Amaran: Waspada

Penipuan SMS yang mengaku sebagai Maxis

Hotlink App raikan Merdeka dengan ganjaran hebat bagi rakyat Malaysia

• Tebus baucar makanan dan membeli-belah dengan menambah nilai kredit Hotlink secara digital
  • Peluang memenangi 16 iPhone 12 dan 16 Samsung Galaxy S21 Plus ketika membeli e-baucar di aplikasi melalui Hotlink Rewards
  • Pengguna yang terus “Bikin Selalu, Hotlink App Dulu” akan diberi hadiah dengan lebih banyak tawaran

Raikan Merdeka dengan tawaran baucar menarik, hadiah dan peluang memenangi telefon pintar terkini bersama Hotlink dengan hanya memuatkan kredit atau membeli e-baucar melalui aplikasi Hotlink. Kempen ini merupakan inisiatif terbaru Hotlink untuk pelanggan yang sering “Bikin Selalu, Hotlink App Dulu”.

“Melalui usaha berterusan kami, Hotlink dikenali sebagai jenama yang terus memberi penghargaan kepada pelanggan Hotlink. Dengan meraikan Merdeka, kami ingin menggembirakan pelanggan kami atas sokongan mereka dengan baucar yang mudah ditebus dan hadiah menarik,” kata Rabiras Rajakrishnan, Pemangku Ketua Pengguna Hotlink di Maxis.

Hotlink app X Merdeka BM

Tambah Nilai dan Nikmati Ganjaran Menarik

Mulai sekarang hingga 30 September 2021, pengguna dapat memperoleh Hotlink Reward Points dengan setiap penambahan kredit melalui aplikasi Hotlink melalui perbankan langsung atau e-wallet (termasuk MAE, Boost atau Touch ‘n Go). Mata ini dapat dikumpulkan dan digunakan untuk menebus pelbagai hadiah, termasuk baucar dari Dunkin’, Tealive, Kenny Rogers, Burger King, Lazada, Grabfood dan banyak lagi. Mata diperbaharui pada akhir bulan, jadi pelanggan digalakkan untuk menebus hadiah tersebut setiap kali mereka menambah.

Tambah Nilai Hotlink Reward Points
< RM 10 5 mata
>= RM 10 to < RM 30 25 mata
>= RM 30 50 mata

Menangi telefon pintar baru dengan Hotlink Rewards

Pengguna yang membeli e-baucar dari Hotlink Rewards dari sekarang hingga 17 September 2021 juga akan layak mendapat peluang memenangi hadiah menarik, termasuk iPhone 12 atau Samsung Galaxy S21 Plus terkini. Terdapat 32 peranti yang akan dimenangi. Baucar berharga di bawah RM10 bernilai satu penyertaan, sementara baucar berharga RM10 ke atas bernilai dua penyertaan.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai cara menuntut ganjaran hebat ini, buka aplikasi Hotlink atau muat turun dari Apple App Store atau Google Play Store di https://www.hotlink.com.my/hotlink-app dan layari Hotlink's Halaman Facebook.