Stay Connected: Our stores and support channels remain open to keep you connected. More info, here .

Our retail outlets are open with strict SOPs to ensure everyone’s safety. Click here for more info.

Peminat Pokémon GO Mengambil Kesempatan Untuk Menaiki PokeMobile Dan Memenangi Barangan Eksklusif Hotlink

Para peminat Pokémon GO amat teruja apabila permainan AR (Augmented Reality) ini akhirnya tiba di Malaysia. Dan ada yang bernasib baik untuk merebut kereta edisi terhad PokeMobile yang baru-baru ini dilancarkan oleh Grab Malaysia dan Hotlink, khas untuk memburu Pokemon.

Dalam tempoh dua hari pertama pelancaran permainan AR ini, pemain Pokémon GO dapat menempah perjalanan percuma ke PokeStop yang terdekat dengan memilih butang PokeMobile pada GrabApp mereka. Setiap PokeMobile tersebut dilengkapi dengan minuman ringan, sebuah goodie bag, PokeChargers Hotlink untuk telefon mereka, dan juga monitor skrin lebar Hotlink Fast 4G.

Pelanggan Hotlink juga mendapat kelebihan tambahan iaitu USD100 PERCUMA dalam bentuk PokeCoins melalui Hotlink Cash Online. Mereka juga akan mendapat diskaun sebanyak 10% bagi PokeCoins mereka setiap kali melalui Hotlink Cash Online, dan 10% untuk pembelian dalam aplikasi bagi permainan dan aplikasi kegemaran yang lain.

Lihatlah pengalaman menarik ini dari para peminat Pokémon GO!

Untuk maklumat lanjut mengenai kerjasama Grab dan Hotlink bagi Pokémon Go, sila lawati www.maxis.com.my/googleplay. Untuk maklumat lanjut mengenai Hotlink, lawati www.hotlink.com.my.

PETRONAS Dagangan partners with Maxis on big data analytics and converged solutions

Leveraging each other’s strengths in technology and innovation, PETRONAS Dagangan Berhad (PDB) and Maxis have entered into a strategic partnership to jointly offer converged solutions focusing on safety, security and sustainability for businesses. Additionally, the partnership will focus on leveraging big data and advanced analytics to co-create hyper personalization for an enhanced retail experience.

Maxis further expands its sophisticated Enterprise solutions with acqui-hire of Audeonet

Accelerating its ambition to be Malaysia’s Leading Converged Solutions Company, Maxis Business has expanded its voice and unified communications (UC) solutions as part of its ongoing commitment to build talent capacity and capabilities in sophisticated solutions for its Enterprise segment. The expanded portfolio is driven by the increasing need for greater collaboration in business in the new normal.

Maxis builds future technology and innovation leaders with new scholarships

Following the launch of three new scholarships in July, Maxis was proud to announce the award of these scholarships to 15 bright and deserving individuals to support their academic aspirations.