Atas arahan PKP, beberapa kedai Maxis kami ditutup. Klik sini untuk cari kedai berdekatan anda.

Nak pergi kedai Maxis? Klik sini untuk kedai terdekat.

Aktifkan Maxis VoLTE untuk kualiti panggilan sebenar! Untuk maklumat terperinci, klik di

Kualiti panggilan sebenar dengan VoLTE! Klik di

sini.

Maxis FlexiDeals Menawarkan Pilihan Hebat Peranti 4G Percuma Untuk Memperkasakan Perniagaan Anda

Hari ini, Maxis mengumumkan pelancaran Business FlexiDeals, satu promosi yang unik dan terhad khas untuk pelanggan perusahaan kecil dan sederhana (PKS) dan korporat. Ia menawarkan pemilik perniagaan penyelesaian menyeluruh yang terbaik, berharga berpatutan dan lengkap dengan tawaran pemilikan peranti terbaik secara percuma.

Di samping itu, Business FlexiDeals membantu perusahaan mikro, kecil dan sederhana memenuhi permintaan bagi penumpuan mudah alih tetap. Dengan menggabungkan pilihan yang terbaik untuk setiap jenis perniagaan, antara tawaran khas yang boleh dinikmati semasa promosi ini adalah:

• FlexiShare: Pelan kumpulan pertama di Malaysia yang membolehkan perkongsian data dengan kakitangan. Beli data secara pukal dan peruntukkan sewajarnya berdasarkan keperluan kakitangan anda. Kongsi dari serendah 75GB sebulan sehingga 1,500GB. FlexiShare juga kini ditawarkan bersama FlexiFund, yang boleh digunakan oleh syarikat untuk menebus peranti, bila-bila masa dalam tempoh 24 bulan.

• Mobile Office: Membolehkan perniagaan untuk sentiasa diakses oleh pelanggan walaupun dari luar pejabat, dengan talian tetap profesional 1700 yang juga ditawarkan bersama ciri hunting line. Pakej ini ditawarkan bersama tiga talian mudah alih dan Unity Hotline Lite, dan untuk masa yang terhad, pelanggan boleh menjimatkan sehingga RM1,700 bagi sebuah telefon pintar 4G.

• Pro@MyBusiness: Berikan syarikat anda imej perniagaan yang profesional dengan e-mel profesional, domain, penyimpanan awan dan sambungan yang kukuh.

• FlexiExtras: Tambah penyelesaian perniagaan yang inovatif (mDrive, mPOS atau Office 365 Business Essentials) dari hanya RM1 bagi 3 bulan pertama.

Komunikasi amat penting, terutamanya untuk perniagaan. Kami ingin menyokong pertumbuhan perniagaan di Malaysia dengan memperkasakan mereka dengan penggunaan teknologi. Semakin banyak PKS sudah mula menggunakan peranti pintar untuk aplikasi perniagaan berasaskan awan yang lebih canggih. Melalui FlexiDeals, Maxis menyediakan pelbagai penyelesaian perniagaan yang boleh digunakan pada peranti 4G untuk semua jenis perniagaan, supaya ia dapat membantu mereka meningkatkan mobiliti dan membebaskan masa untuk lebih produktif,” kata Loong Tuck Weng, Ketua Perusahaan Maxis.

Pelanggan perniagaan juga akan dapat menikmati Internet fiber yang kukuh di pejabat dengan tawaran Zero Downtime Business Fibre, bermula dari RM191 sebulan.

Business FlexiDeals boleh didapati mulai 24 Mac hingga 30 Jun 2017. Pemilik perniagaan juga boleh mengunjungi Pusat Maxis terpilih di Ipoh, Johor Bahru, Negeri Sembilan dan Pulau Pinang antara 27 dan 31 Mac untuk menikmati pelbagai tawaran istimewa.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Business FlexiDeals, lawati www.maxis.com.my/flexideals

Staying Connected Always with the New Hotlink Prepaid Internet 365

Malaysians can now own a mobile plan with the flexibility to choose as much data as they need, not only just on a weekly or monthly basis, but for the entire year. With the new Hotlink Prepaid Internet 365, users can now enjoy high-speed internet all year round, from as low as RM6, making the plan both flexible and accessible to all mobile users.

Maxis delivers strong Q2 in line with convergence ambitions, stays focused on supporting the nation

Maxis Berhad (Maxis) delivered another quarter of resilient performance on the back of its converged solutions strategy, while focusing on providing the best connectivity and support for communities in this challenging environment.

Hotlink app X Merdeka EN

Hotlink App brings Malaysians more value this Merdeka

This Merdeka, Hotlink is offering its users the opportunity to redeem attractive vouchers, prizes and win the latest smartphones by simply reloading their credit or purchasing e-vouchers on the Hotlink app. The campaign is an initiative to reward Hotlink customers who frequently “Bikin Selalu, Hotlink App Dulu”.