Stay Connected: Our stores and support channels remain open to keep you connected. More info, here .

Our retail outlets are open with strict SOPs to ensure everyone’s safety. Click here for more info.

Pelanggan Maxis Menikmati Rebat Tunai Sebanyak RM60 Juta Apabila Berbelanja Secara Atas Talian Dengan Maxis ShopBack

Lebih 2 juta pelanggan pascabayar Maxis kini boleh mendapatkan tunai sebanyak RM30 apabila mereka mendaftar untuk akaun Maxis ShopBack dan membuat transaksi pertama mereka dari lebih 500 kedai atas talian di ShopBack sehingga 17 September 2017. Pelanggan boleh mendapatkan rebat tunai dari pembelian bagi hampir apa-apa sahaja, seperti tiket penerbangan, penginapan hotel, barangan runcit, pakaian, serta penghantaran makanan dan tunggangan. Di samping itu, pelanggan Maxis boleh mendapatkan sehingga 50% rebat tunai tambahan dan menikmati tawaran eksklusif dari kedai-kedai terpilih.

Oleh itu, berapa banyak rebat tunai yang boleh pelanggan dapatkan dari Maxis ShopBack? Di bawah adalah penjelasan bagaimana seorang eksekutif muda yang suka berbelanja dan melancong boleh mendapatkan rebat tunai sehingga RM162.60 dan seorang lelaki yang sudah berkahwin dan berkeluarga boleh mendapatkan rebat tunai sehingga RM317.50:

“Statistik menunjukkan bahawa rakyat Malaysia gemar berbelanja secara atas talian. Jumlah transaksi atas talian terus meningkat dimana Malaysia mempunyai penembusan tertinggi bagi pembeli atas talian [1] [2]. Kami telah berkerjasama dengan ShopBack untuk menambah nilai kepada para pelanggan kami melalui pelbagai tawaran eksklusif, dan menghargai sokongan semua rakan kongsi kami yang turut bersemangat untuk memberikan pelanggan pengalaman membeli-belah yang benar-benar berbeza,” kata Dushyan Vaithiyanathan, Ketua Perniagaan Pelanggan Maxis.

Berikut adalah bagaimana pelangaan boleh menikmati rebat tunai dari akaun Maxis ShopBack mereka:

Daftar untuk akaun Maxis ShopBack di www.shopback.my/Maxis (Pelanggan sedia ada ShopBack perlu mendaftar untuk akaun Maxis ShopBack baharu untuk menikmati manfaat tambahan ini)
Pilih kedai dan diarahkan ke laman web atau aplikasi untuk melengkapkan perbelanjaan atas talian anda
Dapatkan rebat tunai dalam akaun Maxis ShopBack anda
Pelanggan boleh memilih untuk mengeluarkan rebat tunai mereka atau menggunakannya untuk membayar bil Maxis mereka
Sehingga 17 September 2017, pelanggan Maxis ShopBack juga akan menikmati manfaat tambahan ini:

2x tunggangan Grab percuma (bernilai RM5 setiap tunggangan) – Pelanggan boleh mendapatkan kod promo dari banner kempen Maxis di dalam aplikasi ShopBack
6% rebat tunai upsized di kedai atas talian Uniqlo
• Hadiah eksklusif percuma dengan apa sahaja pembelian dari Sephora
Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana pelanggan boleh dibayar untuk membeli-belah secara atas talian dengan Maxis ShopBack, saksikan video ini

PETRONAS Dagangan partners with Maxis on big data analytics and converged solutions

Leveraging each other’s strengths in technology and innovation, PETRONAS Dagangan Berhad (PDB) and Maxis have entered into a strategic partnership to jointly offer converged solutions focusing on safety, security and sustainability for businesses. Additionally, the partnership will focus on leveraging big data and advanced analytics to co-create hyper personalization for an enhanced retail experience.

Maxis further expands its sophisticated Enterprise solutions with acqui-hire of Audeonet

Accelerating its ambition to be Malaysia’s Leading Converged Solutions Company, Maxis Business has expanded its voice and unified communications (UC) solutions as part of its ongoing commitment to build talent capacity and capabilities in sophisticated solutions for its Enterprise segment. The expanded portfolio is driven by the increasing need for greater collaboration in business in the new normal.

Maxis accelerates cloud leadership ambition, becomes first Malaysian telco to be accredited as AWS Advanced Consulting Partner

Maxis, a leading converged solutions provider in Malaysia, announced today that it has achieved a new accreditation as an Amazon Web Services (AWS) Advanced Consulting Partner and joined the AWS Solution Provider Program. This strengthens and accelerates Maxis’ leadership in delivering cloud service capabilities to help more Malaysian customers embrace the many benefits of cloud adoption as part of their IT strategy. Since joining the AWS Partner Network (APN), Maxis has continued to build on its collaboration with AWS, the world’s leading and most comprehensive cloud platform.