Atas arahan PKP, beberapa kedai Maxis kami ditutup. Klik sini untuk cari kedai berdekatan anda. 

Nak pergi kedai Maxis? Klik sini untuk kedai terdekat.

Aktifkan Maxis VoLTE untuk kualiti panggilan sebenar! Untuk maklumat terperinci, klik di

Kualiti panggilan sebenar dengan VoLTE! Klik di

sini.

Maxis Melancarkan NeXT M1


Anda mungkin telah mendengar mengenai sebuah peranti baharu yang diperkenalkan di pasaran Ya, ia memang benar. Hari ini, Maxis mengumumkan kemasukannya ke dalam pasaran telefon pintar 4G dengan melancarkan peranti berjenama sendiri dipanggil NeXT M1, telefon 4G berkuasa yang menawarkan pengalaman pemilikan yang tidak dapat ditandingi dan pelan yang sedia diguna. Pelanggan boleh menikmati tawaran telefon pintar yang paling lengkap ini tanpa bayaran pendahuluan untuk hanya RM78 sebulan.

NeXT M1 boleh didapati melalui Maxis Online Store (https://store.maxis.com.my), serta semua Pusat Maxis dan Rakan Eksklusif Maxis (MEP) di seluruh negara mulai esok, 3 Mac.
Dengan tawaran lengkap NeXT M1, para pelanggan akan menikmati:

  • Telefon NeXT M1 berkuasa - telefon pintar 4G yang mempunyai ciri-ciri canggih, dengan skrin 5.5-inci pada resolusi HD, kamera belakang 13MP, dan cip pemprosesan lapan-teras

  • Data dan panggilan minit sedia untuk diguna - 4GB data dan 50 minit panggilan percuma

  • Penjagaan muktamad - jaminan 24 bulan, penggantian segera dan perlindungan skrin selama 6 bulan
     


“Walaupun Maxis terkenal dengan membawa telefon dan peranti terbaik dengan pelan-pelan yang terbaik, kami ingin memberi pasaran sederhana (mid-range) satu tawaran yang menarik juga. Dengan peranti berjenama kami sendiri, NeXT M1, kami menawarkan manfaat yang setanding dengan telefon perdana seperti jaminan 24 bulan, penggantian segera dan perlindungan skrin pada harga berpatutan. Telefon pintar berkuasa ini juga dilengkapi dengan minit dan data percuma – ini merupakan satu pengalaman telefon yang sememangnya paling lengkap,” kata Dushyan Vaithiyanathan, Ketua Perniagaan Pengguna Maxis.

 


NeXT M1 juga akan ditawarkan kepada pelanggan MaxisONE Business dan FlexiShare mulai akhir bulan ini.

Untuk maklumat lanjut mengenai tawaran NeXT M1, sila layari www.maxis.com.my/next
 

Archives
Tags

Popular
Posts

Maxis first to launch 5G international roaming service in three ASEAN countries

Maxis first to launch 5G international roaming service in three ASEAN countries

As international borders progressively reopen and with the return of more international travel on the horizon, Maxis is the first telco in the country to provide its customers with 5G international roaming services in Singapore, Thailand and Indonesia.

TELL ME MORE
Maxis Awards announces first batch of winners with green-themed projects

Maxis Awards announces first batch of winners with green-themed projects

The passion of Malaysians in bringing a positive change to the community clearly showed as Maxis announced the first two winners of the inaugural Maxis Awards.

TELL ME MORE
Maxis announces major acquisition, expands Managed Network Services capabilities

Maxis announces major acquisition, expands Managed Network Services capabilities

Reinforcing its leading position in the Enterprise solutions market, Maxis has announced its largest acquisition to date of MyKRIS Asia Sdn Bhd (MyKRIS Asia), a Malaysian-based company specialising in Managed Network and Security Services with end-to-end field delivery and support, for up to RM157.5 million.

TELL ME MORE