Atas arahan PKP, beberapa kedai Maxis kami ditutup. Klik sini untuk cari kedai berdekatan anda. 

Nak pergi kedai Maxis? Klik sini untuk kedai terdekat.

Aktifkan Maxis VoLTE untuk kualiti panggilan sebenar! Untuk maklumat terperinci, klik di

Kualiti panggilan sebenar dengan VoLTE! Klik di

sini.

Ang Pow Yang Boleh Ditanam Dan Berkembang Menjadi Tumbuhan Berbunga? Dapatkannya Sekarang, Hanya Dari Maxis Online Store Tahun Baru Cina Ini

 

Rasa bersalah kerana selalu menggunakan kertas apabila memberi ang pow setiap Tahun Baru Cina?

Maxis mempunyai jawapan: anda tidak perlu membuang ang pow kami selepas Tahun Baru Cina; ia akan tumbuh sepanjang tahun. Tanamkan Ang Pow Plant-a-Blessing Maxis dalam tanah, dan lihat ia berkembang mekar.

Ang Pow Plant-a-Blessing Maxis adalah paket merah khas yang dibuat daripada kertas benih yang boleh ditanam. Setiap ang pow direka dengan ruang dimana pemberi ang pow boleh menulis mesej peribadi khas buat penerima, untuk dijadikan inspirasi pada tahun hadapan. Menanam ang pow dalam tanah dan menyiramnya dengan air mengaktifkan benih tertanam, yang seterusnya bercambah menjadi tumbuhan berbunga.

Khas untuk Tahun Baru Cina, dapatkan satu set ang pow ini secara percuma apabila anda membeli mana-mana telefon baharu melalui Maxis Online Store sehingga 11 Februari 2017.

Bersempena promosi ang pow Plant-A-Blessing ini, Maxis telah melancarkan satu filem yang menyentuh hati bertajuk “The Money Grandma Owes Me”, dimana seorang anak muda mendapat tahu bahawa hadiah yang paling istimewa sebenarnya hadiah yang tidak boleh dibeli dengan wang.

“Kadang-kala kita terlalu pentingkan jumlah wang dalam ang pow, dan bukannya berkongsi kegembiraan dengan mereka yang tersayang. Tahun ini, kami percaya Ang Pow Plant-A-Blessing ini boleh membantu mengingatkan orang bahawa kemewahan sebenarnya adalah menerima hadiah yang tidak boleh dibeli dengan wang,” kata Sulin Lau, Ketua Perkhidmatan Pemasaran Maxis.

Untuk maklumat lanjut mengenai Ang Pow Plant-A-Blessing, klik www.maxis.com.my/GrowYourAngPow

Archives
Tags

Popular
Posts

Hotlink app X Merdeka EN

Hotlink App brings Malaysians more value this Merdeka

This Merdeka, Hotlink is offering its users the opportunity to redeem attractive vouchers, prizes and win the latest smartphones by simply reloading their credit or purchasing e-vouchers on the Hotlink app. The campaign is an initiative to reward Hotlink customers who frequently “Bikin Selalu, Hotlink App Dulu”.

TELL ME MORE
Maxis collaborates with MRCS to support mobile vaccination programme

Maxis collaborates with MRCS to support mobile vaccination programme

In line with the government’s aspirations to accelerate vaccination in the country under the National COVID-19 Immunisation Programme (PICK), Maxis has collaborated with Malaysian Red Crescent Society (MRCS) to support their mobile vaccination programme.

TELL ME MORE
Maxis is enabling local heroes to help more Malaysians to Always Be Ahead

Maxis is enabling local heroes to help more Malaysians to Always Be Ahead

As the nation celebrates Hari Kebangsaan and the upcoming Hari Malaysia, Maxis has launched its inaugural Maxis Awards to recognise and support outstanding Malaysian initiatives whose contributions drive positive impact for their fellow citizens.

TELL ME MORE