Amaran: Waspada

Amaran: Waspada

Penipuan SMS yang mengaku sebagai Maxis

Hotlink Prepaid kini dengan Internet dan Panggilan tanpa had

  • Bekerjasama dengan Menteri Besar Selangor Incorporated (MBI) untuk menyokong promosi PLATS, inisiatif e-Bazaar Negeri Selangor untuk membantu digitalisasi PKS dan beroperasi di sekitar 'normal baru'
  • Memberi sokongan komunikasi dengan 500,000 eSMS kepada penduduk di Selangor untuk mempromosikan PLATS
  • Sebahagian dari sokongan Maxis kepada Kerajaan dalam meringankan beban PKS dalam tempoh PKPB

Ketika umat Islam di Malaysia menyambut bulan Ramadan di era 'normal baru', Maxis terus menjadi pengupaya digital yang komited dan menjadi rakan kongsi kepada Kerajaan dan PKS.

Baru-baru ini, Maxis telah bekerjasama dengan Menteri Besar Incorporated (MBI), cabang pelaburan Kerajaan Selangor, untuk membantu mempromosikan Platform Selangor (PLATS), satu inisiatif e-Bazaar yang bertujuan untuk membantu digitalisasi perniagaan kecil dan penjaja bazar untuk beroperasi semasa tempoh Perintah Kawalan Gerakan Bersyarat (PKPB). Sehubungan itu, Maxis telah memberikan sokongan komunikasi melalui 500,000 eSMS kepada penduduk di Selangor sepanjang bulan Ramadan.

“Kami memuji usaha Kerajaan Selangor dalam membantu perniagaan berkembang terutama dalam keadaan sukar ini melalui inovasi PLATS. Dengan PKS menjadi tonggak pertumbuhan yang penting bagi negara, mereka perlu menggukana teknologi sebagai pengupaya untuk menjadi lebih tangkas dan mudah menyesuaikan diri agar perniagaan mereka terus berjalan terutama pada masa yang mencabar ini. Dengan rendah hati, kami berharap sumbangan ini memberi kemudahan tambahan kepada pemilik perniagaan di Selangor, dan mengekalkan suasana dan tradisi bazar Ramadan dengan membawanya ke rumah,” kata Mariam Bevi Batcha, Ketua Pegawai Hal Ehwal Korporat Maxis.

Hotlink Prepaid Unlimited Table

 

Hotlink Prepaid Video Terbaru
Selain pelancaran Hotlink Prepaid Unlimited yang baru, pek SUPERRR Hotlink sedia ada juga akan diperbaharui untuk menjadi Hotlink Prepaid Video, rancangan prabayar terbaik untuk pengguna yang lebih individualistik, yang suka strim video berkelajuan dan berkualiti tinggi untuk kandungan tanpa had yang lebih imersif. Mereka juga dapat menikmati hiburan bertaraf dunia di Maxis TV melalui sachet pas, dengan 10GB percuma setiap bulan pada aplikasi video terpilih, dan 2x Internet percuma untuk video dengan pembelian pas MI.

Hotlink Prepaid Video

 

Untuk membeli pakej Hotlink Prepaid Unlimited dan Hotlink Prepaid Video, terus ke Maxis Store, Hotlink dealer atau kedai serbaneka terdekat.

Untuk maklumat lanjut tentang Hotlink Prepaid Unlimited, sila layari Hotlink.com.my/hp-unlimited-ms

Untuk maklumat lanjut tentang Hotlink Prepaid Video, sila layari Hotlink.com.my/hp-video-ms

Archives
Tags