Amaran: Waspada

Amaran: Waspada

Penipuan SMS yang mengaku sebagai Maxis

Naik Taraf Kepada Pelan Pascabayar 5G Serba Baharu Pada Tahun 2023

Photo by Cris Ovalle on Unsplash

Photo by Cris Ovalle on Unsplash

Anda sudah bosan terpaksa mengisi semula kredit prabayar anda pada saat akhir? Anda bersedia untuk naik taraf ke pelan pascabayar yang lebih baik yang memenuhi keperluan anda? Dengan pelbagai pelan yang dicipta khas untuk memenuhi keperluan anda, Pascabayar Maxis adalah pilihan terbaik bagi sesiapa yang ingin mengemas kini pelan telefon mereka. Baca lagi untuk ketahui lebih lanjut tentang apa yang ditawarkan oleh pelan ini dan bagaimana ianya memanfaatkan anda dalam jangka masa panjang.

Pelan Maxis Pascabayar serba baharu adalah sangat berpatutan dan fleksibel. Anda boleh memilih dari RM79 hingga RM199 sebulan, bergantung pada keperluan dan bajet internet anda. Anda akan mendapat data 4G/5G sehingga 200GB, serta bonus data 5G sehingga 100GB. Itu adalah data yang banyak untuk menikmati video, permainan dan aplikasi kegemaran anda. Dan sudah tentu, anda juga akan mendapat panggilan dan SMS tanpa had, dan data tanpa had dengan Perayauan Maxis.

Berikut ialah senarai ringkas rancangan baharu:

Pelan Pascabayar Maxis 4G / 5G

Tawaran Rancangan Maxis Pascabayar 79 Maxis Pascabayar 109 Maxis Pascabayar 139 Maxis Pascabayar 169 Maxis Pascabayar 199
Harga
RM79/bln RM109/bln
RM139/bln
RM169/bln
RM199/bln
Disyorkan untuk
Pelan pascabayar 5G nilai terbaik untuk pengguna bujang yang hanya memerlukan perkara asas. Sesuai untuk pengguna bujang dan keluarga kecil yang suka melayari, media sosial, penstriman dan permainan. Sesuai untuk individu dan keluarga yang lebih kecil yang ingin kekal berhubung melalui panggilan video, penstriman tanpa gangguan dan permainan sepanjang hari. Bagus untuk individu dan keluarga yang lebih besar yang menikmati panggilan video HD, penstriman tanpa gangguan, permainan yang mengasyikkan dan muat turun berkelajuan tinggi. Pelan muktamad untuk pengguna internet berat dan keluarga sehingga 5 ahli yang ingin mengalami semua yang ditawarkan 5G.

Dan jika anda ingin tahu lebih tentang tawaran dan pilihan telefon pintar 5G yang tersedia, lihat telefon pintar 5G PERCUMA kami apabila anda mendaftar untuk pelan pascabayar serba baharu. Jika anda peminat tegar jenama terkenal seperti Apple iPhone 14 dan siri Samsung Galaxy S, anda boleh memilikinya dengan mudah dengan Maxis Zerolution, pelan bayaran ansuran sifar faedah untuk 24 atau 36 bulan.

Tunggu dulu, ada lagi. Jika anda mendaftar untuk sebarang pelan Maxis Home Fibre, anda juga akan mendapat data mudah alih tanpa had. Betapa coolnya kan? Pelan gentian rumah bermula dari RM89 sebulan untuk 30Mbps dan naik kepada RM219 sebulan untuk 800Mbps.

Jadi apa tunggu lagi? Layari https://www.maxis.com.my/ hari ini dan naik taraf kepada Pelan Pascabayar serba baharu dengan data 4G/5G pada 2023.