Kaji Selidik Sukarelawan SKMM, 15 Jul - 31 Dis | Klik sini

Kaji Selidik Sukarelawan SKMM, 15 Jul - 31 Dis | Klik sini

Atas arahan SKMM, mulai 2 Jul 2023, SMS dengan pautan URL di antara individual akan disekat.

SMS dengan pautan URL akan disekat mulai 2 Jul 2023.

Baca Lebih Lanjut

Altimet Melancarkan Video Muzik Baru, 'Aku Tahu', Secara Eksklusif Melalui Aplikasi Red Hotlink

Bintang hip-hop tempatan, Altimet, telah melancarkan video muzik terbarunya bertajuk 'Aku Tahu' secara eksklusif melalui Aplikasi RED Hotlink semalam pada jam 8 malam, dengan itu membolehkan pelanggan Hotlink menjadi yang pertama untuk menonton video muzik lagu terbaru beliau. Satu jam sebelum pelancaran video muzik tersebut, peminat juga telah mengikuti Hotlink (@hotlink) di Periscope, satu aplikasi penstriman video langsung, dimana mereka telah mengambil bahagian dalam sesi soal jawab bersama Altimet, yang menandakan kali pertama beliau telah mengadakan sesi soal jawab secara langsung bersama peminat. Para peminat telah mengemukakan soalan-soalan mereka dengan menggunakan hashtag #HotlinkAkuTahu

“Sekali lagi, Hotlink membawa satu pengalaman istimewa kepada pelanggan kami dengan melancarkan video terbaru Altimet secara eksklusif di Aplikasi RED Hotlink dan menjadikan pengalaman dengan artis kegemaran mereka lebih bermakna pada peranti mudah alih mereka melalui interaksi secara langsung di Periscope. Kami sentiasa mencari cara untuk meningkatkan pengalaman pelanggan kami melalui aplikasi dan memberi mereka sesuatu yang istimewa yang tidak boleh didapati di tempat lain. Melalui kerjasama ini dengan Altimet, Hotlink juga meneruskan usaha kami dalam memperjuangkan muzik dan bakat tempatan, dengan memberikan mereka platform untuk mempamerkan kerja terbaru mereka dan mendekati para peminat,” kata Navin Manian, Ketua Prabayar Maxis.

Sebelum ini, Hotlink telah bekerjasama dengan artis-artis tempatan lain seperti band indie, Hujan, untuk memperkenalkan koleksi gambar dan rakaman video yang tidak pernah dikeluarkan sebelum ini, yang merangkumi 10 tahun perjalanan Hujan. Hotlink juga merupakan salah satu daripada penaja utama Akademi Fantasia tahun ini dan telah bekerjasama dengan The Wknd untuk melancarkan The Wknd Sessions Live dan The Wknd Recording Fund untuk membantu memupuk bakat artis-artis baru.

Aplikasi RED Hotlink (yang kini boleh didapati dalam Bahasa Malaysia) membolehkan para pelanggan menambah nilai, menyemak baki, menambah data mudah alih mereka dan banyak lagi. Aplikasi RED Hotlink boleh dimuat turun di Google Play untuk pengguna Android atau di App Store untuk pengguna iOS. Pengguna baru Aplikasi RED Hotlink juga akan mendapat data 1GB secara percuma untuk masa yang terhad sahaja.

Untuk maklumat lanjut mengenai Aplikasi RED Hotlink, lawati www.hotlink.com.my
 

Archives
Tags