Atas arahan PKP, beberapa kedai Maxis kami ditutup. Klik sini untuk cari kedai berdekatan anda.

Nak pergi kedai Maxis? Klik sini untuk kedai terdekat.

Aktifkan Maxis VoLTE untuk kualiti panggilan sebenar! Untuk maklumat terperinci, klik di

Kualiti panggilan sebenar dengan VoLTE! Klik di

sini.

Maxis Meriahkan Lagi Musim Perayaan Deepavali

Aktiviti menarik dan promosi sempena Deepa Oli 2013 Karnival
Pembeli berpeluang untuk memenangi hadiah-hadiah menarik, termasuk tiket penerbangan ke destinasi tempatan dan antarabangsa

Deepavali ini, pelanggan Maxis Berhad (Maxis), dan Hotlink boleh menikmati pelbagai aktiviti khas yang menarik untuk meriahkan lagi musim percutian yang akan datang dengan Karnival Deepa Oli 2013. Orang ramai dijemput untuk mengambil bahagian dalam banyak aktiviti-aktiviti yang akan diadakan sepanjang Karnival ini termasuklah  pertandingan kecantikan,pertandingan memasak, serta konsert yang menampilkan artis-artis popular dan cabutan bertuah.

Selain aktiviti jualan dan promosi khas dengan peniaga-peniaga tempatan terpilih, beberapa aktiviti-aktiviti utama termasuk cabutan bertuah 'Shop and Win’. Pembeli berpeluang untuk memenangi pelbagai hadiah menarik , termasuk tiket penerbangan ke destinasi tempatan dan antarabangsa seperti Kochi, Kolkata dan Tiruchirappali di India, Phuket di Thailand dan juga salah satu pulau tercantik  Malaysia, Langkawi.

Karnival Deepa Oli 2013 akan diadakan di empat lokasi pada bulan Oktober , iaitu:

Little India Pulau Pinang (1 - 31 Oktober)
Little India Klang ( 22-31 Oktober )
Little India Ipoh ( 23-31 Oktober )
Little India Johor Bahru ( 12-31 oktober ).
Pelanggan yang melawat Little India Pulau Pinang dan Little India Klang pada 26 dan 27 Oktober , serta 30 dan 31 Oktober  masing-masing akan dapat menikmati Konsert Deepa Oli hotlink, menampilkan dua pelawak terkenal dari India, Vadiveloo Ganesh dan Elumalai .

T. Kugan, Ketua Perkhidmatan Digital Maxis, berkata, "Seperti tahun-tahun sebelum ini, Hotlink gembira untuk menjadi sebahagian daripada perayaan ini dengan menawarkan pelanggan kami dengan ganjaran menarik dan aktiviti, melalui Karnival Deepa Oli 2013 Hotlink. Penyertaan kami dalam aktiviti-aktiviti seperti ini memberi kami peluang untuk mendekati dan mengukuhkan lagi hubungan kita bukan bukan sahaja dengan pelanggan India kami, kita tetapi juga dengan masyarakat umum, pada perayaan istimewa dalam kalendar Hindu."

"Di Maxis, kami bangga kerana dapat menghubungkan orang ramai melalui perkhidmatan komunikasi dan seterusnya meningkatkan hubungan keluarga dan masyarakat. Dengan menambah nilai kepada kehidupan orangramai, kami berhasrat untuk membuat sambutan tahun ini dengan lebih bermakna," kata Kugan.

Maxis first to launch 5G international roaming service in three ASEAN countries

As international borders progressively reopen and with the return of more international travel on the horizon, Maxis is the first telco in the country to provide its customers with 5G international roaming services in Singapore, Thailand and Indonesia.

Maxis Awards announces first batch of winners with green-themed projects

The passion of Malaysians in bringing a positive change to the community clearly showed as Maxis announced the first two winners of the inaugural Maxis Awards.

Maxis-sponsored Team Secret to take global stage after emerging as champion in SEA tournament

Maxis-sponsored Team Secret PUBG Mobile Team has recently emerged as champion in the PUBG Mobile Pro League Regional Championship, Southeast Asia.