Alami hiburan tanpa henti di YouTube dan Facebook dengan Hotlink!

• Dapatkan 10 GB percuma setiap bulan untuk YouTube dengan Hotlink SUPERRR dan 10GB percuma untuk Facebook dengan Hotlink RED.
  • Hotlink merakam pengalaman 20,000 peserta larian The Music Run dengan mencipta video muzik peribadi.
  • Hotlink bekerjasama dengan rancangan komedi No.1 Astro, Maharaja Lawak Mega dengan episode tambahan eksklusif luar TV di YouTube dan Facebook.
  • Hotlink dan RUSA / MVM, membawa hiburan tempatan tanpa henti kepada rakyat Malaysia dengan tiga pertunjukan dalam talian eksklusif menampilkan artis dan selebriti kegemaran seperti Floor 88, Sarah Suhairi, Ariff Bahran, Harry Apak dan banyak lagi.

Rakyat Malaysia sentiasa inginkan hiburan terkini dengan lapan daripada sepuluh daripada mereka menonton video dalam talian setiap hari. Kadar penggunaan kandungan juga semakin meluas berbanding sebelum – dari video tangkapan, perkhidmatan atas permintaan, video bebas di YouTube dan kandungan sosial dalam suapan media sosial mereka.

Dengan Hotlink Prepaid, pelanggan mempunyai kebebasan dunia hiburan tanpa henti, sesuka mereka! Bagi pencinta YouTube, Hotlink SUPERRR memberikan 10GB percuma di YouTube setiap bulan untuk RM10, manakala peminat Facebook boleh menikmati kebebasan bersosial dan berbual tanpa henti dengan 10GB percuma untuk Facebook setiap bulan di Hotlink RED untuk RM10.

“Perkembangan penggunaan kandungan hiburan menunjukkan bahawa kebebasan memilih memberi kepuasan kepada pengguna. Semua orang mempunyai pilihan mereka dalam melayari media sosial, dan kini dengan Internet percuma Hotlink SUPERRR dan Hotlink RED, anda boleh berhibur tanpa henti dengan cara tersendiri. Dengan mengetahui apa yang pelanggan suka, kami memudahkan mereka untuk menonton apa-apa jenis kandungan pada telefon mereka. Kami akan terus membawa tawaran yang diperibadikan dan relevan kepada pelanggan kami kerena mereka layak mendapatnya,” kata Arjun Varma, Ketua Pemasaran Produk, Maxis.

Lebih Banyak Hburan dan Pengalaman Kegemaran Anda

Hotlink menawarkan pengalaman hiburan tanpa henti dengan membekalkan hiburan tempatan di laman sosial kegemaran – YouTube, Facebook dan Instagram. Dengan kolaborasi bersama artis dan pencipta kandungan tempatan, Hotlink menguatkan perjalanan hiburan mereka, pada masa sama memberikan peminat lebih banyak kandungan dan pengalaman baik. Berikut beberapa aktiviti yang akan datang:

• The Music Run
    Dapatkan prebiu acara di sini: https://www.youtube.com/watch?v=9_pq317EmWI&feature=youtu.be
  • Hotlink x Maharaja Lawak Mega: Tak Hahahabis-Habis (Musim 2)
    Tonton laman Facebook Hotlink dan saluran YouTube untuk video komedi eksklusif
  • Hotlink x Rusa / MVM
    Tonton laman Facebook Hotlink dan saluran YouTube untuk muzik eksklusif, komedi dan video edu-tainment

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Hotlink RED dan Hotlink SUPERRR, layari http://www.hotlink.com.my/en/plan/hotlink-red/

PETRONAS Dagangan partners with Maxis on big data analytics and converged solutions

Leveraging each other’s strengths in technology and innovation, PETRONAS Dagangan Berhad (PDB) and Maxis have entered into a strategic partnership to jointly offer converged solutions focusing on safety, security and sustainability for businesses. Additionally, the partnership will focus on leveraging big data and advanced analytics to co-create hyper personalization for an enhanced retail experience.

Maxis on track with JENDELA targets with 2021 initiatives well underway

Maxis continues to expand its fibre footprint with more than 6,500 premises passed in 2020. With that, Maxis has delivered 100% of its own 2020 targets for Jalinan Digital Negara (JENDELA), accelerating capacity with upgrades of more than 35% of the total upgrades of 16,367 sites by the industry.

Maxis accelerates cloud leadership ambition, becomes first Malaysian telco to be accredited as AWS Advanced Consulting Partner

Maxis, a leading converged solutions provider in Malaysia, announced today that it has achieved a new accreditation as an Amazon Web Services (AWS) Advanced Consulting Partner and joined the AWS Solution Provider Program. This strengthens and accelerates Maxis’ leadership in delivering cloud service capabilities to help more Malaysian customers embrace the many benefits of cloud adoption as part of their IT strategy. Since joining the AWS Partner Network (APN), Maxis has continued to build on its collaboration with AWS, the world’s leading and most comprehensive cloud platform.