Hotlink menawarkan peluang untuk memenangi telefon bimbit setiap hari

Hotlink memberi peluang kepada pelanggan-pelanggan untuk memenangi telefon bimbit percuma apabila mereka log masuk ke aplikasi Hotlink RED setiap hari. Dengan kempen “Free Phones Every Day” yang akan berlangsung sehingga 31 Julai, pelanggan boleh menuntut mata ganjaran Hotlink Rewards percuma setiap hari dengan hanya log masuk ke aplikasi dan menggunakan mata ganjaran tersebut untuk menyertai tawaran “Free Phones Every Day”, yang akan memberikan mereka satu peluang untuk memenangi sebuah telefon Samsung S10+, Samsung A10, atau Samsung A30.

“Telefon bimbit adalah salah satu keperluan hidup dan kita tidak pergi ke mana-mana pun tanpanya. Pada masa yang sama, kami di Maxis menyedari bahawa harga telefon bimbit semakin meningkat dan ini menyusahkah untuk sesetengah orang untuk membelinya. Hotlink ingin memberi tawaran menarik yang sangat bernilai setiap hari kepada pelanggan kami, oleh itu kami membuat promosi “Free Phones Every Day”. Ia memang semudah itu! Kami komited untuk memahami pelanggan secara peribadi – segala sukaan mereka, tawaran yang relevan kepada mereka dan sebagainya,” kata Navin Manian, Ketua Pengurusan Pelanggan.

Untuk mendapatkan peluang memenangi sebuah telefon bimbit percuma, pelanggan hanya perlu:

1. Muat turun aplikasi Hotlink RED daripada Apple Store atau Google Play Store, dan log masuk ke aplikasi tersebut.
  2. Buka aplikasi tersebut setiap hari dan menebus mata ganjaran Hotlink Rewards di laman Rewards. Untuk mendapatkan lebih banyak mata ganjaran, pelanggan boleh membeli Pas Internet bulanan terpilih daripada laman Shop dalam aplikasi.
  3. Selepas menuntut mata ganjaran percuma, masuk laman Deals and cari promosi “Free Phones Every Day” di bawah kategori “Hot Deals”. Klik tawaran tersebut dan pilih “Redeem With 5 Hotlink Rewards Points” bagi memuat turun satu peluang untuk memenangi sebuah telefon bimbit.
  4. Oleh kerana Hotlink memberi telefon bimbit percuma setiap hari semasa tempoh kempen ini, sila log masuk ke aplikasi setiap hari untuk menebus peluang anda!

Tawaran tersebut merupakan salah satu daripada promosi-promosi menarik yang boleh dinikmati di aplikasi Hotlink RED. Promosi-promosi menarik yang lain termasuk tawaran makanan dan minuman daripada jenama seperti Aunty Anne’s, Tealive, dan McDonald’s, dan juga diskaun untuk hotel di laman web pengembaraan seperti Expedia dan Traveloka, dan banyak lagi! Untuk senarai penuh jenama dan perniagaan dalam Hotlink Rewards, sila log masuk ke aplikasi Hotlink RED.

Untuk ketahui lebih lanjut, sila layari www.hotlink.my/freephones. Tontoni video di sini.

PETRONAS Dagangan partners with Maxis on big data analytics and converged solutions

Leveraging each other’s strengths in technology and innovation, PETRONAS Dagangan Berhad (PDB) and Maxis have entered into a strategic partnership to jointly offer converged solutions focusing on safety, security and sustainability for businesses. Additionally, the partnership will focus on leveraging big data and advanced analytics to co-create hyper personalization for an enhanced retail experience.

Maxis builds future technology and innovation leaders with new scholarships

Following the launch of three new scholarships in July, Maxis was proud to announce the award of these scholarships to 15 bright and deserving individuals to support their academic aspirations.

Maxis helps to ease burden of Covid-19 impacted communities with RM500k to Yayasan Kebajikan Negara

Maxis has contributed RM500,000 to Yayasan Kebajikan Negara (YKN) in support of COVID-19 related aid. The contribution will go towards distribution of an estimated 5,000 food boxes to communities severely impacted by the pandemic as well as allocation for evacuation centres in anticipation of floods.