Atas arahan PKP, beberapa kedai Maxis kami ditutup. Klik sini untuk cari kedai berdekatan anda. 

Nak pergi kedai Maxis? Klik sini untuk kedai terdekat.

Aktifkan Maxis VoLTE untuk kualiti panggilan sebenar! Untuk maklumat terperinci, klik di

Kualiti panggilan sebenar dengan VoLTE! Klik di

sini.

Ang Pow Yang Boleh Ditanam Dan Berkembang Menjadi Tumbuhan Berbunga? Dapatkannya Sekarang, Hanya Dari Maxis Online Store Tahun Baru Cina Ini

 

Rasa bersalah kerana selalu menggunakan kertas apabila memberi ang pow setiap Tahun Baru Cina?

Maxis mempunyai jawapan: anda tidak perlu membuang ang pow kami selepas Tahun Baru Cina; ia akan tumbuh sepanjang tahun. Tanamkan Ang Pow Plant-a-Blessing Maxis dalam tanah, dan lihat ia berkembang mekar.

Ang Pow Plant-a-Blessing Maxis adalah paket merah khas yang dibuat daripada kertas benih yang boleh ditanam. Setiap ang pow direka dengan ruang dimana pemberi ang pow boleh menulis mesej peribadi khas buat penerima, untuk dijadikan inspirasi pada tahun hadapan. Menanam ang pow dalam tanah dan menyiramnya dengan air mengaktifkan benih tertanam, yang seterusnya bercambah menjadi tumbuhan berbunga.

Khas untuk Tahun Baru Cina, dapatkan satu set ang pow ini secara percuma apabila anda membeli mana-mana telefon baharu melalui Maxis Online Store sehingga 11 Februari 2017.

Bersempena promosi ang pow Plant-A-Blessing ini, Maxis telah melancarkan satu filem yang menyentuh hati bertajuk “The Money Grandma Owes Me”, dimana seorang anak muda mendapat tahu bahawa hadiah yang paling istimewa sebenarnya hadiah yang tidak boleh dibeli dengan wang.

“Kadang-kala kita terlalu pentingkan jumlah wang dalam ang pow, dan bukannya berkongsi kegembiraan dengan mereka yang tersayang. Tahun ini, kami percaya Ang Pow Plant-A-Blessing ini boleh membantu mengingatkan orang bahawa kemewahan sebenarnya adalah menerima hadiah yang tidak boleh dibeli dengan wang,” kata Sulin Lau, Ketua Perkhidmatan Pemasaran Maxis.

Untuk maklumat lanjut mengenai Ang Pow Plant-A-Blessing, klik www.maxis.com.my/GrowYourAngPow

Archives
Tags

Popular
Posts

Maxis announces major acquisition, expands Managed Network Services capabilities

Maxis announces major acquisition, expands Managed Network Services capabilities

Reinforcing its leading position in the Enterprise solutions market, Maxis has announced its largest acquisition to date of MyKRIS Asia Sdn Bhd (MyKRIS Asia), a Malaysian-based company specialising in Managed Network and Security Services with end-to-end field delivery and support, for up to RM157.5 million.

TELL ME MORE
Maxis eKelas’ first ever nationwide STEM competition challenges Malaysian students to explore space

Maxis eKelas’ first ever nationwide STEM competition challenges Malaysian students to explore space

Maxis’ first ever nationwide STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) competition, Misi Jelajah Digital, has attracted over 2,700 young challengers since its launch earlier this month.

TELL ME MORE
Maxis is enabling local heroes to help more Malaysians to Always Be Ahead

Maxis is enabling local heroes to help more Malaysians to Always Be Ahead

As the nation celebrates Hari Kebangsaan and the upcoming Hari Malaysia, Maxis has launched its inaugural Maxis Awards to recognise and support outstanding Malaysian initiatives whose contributions drive positive impact for their fellow citizens.

TELL ME MORE