Amaran: Waspada

Amaran: Waspada

Penipuan SMS yang mengaku sebagai Maxis

Maxis komited untuk menyediakan sambungan yang lebih berpatutan untuk pelanggan OKU

 

Maxis dengan sukacitanya mengumumkan bahawa pelanggan Orang Kurang Upaya (OKU) yang mendaftar untuk pelan Hotlink Postpaid Flex plan with More Data pada RM40 sebulan akan menikmati rebat bulanan RM10 untuk seumur hidup. Ini bermakna untuk RM30 sebulan, pelanggan yang mempunyai kad pengenalan OKU yang sah akan menikmati data 5GB serta panggilan dan SMS tidak terhad ke semua rangkaian apabila mereka mendaftar.

Mulai hari ini, pelanggan boleh mendaftar untuk pelan khas ini di mana-mana Pusat Maxis atau Rakan Niaga Eksklusif Maxis. Mereka hanya perlu menunjukkan kad pengenalan (MyKad) dan kad OKU semasa mendaftar. Sementara itu, pelanggan OKU yang sudah berdaftar di bawah pelan Flex juga layak mendapat rebat dan boleh memohon untuk rebat tersebut di mana-mana Pusat Maxis atau Rakan Niaga Eksklusif Maxis. Pelanggan OKU yang berdaftar di bawah pelan-pelan Maxis yang lain pula perlu mendaftar untuk pelan Hotlink Postpaid Flex with More Data untuk menikmati rebat tersebut.

“Kami dengan sukacitanya menawarkan pakej Hotlink Postpaid Flex khas ini sebagai sebahagian daripada komitmen kami kepada peningkatan keterangkuman bagi semua rakyat Malaysia, dengan menyediakan sambungan yang lebih berpatutan bagi orang kurang upaya. Kami akan terus mengembangkan dan membawa lebih banyak perkhidmatan dan tawaran yang bernilai dan sesuai kepada para pelanggan kerana kami sangat mementingkan mereka,” kata Tan Lay Han, Ketua Pegawai Jualan dan Perkhidmatan Maxis.

Untuk meringankan beban golongan OKU, kakitangan di Pusat Maxis sentiasa bersedia untuk mengutamakan dan membantu pelanggan berkeperluan khas.

Untuk maklumat lanjut, sila layari https://www.hotlink.com.my/en/support/plans/hotlink-postpaid-flex/hotlink-postpaid-flex-oku/

Print
Archives
Tags