Atas arahan PKP, beberapa kedai Maxis kami ditutup. Klik sini untuk cari kedai berdekatan anda. 

Nak pergi kedai Maxis? Klik sini untuk kedai terdekat.

Aktifkan Maxis VoLTE untuk kualiti panggilan sebenar! Untuk maklumat terperinci, klik di

Kualiti panggilan sebenar dengan VoLTE! Klik di

sini.

Hotlink Prepaid kini dengan Internet dan Panggilan tanpa had

  • Bekerjasama dengan Menteri Besar Selangor Incorporated (MBI) untuk menyokong promosi PLATS, inisiatif e-Bazaar Negeri Selangor untuk membantu digitalisasi PKS dan beroperasi di sekitar 'normal baru'
  • Memberi sokongan komunikasi dengan 500,000 eSMS kepada penduduk di Selangor untuk mempromosikan PLATS
  • Sebahagian dari sokongan Maxis kepada Kerajaan dalam meringankan beban PKS dalam tempoh PKPB

Ketika umat Islam di Malaysia menyambut bulan Ramadan di era 'normal baru', Maxis terus menjadi pengupaya digital yang komited dan menjadi rakan kongsi kepada Kerajaan dan PKS.

Baru-baru ini, Maxis telah bekerjasama dengan Menteri Besar Incorporated (MBI), cabang pelaburan Kerajaan Selangor, untuk membantu mempromosikan Platform Selangor (PLATS), satu inisiatif e-Bazaar yang bertujuan untuk membantu digitalisasi perniagaan kecil dan penjaja bazar untuk beroperasi semasa tempoh Perintah Kawalan Gerakan Bersyarat (PKPB). Sehubungan itu, Maxis telah memberikan sokongan komunikasi melalui 500,000 eSMS kepada penduduk di Selangor sepanjang bulan Ramadan.

“Kami memuji usaha Kerajaan Selangor dalam membantu perniagaan berkembang terutama dalam keadaan sukar ini melalui inovasi PLATS. Dengan PKS menjadi tonggak pertumbuhan yang penting bagi negara, mereka perlu menggukana teknologi sebagai pengupaya untuk menjadi lebih tangkas dan mudah menyesuaikan diri agar perniagaan mereka terus berjalan terutama pada masa yang mencabar ini. Dengan rendah hati, kami berharap sumbangan ini memberi kemudahan tambahan kepada pemilik perniagaan di Selangor, dan mengekalkan suasana dan tradisi bazar Ramadan dengan membawanya ke rumah,” kata Mariam Bevi Batcha, Ketua Pegawai Hal Ehwal Korporat Maxis.

 

Hotlink Prepaid Video Terbaru
Selain pelancaran Hotlink Prepaid Unlimited yang baru, pek SUPERRR Hotlink sedia ada juga akan diperbaharui untuk menjadi Hotlink Prepaid Video, rancangan prabayar terbaik untuk pengguna yang lebih individualistik, yang suka strim video berkelajuan dan berkualiti tinggi untuk kandungan tanpa had yang lebih imersif. Mereka juga dapat menikmati hiburan bertaraf dunia di Maxis TV melalui sachet pas, dengan 10GB percuma setiap bulan pada aplikasi video terpilih, dan 2x Internet percuma untuk video dengan pembelian pas MI.

 

Untuk membeli pakej Hotlink Prepaid Unlimited dan Hotlink Prepaid Video, terus ke Maxis Store, Hotlink dealer atau kedai serbaneka terdekat.

Untuk maklumat lanjut tentang Hotlink Prepaid Unlimited, sila layari Hotlink.com.my/hp-unlimited-ms

Untuk maklumat lanjut tentang Hotlink Prepaid Video, sila layari Hotlink.com.my/hp-video-ms

Archives
Tags

Popular
Posts

Maxis first to launch 5G international roaming service in three ASEAN countries

Maxis first to launch 5G international roaming service in three ASEAN countries

As international borders progressively reopen and with the return of more international travel on the horizon, Maxis is the first telco in the country to provide its customers with 5G international roaming services in Singapore, Thailand and Indonesia.

TELL ME MORE
Maxis Awards announces first batch of winners with green-themed projects

Maxis Awards announces first batch of winners with green-themed projects

The passion of Malaysians in bringing a positive change to the community clearly showed as Maxis announced the first two winners of the inaugural Maxis Awards.

TELL ME MORE
Maxis announces major acquisition, expands Managed Network Services capabilities

Maxis announces major acquisition, expands Managed Network Services capabilities

Reinforcing its leading position in the Enterprise solutions market, Maxis has announced its largest acquisition to date of MyKRIS Asia Sdn Bhd (MyKRIS Asia), a Malaysian-based company specialising in Managed Network and Security Services with end-to-end field delivery and support, for up to RM157.5 million.

TELL ME MORE