Klik sini untuk kedai yang telah lengkap divaksinasi. Jumpa anda di sana!

Klik sini untuk kedai yang telah lengkap divaksinasi.

Klik untuk senarai penyelenggaraan rangkaian terancang.

Klik untuk senarai penyelenggaraan rangkaian terancang.

Maxis Fibre tawar pengalaman tanpa tandingan dengan router WiFi 6 generasi baru

  • Router WiFi 6 generasi baru menjanjikan kelajuan yang pantas, liputan WiFi yang lebih luas dengan penambahan kawasan signal, dan kapasiti untuk lebih banyak peranti bagi memberikan pengalaman Internet yang baik
  • Router baru dilengkapi EasyMesh™, yang membolehkan pelanggan memperluas rangkaian WiFi rumah mereka dengan menambahkan unit mesh EasyMesh™.
  • Router WiFi percuma bagi pelanggan baru yang mendaftar pelan Maxis Fibre 100Mbps ke atas, sementara pelanggan Maxis Fibre sedia ada akan dihubungi secara berperingkat untuk naik taraf router.

Semakin ramai rakyat Malaysia mengakses Internet dari rumah untuk keperluan harian termasuk bekerja, belajar, membeli-belah, komunikasi, akses ke perkhidmatan penting dan hiburan. Untuk memenuhi permintaan WiFi rumah berkualiti, Maxis meningkatkan pengalaman jalur lebar fiber untuk pelanggan dengan router WiFi 6 generasi baru sebagai sebahagian daripada penawaran produk fiber.

Dengan router WiFi 6, pelanggan dapat menjangkakan kelajuan yang lebih pantas dan kesalinghubungan yang lebih baik dengan liputan isyarat yang lebih luas, dan pengalaman yang ditingkatkan untuk aktiviti seperti muat turun dan muat naik fail yang besar, penstriman filem dan permainan 4K. Router juga diperakui EasyMesh ™, yang membolehkan pelanggan memperluas rangkaian WiFi rumah mereka dengan menambahkan unit mesh EasyMesh ™ pilihan mereka sendiri. Selain itu, router WiFi 6 ini membolehkan kapasiti yang lebih besar untuk lebih banyak peranti disambungkan untuk berjalan serentak pada kelajuan optimum, supaya pelanggan dapat menikmati semuanya tanpa gangguan.

"Tidak diragui lagi bahawa penggunaan data dan jumlah peranti yang disambungkan di rumah telah meningkat terutamanya pada situasi kini. Penyambungan fiber kediaman memainkan peranan penting dalam kehidupan kita. Keperluan untuk WiFi kediaman yang berkualiti dan boleh dipercayai amat diperlukan kini bagi menyesuaikan gaya hidup dan tingkah laku pengguna kami. Di Maxis, kami terus menilai keperluan pelanggan, dan kami ingin memastikan bahawa mereka mempunyai pengalaman fiber terbaik dengan penawaran router WiFi 6 terkini. Ini adalah contoh yang jelas dari komitmen kami untuk menyatukan teknologi terbaik untuk membolehkan pelanggan kami sentiasa maju dalam dunia yang berubah,” kata Arjun Varma, Ketua Pengguna Maxis.

Router WiFi 6 boleh didapati secara percuma mulai hari ini, 18 Februari untuk pelanggan baru yang mendaftar untuk pelan Maxis Fiber 100Mbps ke atas. Pelanggan Maxis Fibre sedia ada akan dihubungi secara berperingkat untuk pelaksanaan peningkatan router. Pakar internet khusus Maxis, Maxperts, juga akan menyediakan pemasangan router secara percuma untuk memastikan bahawa WiFi dioptimumkan untuk pengalaman penyambungan terbaik untuk kediaman.

Naik taraf dengan lebih banyak tawaran pakej Maxis Fibre

Pelanggan juga dapat memperoleh lebih banyak dari Maxis Fibre mereka dengan Zerolution dan meningkatkan pengalaman sinematik rumah mereka dengan pakej dari Apple, Samsung, dan Astro. Strim hiburan 4K dengan TV Samsung 4K 65” dari hanya RM 1 / bulan. Alami pengalaman sinematik berkualiti tinggi dengan menyertakan Apple TV dengan suara yang mengasyikkan oleh Dolby Atmos. Pelanggan boleh menggunakan aplikasi Apple TV untuk membeli atau menyewa filem, melanggan saluran Apple TV + dan Apple TV, serta menikmati Apple Music, Apple Arcade, dan ribuan aplikasi lain, termasuk permainan, kecergasan dan pendidikan - semuanya melalui satu peranti yang dibina untuk skrin terbesar di rumah.

Untuk mendaftar atau mengetahui lebih lanjut mengenai rancangan Maxis Fiber, lawati https://www.maxis.com.my/en/broadband/

Archives
Tags

Popular
Posts

PROTON and Maxis team up for major 5G use case deployment

PROTON and Maxis team up for major 5G use case deployment

National car maker PROTON has selected Maxis as its partner to deploy a 5G use case comprising multiple converged solutions to power up its Tanjung Malim plant, with network installations beginning October.

TELL ME MORE
Maxis offers new learning experience with new eKelas mobile app for students to learn on the go

Maxis offers new learning experience with new eKelas mobile app for students to learn on the go

With a commitment to provide a richer digital learning experience, Maxis has launched its eKelas mobile app, effectively enabling students, teachers and parents greater access to exciting digital content beyond the eKelas portal, with convenience and flexibility by learning on the go.

TELL ME MORE
Maxis-sponsored Team Secret to take global stage after emerging as champion in SEA tournament

Maxis-sponsored Team Secret to take global stage after emerging as champion in SEA tournament

Maxis-sponsored Team Secret PUBG Mobile Team has recently emerged as champion in the PUBG Mobile Pro League Regional Championship, Southeast Asia.

TELL ME MORE