Klik sini untuk kedai yang telah lengkap divaksinasi. Jumpa anda di sana!

Klik sini untuk kedai yang telah lengkap divaksinasi.

Klik untuk senarai penyelenggaraan rangkaian terancang.

Klik untuk senarai penyelenggaraan rangkaian terancang.

Alami hiburan tanpa henti di YouTube dan Facebook dengan Hotlink!

 • Dapatkan 10 GB percuma setiap bulan untuk YouTube dengan Hotlink SUPERRR dan 10GB percuma untuk Facebook dengan Hotlink RED.
 • Hotlink merakam pengalaman 20,000 peserta larian The Music Run dengan mencipta video muzik peribadi.
 • Hotlink bekerjasama dengan rancangan komedi No.1 Astro, Maharaja Lawak Mega dengan episode tambahan eksklusif luar TV di YouTube dan Facebook.
 • Hotlink dan RUSA / MVM, membawa hiburan tempatan tanpa henti kepada rakyat Malaysia dengan tiga pertunjukan dalam talian eksklusif menampilkan artis dan selebriti kegemaran seperti Floor 88, Sarah Suhairi, Ariff Bahran, Harry Apak dan banyak lagi.

Rakyat Malaysia sentiasa inginkan hiburan terkini dengan lapan daripada sepuluh daripada mereka menonton video dalam talian setiap hari. Kadar penggunaan kandungan juga semakin meluas berbanding sebelum – dari video tangkapan, perkhidmatan atas permintaan, video bebas di YouTube dan kandungan sosial dalam suapan media sosial mereka.

Dengan Hotlink Prepaid, pelanggan mempunyai kebebasan dunia hiburan tanpa henti, sesuka mereka! Bagi pencinta YouTube, Hotlink SUPERRR memberikan 10GB percuma di YouTube setiap bulan untuk RM10, manakala peminat Facebook boleh menikmati kebebasan bersosial dan berbual tanpa henti dengan 10GB percuma untuk Facebook setiap bulan di Hotlink RED untuk RM10.

“Perkembangan penggunaan kandungan hiburan menunjukkan bahawa kebebasan memilih memberi kepuasan kepada pengguna. Semua orang mempunyai pilihan mereka dalam melayari media sosial, dan kini dengan Internet percuma Hotlink SUPERRR dan Hotlink RED, anda boleh berhibur tanpa henti dengan cara tersendiri. Dengan mengetahui apa yang pelanggan suka, kami memudahkan mereka untuk menonton apa-apa jenis kandungan pada telefon mereka. Kami akan terus membawa tawaran yang diperibadikan dan relevan kepada pelanggan kami kerena mereka layak mendapatnya,” kata Arjun Varma, Ketua Pemasaran Produk, Maxis.

Lebih Banyak Hburan dan Pengalaman Kegemaran Anda

Hotlink menawarkan pengalaman hiburan tanpa henti dengan membekalkan hiburan tempatan di laman sosial kegemaran – YouTube, Facebook dan Instagram. Dengan kolaborasi bersama artis dan pencipta kandungan tempatan, Hotlink menguatkan perjalanan hiburan mereka, pada masa sama memberikan peminat lebih banyak kandungan dan pengalaman baik. Berikut beberapa aktiviti yang akan datang:

 • The Music Run
  Dapatkan prebiu acara di sini: https://www.youtube.com/watch?v=9_pq317EmWI&feature=youtu.be
 • Hotlink x Maharaja Lawak Mega: Tak Hahahabis-Habis (Musim 2)
  Tonton laman Facebook Hotlink dan saluran YouTube untuk video komedi eksklusif
 • Hotlink x Rusa / MVM
  Tonton laman Facebook Hotlink dan saluran YouTube untuk muzik eksklusif, komedi dan video edu-tainment

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Hotlink RED dan Hotlink SUPERRR, layari http://www.hotlink.com.my/en/plan/hotlink-red/

Archives
Tags

Popular
Posts

PROTON and Maxis team up for major 5G use case deployment

PROTON and Maxis team up for major 5G use case deployment

National car maker PROTON has selected Maxis as its partner to deploy a 5G use case comprising multiple converged solutions to power up its Tanjung Malim plant, with network installations beginning October.

TELL ME MORE
Maxis offers new learning experience with new eKelas mobile app for students to learn on the go

Maxis offers new learning experience with new eKelas mobile app for students to learn on the go

With a commitment to provide a richer digital learning experience, Maxis has launched its eKelas mobile app, effectively enabling students, teachers and parents greater access to exciting digital content beyond the eKelas portal, with convenience and flexibility by learning on the go.

TELL ME MORE
Maxis-sponsored Team Secret to take global stage after emerging as champion in SEA tournament

Maxis-sponsored Team Secret to take global stage after emerging as champion in SEA tournament

Maxis-sponsored Team Secret PUBG Mobile Team has recently emerged as champion in the PUBG Mobile Pro League Regional Championship, Southeast Asia.

TELL ME MORE