pameran dapat mencipta rekaan batik peribadi mereka sendiri, dan melihatnya dihidupkan pada permaidani digital secara langsung, bersama-sama dengan ciptaan rakyat Malaysia. Mereka juga akan dapat memanfaatkan tawaran peranti Maxis yang berterusan secara peribadi. Tawaran hebat ini sedang berlangsung sehingga 29 Jun, membolehkan pelanggan membeli-belah untuk orang tersayang, atau hanya sebagai hidangan untuk diri mereka sendiri.

Archives
Tags