Amaran: Waspada

Amaran: Waspada

Penipuan SMS yang mengaku sebagai Maxis

Hotlink Rewards tawar diskaun sehingga 70% dan peluang menang telefon pintar terbaru

  • Baucar diskaun eksklusif dari rakan kongsi Hotlink pada bulan Jun dengan peluang untuk memenangi salah satu daripada 20 iPhone 12 berwarna ungu dan 16 Samsung Galaxy S21
  • Ikuti Pesta Jualan Hotlink Rewards, acara livestream 2 hari dengan hiburan dari Floor88, Baby Shima, Iman Troye, Harvinth Skin dan banyak lagi, untuk diskaun dan hadiah yang lebih hebat
  • Hotlink menghimpunkan hadiah eksklusif terbaik untuk individu untuk #BikinSampaiJadi setiap hari

Aplikasi Hotlink menawarkan lebih daripada transaksi seperti top-up dan pembelian data dengan Hotlink Rewards. Pelanggan diberi tawaran menarik dari lebih dari 300 rakan kongsi dengan nilai yang bersesuaian dengan gaya hidup mereka.

Bulan Jun ini, selain memiliki akses ke pengalaman yang luar biasa, pengguna Hotlink berpeluang memenangi telefon pintar yang didambakan melalui kempen Win with Hotlink Rewards dan Pesta Jualan Hotlink Rewards.

Hotlink Rewards tawar diskaun sehingga 70% dan peluang menang telefon pintar terbaru

"Setiap hari, lebih dari 3.5 juta pengguna menggunakan aplikasi Hotlink kami. Penerimaan Hotlink Rewards sejak pelancarannya melampaui jangkaan kami, dan kami ingin terus berkongsi tawaran dan ganjaran yang sewajarnya untuk mereka. Pengguna kami adalah pencari pengalaman yang juga ingin mendapatkan nilai paling banyak dari kami, dan aplikasi ini adalah tempat yang terbaik untuk mereka. Kami gembira dapat bekerjasama dengan rakan kongsi kami untuk mengumpulkan hadiah terbaik untuk pelanggan kami supaya #BikinSampaiJadi,” kata Navin Manian, Ketua Pengguna Hotlink di Maxis.

Menang dengan Ganjaran Hotlink!

Pengguna boleh membeli baucar dengan potongan harga hingga 70%, atau dari harga serendah RM1.50 yang menampilkan jenama seperti Dominos, MyNews, Tealive dan banyak lagi. Untuk setiap baucar diskaun yang dibeli, pengguna layak mendapat peluang memenangi salah satu daripada 20 iPhone ungu 12 (128 GB) dan 16 Samsung Galaxy S21 (256GB) ungu. Untuk baucar berharga RM10 ke atas, pengguna mempunyai dua peluang untuk menang. Sembilan pemenang akan diumumkan setiap minggu sepanjang bulan.

Pesta Jualan Hotlink Rewards

Sebagai penutup pesta jualan selama satu bulan ini, Hotlink menambahkan lagi pengalaman pelanggan dengan berkolaborasi dengan penghibur kegemaran Malaysia Floor88, Baby Shima, Iman Troye, Harvinth Skin dan banyak lagi untuk menghiburkan anda di Pesta Jualan Hotlink Rewards melalui Facebook Live. Jangan lupa untuk tonton acara ini untuk persembahan epik, baucar diskaun eksklusif di livestream dan peluang untuk menang Samsung Galaxy S21 (256GB) ungu setiap hari.

Untuk mengetahui lebih lanjut dan menuntut ganjaran hebat, buka aplikasi Hotlink anda atau muat turun dari Apple App Store atau Google Play Store di https://www.hotlink.com.my/rewards dan nantikan Laman Facebook Hotlink.

Archives
Tags