Atas arahan PKP, beberapa kedai Maxis kami ditutup. Klik sini untuk cari kedai berdekatan anda.

Nak pergi kedai Maxis? Klik sini untuk kedai terdekat.

Aktifkan Maxis VoLTE untuk kualiti panggilan sebenar! Untuk maklumat terperinci, klik di

Kualiti panggilan sebenar dengan VoLTE! Klik di

sini.

Maxis komited untuk menyediakan sambungan yang lebih berpatutan untuk pelanggan OKU

Maxis dengan sukacitanya mengumumkan bahawa pelanggan Orang Kurang Upaya (OKU) yang mendaftar untuk pelan Hotlink Postpaid Flex plan with More Data pada RM40 sebulan akan menikmati rebat bulanan RM10 untuk seumur hidup. Ini bermakna untuk RM30 sebulan, pelanggan yang mempunyai kad pengenalan OKU yang sah akan menikmati data 5GB serta panggilan dan SMS tidak terhad ke semua rangkaian apabila mereka mendaftar.

Mulai hari ini, pelanggan boleh mendaftar untuk pelan khas ini di mana-mana Pusat Maxis atau Rakan Niaga Eksklusif Maxis. Mereka hanya perlu menunjukkan kad pengenalan (MyKad) dan kad OKU semasa mendaftar. Sementara itu, pelanggan OKU yang sudah berdaftar di bawah pelan Flex juga layak mendapat rebat dan boleh memohon untuk rebat tersebut di mana-mana Pusat Maxis atau Rakan Niaga Eksklusif Maxis. Pelanggan OKU yang berdaftar di bawah pelan-pelan Maxis yang lain pula perlu mendaftar untuk pelan Hotlink Postpaid Flex with More Data untuk menikmati rebat tersebut.

“Kami dengan sukacitanya menawarkan pakej Hotlink Postpaid Flex khas ini sebagai sebahagian daripada komitmen kami kepada peningkatan keterangkuman bagi semua rakyat Malaysia, dengan menyediakan sambungan yang lebih berpatutan bagi orang kurang upaya. Kami akan terus mengembangkan dan membawa lebih banyak perkhidmatan dan tawaran yang bernilai dan sesuai kepada para pelanggan kerana kami sangat mementingkan mereka,” kata Tan Lay Han, Ketua Pegawai Jualan dan Perkhidmatan Maxis.

Untuk meringankan beban golongan OKU, kakitangan di Pusat Maxis sentiasa bersedia untuk mengutamakan dan membantu pelanggan berkeperluan khas.

Untuk maklumat lanjut, sila layari https://www.hotlink.com.my/en/support/plans/hotlink-postpaid-flex/hotlink-postpaid-flex-oku/

Maxis first to launch 5G international roaming service in three ASEAN countries

As international borders progressively reopen and with the return of more international travel on the horizon, Maxis is the first telco in the country to provide its customers with 5G international roaming services in Singapore, Thailand and Indonesia.

Maxis Awards announces first batch of winners with green-themed projects

The passion of Malaysians in bringing a positive change to the community clearly showed as Maxis announced the first two winners of the inaugural Maxis Awards.

Maxis-sponsored Team Secret to take global stage after emerging as champion in SEA tournament

Maxis-sponsored Team Secret PUBG Mobile Team has recently emerged as champion in the PUBG Mobile Pro League Regional Championship, Southeast Asia.