Enable Maxis VoLTE to experience lifelike call quality! For detailed steps and info, click

Experience lifelike call quality with VoLTE! Click

here.

Our updated General Terms & Conditions of Services is effective from 20 December 2020. Refer to

Our updated GTC, effective from 20 December 2020, Refer

here.

Tawaran Pengembaraan Yang Menakjubkan Dengan MaxisONE World, Bawa Pelan MaxisONE Bersama Anda

Kita semua suka mengembara, lebih-lebih lagi jika perbelanjaan pengembaraan tersebut ditanggung sepenuhnya. Dengan aplikasi MyMaxis, pelanggan pascabayar Maxis akan menikmati akses kepada tawaran-tawaran hebat dan diskaun yang besar termasuk pakej percutian percuma di Bali selama 3 hari, 2 malam, penjimatan sehingga RM1,000 apabila anda melancong ke London, Paris atau Sepanyol, penginapan hotel percuma, tawaran Expedia sebanyak 70% dan banyak lagi. Kami turut menawarkan….

Sehingga 30 April, pelanggan pascabayar Maxis berpeluang untuk memenangi pakej percutian ke mana sahaja di dunia dengan baucar pengembaraan bernilai RM25,000.

Berikut adalah 4 langkah mudah untuk menyertai pertandingan MaxisONE World Travelganza :

Jika anda bercadang untuk melancong ke Singapura, Indonesia, Thailand, Myanmar, Brunei, Filipina, Kemboja atau Laos, pelanggan MaxisONE boleh menggunakan MaxisONE World –  ini bermakna anda boleh membawa pelan MaxisONE bersama mereka ke negara-negara berkenaan dan menggunakannya seperti di Malaysia, membuat panggilan atau SMS ke mana-mana sahaja secara percuma, dan mendapat kuota perayauan berkelajuan tinggi sebanyak 500MB setiap hari. Dengan perlindungan perjalanan percuma di mana sahaja mereka merantau, kini para pelanggan boleh menikmati pengalaman pengembaraan tanpa berasa bimbang.

 

 

“Kami menawarkan para pelanggan sesuatu yang luar biasa dengan MaxisONE World Travelganza. Kami tahu bahawa telefon mudah alih merupakan sesuatu yang amat penting yang selalu digunakan apabila pelanggan kami merantau, yang membolehkan mereka berkongsi video dan gambar dengan rakan-rakan dan keluarga di Malaysia atau melayari Internet, tanpa berasa bimbang,” kata Arjun Varma, Ketua Pascabayar Maxis.

Pemenang-pemenang MaxisONE World Travelganza akan dipilih pada 4 Mei 2016. Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web kami di www.maxis.com.my/oneworld

Archives
Tags

Popular
Posts

Maxis on track with JENDELA targets with 2021 initiatives well underway

Maxis on track with JENDELA targets with 2021 initiatives well underway

Maxis continues to expand its fibre footprint with more than 6,500 premises passed in 2020. With that, Maxis has delivered 100% of its own 2020 targets for Jalinan Digital Negara (JENDELA), accelerating capacity with upgrades of more than 35% of the total upgrades of 16,367 sites by the industry.

TELL ME MORE
Maxis inspires Malaysian families to celebrate health as a blessing this CNY

Maxis inspires Malaysian families to celebrate health as a blessing this CNY

In these extraordinary times, Maxis remains committed to supporting the nation and customer needs with many initiatives. As the Chinese New Year festive season approaches, Maxis is ringing in the celebrations with an inspiring message to all Malaysians, on the importance of health and family togetherness this festive season.

TELL ME MORE
Maxis Programmable Network brings new era of enterprise-grade connectivity and performance

Maxis Programmable Network brings new era of enterprise-grade connectivity and performance

Maxis is continuing with its commitment to help accelerate digitalisation for businesses with the launch of its Maxis Programmable Network (MPN), Malaysia’s first programmable software-defined network.

TELL ME MORE