Atas arahan PKP, beberapa kedai Maxis kami ditutup. Klik sini untuk cari kedai berdekatan anda. 

Nak pergi kedai Maxis? Klik sini untuk kedai terdekat.

Aktifkan Maxis VoLTE untuk kualiti panggilan sebenar! Untuk maklumat terperinci, klik di

Kualiti panggilan sebenar dengan VoLTE! Klik di

sini.

Maxis Melancarkan Pusat Maxis Baru Di AEON Mall, Kuching Central


Maxis kini mempunyai 10 Pusat Maxis di Sarawak, berikutan pelancaran kedai terbaharu minggu lalu di Kuching Central. Kini, bilangan Pusat Maxis yang dimodenkan di seluruh negara adalah sebanyak 63. Selain Pusat Maxis, terdapat 197 Rakan Eksklusif Maxis di seluruh negara, dimana lapan daripadanya terletak di Sarawak.

Mengulas mengenai pembukaan kedai terbaharu ini, Alexius Bong, Ketua Wilayah Maxis di Sarawak berkata, “Kami amat teruja dengan pelancaran Pusat Maxis baharu kami, kerana ia akan memenuhi keperluan pelanggan yang semakin meningkat untuk Internet mudah alih dan perkhidmatan gaya hidup. Kedai ini akan menawarkan pelan dan penyelesaian menarik seperti MaxisONE Prime, Hotlink Postpaid Flex, perkhidmatan Internet fiber rumah, serta peranti pintar dan aksesori untuk pelanggan individu dan perusahaan. Ini boleh didapati melalui program ‘mudah dimiliki’ dan ‘bebas bimbang’ seperti Zerolution. Pelanggan kami di Sarawak menggunakan purata data lebih daripada 9GB sebulan, satu petunjuk jelas bahawa mereka amat sukakan Internet. Untuk memberikan pengalaman terbaik kepada para pelanggan, kami terus melabur dalam rangkaian 4G LTE No. 1 kami yang kini meliputi lebih daripada 40 bandar, termasuk bandar-bandar pedalaman di Sarawak.”

Bagi masa yang terhad sahaja, pelanggan yang mendaftar untuk pelan atau membeli peranti di Pusat Maxis terbaharu ini akan membawa pulang premium eksklusif secara percuma. Lawati kedai ini di G22, Aras Bawah, AEON Mall, Kuching Central.

Archives
Tags

Popular
Posts

Maxis first to launch 5G international roaming service in three ASEAN countries

Maxis first to launch 5G international roaming service in three ASEAN countries

As international borders progressively reopen and with the return of more international travel on the horizon, Maxis is the first telco in the country to provide its customers with 5G international roaming services in Singapore, Thailand and Indonesia.

TELL ME MORE
Maxis Awards announces first batch of winners with green-themed projects

Maxis Awards announces first batch of winners with green-themed projects

The passion of Malaysians in bringing a positive change to the community clearly showed as Maxis announced the first two winners of the inaugural Maxis Awards.

TELL ME MORE
Maxis-sponsored Team Secret to take global stage after emerging as champion in SEA tournament

Maxis-sponsored Team Secret to take global stage after emerging as champion in SEA tournament

Maxis-sponsored Team Secret PUBG Mobile Team has recently emerged as champion in the PUBG Mobile Pro League Regional Championship, Southeast Asia.

TELL ME MORE