Atas arahan PKP, beberapa kedai Maxis kami ditutup. Klik sini untuk cari kedai berdekatan anda. 

Nak pergi kedai Maxis? Klik sini untuk kedai terdekat.

Aktifkan Maxis VoLTE untuk kualiti panggilan sebenar! Untuk maklumat terperinci, klik di

Kualiti panggilan sebenar dengan VoLTE! Klik di

sini.

Hotlink Melancarkan ‘8GB Sebulan Seumur Hidup’ Percuma

Berikutan pengumuman Maxis baru-baru ini berkenaan dengan pelan MaxisONE yang dinaiktaraf bagi pelanggan pascabayar, Hotlink kini memberi tawaran yang turut menarik bagi pengguna prabayar yang semakin menggemari Internet.

Pelan prabayar Hotlink FAST kini memberi pelanggannya 2GB Internet 4G PERCUMA setiap hujung minggu SEUMUR HIDUP. Ini bersamaan dengan 8GB sebulan bagi penstriman, pelayaran dan perkongsian tanpa henti pada hujung minggu. Tiada perbelanjaan minimum atau tambah nilai minima yang diperlukan. Apa yang mereka perlu lakukan adalah hanya memastikan akaun mereka aktif.

Para pengguna semasa Hotlink FAST secara automatik akan dinaiktaraf dengan ciri baru ini. Bagi menggalakkan lebih ramai pengguna prabayar untuk mula mencuba rangkaian 4G terunggul Hotlink, Hotlink akan menawarkan ciri ‘8GB PERCUMA setiap bulan pada hujung minggu’ secara tetap “SEUMUR HIDUP” bagi mana-mana pelanggan yang melanggan Hotlink FAST baru.

Untuk Internet bukan hujung minggu, kedua-dua pengguna 3G dan 4G boleh menikmati tawaran Internet PANTAS yang hebat seperti 5GB untuk RM48 sebulan, dan pas prabayar harian yang paling mampu dimiliki pada harga RM3 untuk 1GB. Dan bagi mereka yang tidak boleh hidup tanpa WhatsApp, LINE, WeChat atau FB Messenger, terdapat juga Chat Sosial Percuma, 24 jam sehari, setiap hari.

 

 

“Pengguna prabayar 3G dan 4G kami amat menggemari Internet dan mereka inginkan lebih banyak data untuk semua penstriman, pelayaran dan perkongsian mereka di media sosial. Itulah sebabnya kami sentiasa menawarkan tawaran hebat dan pas pada harga yang menarik untuk memastikan mereka sentiasa berhubung dengan apa jua mereka sukakan. Dan dengan harga telefon mudah alih 4G LTE yang kini sudah jatuh serendah RM150, kami juga percaya bahawa 2016 adalah tahun dimana paling ramai pengguna prabayar akan membeli telefon 4G pertama mereka. Bersama-sama dengan peningkatan dalam populariti perkhidmatan penstriman dan perkongsian di telefon mudah alih, penggunaan data 4G juga bakal meningkat dalam segmen prabayar sepertimana telah berlaku dalam segmen pascabayar,” kata Navin Manian, Ketua Prabayar Maxis.

Untuk mendapatkan Hotlink FAST baru, pelanggan hanya perlu melawat pengedar Hotlink atau Pusat Maxis yang terdekat. Pelanggan sedia ada Hotlink yang ingin menaik taraf kepada pelan Hotlink FAST boleh berbuat demikian melalui Aplikasi Hotlink RED. Mereka hanya perlu pergi ke ‘More’, memilih 'My Account’ dan memilih 'Change’ di sebelah 'Rateplan’. Selain itu, mereka boleh mendail *100*6*1# daripada telefon mudah alih mereka.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Hotlink FAST terbaru ini, lawati www.hotlink.com.my.

Archives
Tags

Popular
Posts

Maxis first to launch 5G international roaming service in three ASEAN countries

Maxis first to launch 5G international roaming service in three ASEAN countries

As international borders progressively reopen and with the return of more international travel on the horizon, Maxis is the first telco in the country to provide its customers with 5G international roaming services in Singapore, Thailand and Indonesia.

TELL ME MORE
Maxis Awards announces first batch of winners with green-themed projects

Maxis Awards announces first batch of winners with green-themed projects

The passion of Malaysians in bringing a positive change to the community clearly showed as Maxis announced the first two winners of the inaugural Maxis Awards.

TELL ME MORE
Maxis announces major acquisition, expands Managed Network Services capabilities

Maxis announces major acquisition, expands Managed Network Services capabilities

Reinforcing its leading position in the Enterprise solutions market, Maxis has announced its largest acquisition to date of MyKRIS Asia Sdn Bhd (MyKRIS Asia), a Malaysian-based company specialising in Managed Network and Security Services with end-to-end field delivery and support, for up to RM157.5 million.

TELL ME MORE