Stay Connected: Our stores and support channels remain open to keep you connected. More info, here .

Our retail outlets are open with strict SOPs to ensure everyone’s safety. Click here for more info.

Pengalaman Tanpa Risau Untuk Semua Keperluan Telefon Anda Dengan Maxis Zerolution360

Sama ada untuk menyemak dan membalas e-mel, perbankan, membeli-belah, perkhidmatan e-hailing atau mendapatkan arahan navigasi, telefon mudah alih adalah alat komunikasi yang amat penting dalam kehidupan seharian kita. Kini, kehilangan akses kepada telefon mudah alih adalah sesuatu yang bukan sahaja menyusahkan, tetapi tidak boleh lagi diterima.

Hari ini, Maxis memperkenalkan cara yang baharu untuk menggunakan peranti dengan pelancaran Zerolution360, program keahlian telefon yang menawarkan pelanggan pengalaman 360 yang lengkap dan tanpa risau untuk semua keperluan peranti mereka - dari saat mereka mendaftar dan menggunakan telefon mereka, serta proses penyelenggaraan dan menaiktaraf pada masa hadapan.

Dengan Zerolution360, pelanggan boleh memilih mana-mana telefon utama terbaharu yang disediakan dan pelan MaxisONE yang mereka inginkan, tanpa bayaran pendahuluan dan tanpa kad kredit, serta pelan perlindungan yang komprehensif - untuk pengalaman peranti yang menyeluruh. Antara manfaat utama yang ditawarkan termasuk gantian peranti menyeluruh segera bagi telefon yang dicuri atau rosak, perlindungan peranti penuh serta naiktaraf telefon percuma setiap dua tahun dengan pilihan naiktaraf tahunan (dengan bayaran). Pelanggan yang mendaftar untuk program keahlian ini tidak perlu mendaftar ke pelan kontrak kami.

“Tidak boleh dinafikan bahawa telefon mudah telah menjadi sesuatu yang amat penting kepada kehidupan seharian kita; ia adalah sebuah alat yang menghubungkan kita kepada hal-hal berkaitan dengan kerja atau untuk urusan peribadi. Oleh itu, kehilangan akses ke peranti kami dalam keadaan apa pun adalah sesuatu yang tidak lagi boleh diterima. Melalui Zerolution360, kami menyediakan pelanggan pengalaman dan proses penyelenggaraan peranti tanpa risau yang menyeluruh, bukan hanya dengan memberi mereka kebebasan dan fleksibiliti untuk memiliki peranti dengan cara yang mereka inginkan, tetapi menawarkan pengalaman tanpa risau dimana mereka boleh menjalankan kehidupan seharian tanpa sebarang gangguan,” kata Arjun Varma, Ketua Pascabayar Maxis.

Berikut adalah cara-cara untuk mendaftar ke Zerolution360:

Pelanggan boleh memilih dari pelbagai jenis telefon utama dengan bayaran bulanan yang berpatutan (bayaran berbeza bergantung kepada harga peranti). Mereka juga boleh memilih antara dua pakej perlindungan, Asas dan Premium. Dengan pakej Premium, iaitu bayaran tambahan sebanyak RM10 sebulan, pelanggan akan mendapat khidmat pembaikan keutamaan dengan masa pembaikan yang lebih pantas, telefon pinjaman sementara, dan penggantian skrin percuma sekali.

Untuk mendaftar ke Zerolution 360, lawati mana-mana Pusat Maxis atau Rakan Eksklusif Maxis di seluruh negara. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Zerolution 360, saksikan video ini https://youtu.be/x2ekonEIA00 atau lawati www.maxis.com.my.

PETRONAS Dagangan partners with Maxis on big data analytics and converged solutions

Leveraging each other’s strengths in technology and innovation, PETRONAS Dagangan Berhad (PDB) and Maxis have entered into a strategic partnership to jointly offer converged solutions focusing on safety, security and sustainability for businesses. Additionally, the partnership will focus on leveraging big data and advanced analytics to co-create hyper personalization for an enhanced retail experience.

Maxis further expands its sophisticated Enterprise solutions with acqui-hire of Audeonet

Accelerating its ambition to be Malaysia’s Leading Converged Solutions Company, Maxis Business has expanded its voice and unified communications (UC) solutions as part of its ongoing commitment to build talent capacity and capabilities in sophisticated solutions for its Enterprise segment. The expanded portfolio is driven by the increasing need for greater collaboration in business in the new normal.

Maxis builds future technology and innovation leaders with new scholarships

Following the launch of three new scholarships in July, Maxis was proud to announce the award of these scholarships to 15 bright and deserving individuals to support their academic aspirations.