Amaran: Waspada

Amaran: Waspada

Penipuan SMS yang mengaku sebagai Maxis

Hotlink Dan Astro Membawa Episod Eksklusif MeleTOP Dan Hlive Ke IGTV Dan Facebook Live


Hotlink telah bekerjasama dengan Astro untuk membawa pelanggan episod eksklusif bagi rancangan popular MeleTOP dan Hlive di Instagram TV (IGTV) dan Facebook Live.

Mulai 17 Julai, penonton boleh menyaksikan tiga episod lanjutan bagi MeleTOP dan Hlive di akaun IGTV Hotlink serta Facebook Live menerusi laman Facebook Astro Gempak & Hotlink, sejurus selepas penyiaran kedua-dua rancangan tersebut di Astro RIA. Ini juga menandakan kali pertama kandungan yang dihasilkan oleh Malaysia akan dipaparkan di IGTV.

“Dengan peningkatan penggunaan video melalui telefon mudah alih, ia jelas bahawa para pelanggan menikmati kandungan yang menarik di platform popular seperti Instagram dan Facebook. Melalui kerjasama kami dengan Astro, kami telah membawa cara baharu dan inovatif untuk menonton kandungan video, terutamanya di IGTV. Dan dengan rangkaian 4G No. 1 di Malaysia, penonton boleh menikmati pengalaman menonton yang terbaik dengan Hotlink,” kata Navin Manian, Ketua Prabayar Maxis.

MeleTOP dan Hlive, yang menampilkan berita hiburan terkini, adalah dua program terbitan Astro yang paling popular, menarik berjuta-juta penonton setiap minggu. MeleTOP disiarkan setiap Selasa pada jam 9 malam manakala Hlive disiarkan setiap Isnin hingga Sabtu pada jam 8.30 malam, kedua-duanya di rangkaian 123 HD dan rangkaian 104 SD.

Untuk menonton episod eksklusif MeleTOP dan Hlive di IGTV, anda boleh mengikuti Astro (@Astrogempak) dan Hotlink (@Hotlink). Anda juga boleh melawat laman Facebook Astro Gempak di www.facebook.com/PortalAstroGempak dan Facebook Hotlink di www.facebook.com/hotlink.

Untuk maklumat lanjut mengenai Hotlink, lawati www.hotlink.com.my

Archives
Tags