Atas arahan PKP, beberapa kedai Maxis kami ditutup. Klik sini untuk cari kedai berdekatan anda. 

Nak pergi kedai Maxis? Klik sini untuk kedai terdekat.

Aktifkan Maxis VoLTE untuk kualiti panggilan sebenar! Untuk maklumat terperinci, klik di

Kualiti panggilan sebenar dengan VoLTE! Klik di

sini.

Siri Maxis Business’ Spark bakal menginspirasi perniagaan untuk merangkul perubahan dalam persekitaran yang unik

  • Spark menampilkan siri forum interaktif maya untuk membantu perniagaan mempercepat transformasi digital dan menerapkan IR4.0
  • Siri pertama bermula pada 11 Ogos, menampilkan pemimpin industri yang bakal berkongsi pandangan mengenai pengalaman merangkul paksaan disruptif
  • Maxis komited untuk membawa teknologi terbaik untuk membantu pengguna, perniagaan dan negara untuk Selalu Hadapan dalam dunia yang berubah

Maxis akan melancarkan acara Spark sulungnya dengan rangkaian forum interaktif maya. Siri ini akan menampilkan pemimpin perniagaan dari pelbagai industri yang membincangkan topik hangat berkaitan dengan persekitaran hari ini, dengan tujuan untuk membantu perniagaan mencari cara baru untuk mempercepat transformasi digital dan merangkul era IR4.0.

Forum interaktif maya pertama, yang bertajuk 'Merangkul Paksaan Disruptif, akan bermula pada hari Selasa, 11 Ogos, yang menampilkan pemimpin industri - Azran Osman-Rani, Ketua Pegawai Eksekutif Naluri; Yusri Yusuf, Pengarah Kanan Strategi Korporat & Pengurusan Risiko di Proton; dan Maxis sendiri Natalia Navin, Ketua Pegawai Sumber Manusia. Mereka akan menceritakan kisah dan wawasan tentang bagaimana perniagaan merangkul perubahan, kemampuan baru untuk ketahanan perniagaan, dan bagaimana mereka dapat meranncang pertumbuhan di masa depan. Peserta juga dapat menyertai sesi Soal Jawab interaktif dan berkongsi pendapat mereka sendiri dengan ahli panel melalui tinjauan semasa forum langsung.

"Perniagaan di hampir setiap industri terganggu, bukan hanya oleh pandemik global, tetapi digitalisasi itu sendiri. Siri Spark, yang merupakan produk sampingan dari Maxis Business Spark Summit kami yang sangat berjaya tahun lalu, bertujuan untuk memberi inspirasi kepada perniagaan untuk merangkul perubahan dalam persekitaran yang unik  dan terus maju ke hadapan dalam dunia yang terus berubah. Kami yakin para peserta akan dapat mengaitkan banyak kisah dari panelis kami, kerana kebanyakan kita di seluruh lanskap perniagaan akan melalui pengalaman yang serupa,” kata Paul McManus, Ketua Pegawai Perniagaan Perusahaan Maxis.

Untuk mengetahui lebih lanjut dan mendaftar sekarang untuk siri Spark Maxis Business, lawati http://www.maxis.com.my/spark

Archives
Tags

Popular
Posts

Maxis announces major acquisition, expands Managed Network Services capabilities

Maxis announces major acquisition, expands Managed Network Services capabilities

Reinforcing its leading position in the Enterprise solutions market, Maxis has announced its largest acquisition to date of MyKRIS Asia Sdn Bhd (MyKRIS Asia), a Malaysian-based company specialising in Managed Network and Security Services with end-to-end field delivery and support, for up to RM157.5 million.

TELL ME MORE
Maxis first to launch 5G international roaming service in three ASEAN countries

Maxis first to launch 5G international roaming service in three ASEAN countries

As international borders progressively reopen and with the return of more international travel on the horizon, Maxis is the first telco in the country to provide its customers with 5G international roaming services in Singapore, Thailand and Indonesia.

TELL ME MORE
Maxis delivers strong Q3, driven by steady growth in fibre and mobile broadband

Maxis delivers strong Q3, driven by steady growth in fibre and mobile broadband

Maxis Berhad (Maxis) maintained its growth momentum for the third quarter ended 30 September 2021, building on its convergence strategy and drawing strength from its core mobile and growing fibre broadband in a continued challenging environment.

TELL ME MORE