Amaran: Waspada

Amaran: Waspada

Penipuan SMS yang mengaku sebagai Maxis

Siri ketiga Maxis Business’ Spark Engage cabar perniagaan untuk berinovasi

Siri ketiga Maxis Business’ Spark Engage cabar perniagaan untuk berinovasi
  • Spark Engage: Inovate to Accelerate untuk mengatasi keperluan kritikal inovasi dalam landskap persaingan kini, peranan teknologi dan apa yang diperlukan untuk mendorong transformasi perniagaan untuk kecekapan dan keberkesanan yang lebih baik.
  • Pakar industri dari Ambank, Shell, TeaLive, Mamee-Double Decker dan Maxis akan berkongsi pengalaman dan pandangan mereka bersama dengan penceramah utama Kaihan Krippendorf, Ketua Pegawai Eksekutif Outthinker
  • Maxis komited untuk menyatukan teknologi terbaik untuk membantu orang, perniagaan dan negara untuk Terus Menerajui dalam dunia yang berubah.

Siri Spark Engage Maxis Business kembali dengan Forum Spark Engage, menampilkan sesi panel mendalam dan penceramah utama. Acara maya pada 25 Mac bertema "Inovate to Accelerate" dan bertujuan untuk memberi inspirasi kepada perniagaan melalui wawasan dan pengalaman sebenar pemimpin perniagaan di pelbagai industri.

Panel bakal menampilkan pakar industri Bryan Loo, Ketua Pegawai Eksekutif Loob Holding; Pierre Pang, Pengarah Eksekutif Kumpulan Mamee-Double Decker; YBhg Dato’ Sulaiman bin Mohd Tahir, Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan AmBank; Shairan Huzani Husain, Pengarah Urusan Shell Malaysia Trading; dan Maxis, Paul McManus, Ketua Pegawai Perniagaan Perusahaan; begitu juga Tai Kam Leong, Ketua Jenama dan Pemasaran. Mereka akan membincangkan keperluan penting untuk berinovasi dalam lanskap persaingan hari ini, peranan teknologi dan apa yang diperlukan untuk mendorong transformasi untuk kecekapan dan keberkesanan yang lebih baik.

"Kami gembira dapat membawa siri Spark Engage kami untuk tahun ketiga berturut-turut dengan kejayaan berterusan, hasil daripada sambutan yang luar biasa. Melalui penglibatan berterusan kami dengan PKS dan Perusahaan, kami telah mengenal pasti bidang-bidang yang bermanfaat melalui sokongan kuat dari rakan-rakan usahawan dan pemimpin perniagaan untuk bersedia pada masa depan. Kami benar-benar percaya bahawa inovasi penting bagi perniagaan untuk terus menerajui dalam dunia yang berubah. Kami berharap dapat memberi inspirasi kepada perniagaan untuk mencapai daya tahan dalam mempercepat ekonomi digital ini,” kata Paul McManus.

Spark Engage juga menampilkan penceramah utama, Kaihan Krippendorff, seorang usahawan, perunding dan Ketua Pegawai Eksekutif Outthinker yang memberi komitmen tinggi untuk membantu organisasi dan individu berkembang dalam era digital. Beliau akan berkongsi cara perniagaan, “Membuka Pemikiran Inovatif dalam Kepimpinan Perniagaan” dengan pandangan relevan, praktikal dan mudah dicapai untuk digunakan peserta dalam digital transformasi mereka sendiri.

Untuk mengetahui lebih lanjut dan daftar sekarang untuk acara Maxis Business‘ Spark Engage, lawati www.maxis.com.my/spark

Siri ketiga Maxis Business’ Spark Engage cabar perniagaan untuk berinovasi
Archives
Tags