#MYBaikHati | Sumbang peranti kepada keluarga B40! Baca di

Sumbang peranti kempen #MYBaikHati! Baca di

sini.

Aktifkan Maxis VoLTE untuk kualiti panggilan sebenar! Untuk maklumat terperinci, klik di

Kualiti panggilan sebenar dengan VoLTE! Klik di

sini.

Hotlink Meraikan Tahun Baru Cina Bersama Para Pelanggan Sarawak Dengan Pelbagai Ganjaran Menarik

Para pelanggan Hotlink di Sarawak dan Sabah telah menikmati perayaan yang meriah dimana mereka mengambil bahagian dalam pelbagai aktiviti menarik yang telah mengambil tempat di kedua-dua negeri tersebut.

Di Kuching, Hotlink menganjurkan peraduan radio bersama dengan MY FM, dimana para pelanggan perlu berkongsi slogan kreatif yang menerangkan mengapa mereka harus dipilih untuk memenangi 'ang pow' bernilai RM888 atau lawatan istimewa dari kru Kongsi Huat Hotlink dan MY FM ke rumah mereka.

Peraduan tersebut, yang telah berlangsung dari 4 hingga 16 Februari, menyaksikan lima pemenang menerima hadiah 'ang pow' yang bernilai RM888 dan lima lagi memenangi lawatan peribadi dari Hotlink dan MY FM, dimana mereka telah menerima hamper, 'ang pow' dan beg hadiah dari Hotlink, serta menikmati persembahan tarian singa.

Alexius Bong, Ketua Wilayah Sarawak Maxis berkata, "Untuk sambutan Tahun Baru Cina pada tahun ini, kami ingin membuatkannya lebih istimewa bagi pelanggan kami di Sarawak dengan bekerjasama dengan MY FM untuk peraduan ini. Ia telah mendapat sambutan yang sangat baik dan reaksi yang amat positif dari para pemenang! Bagi pihak Hotlink, kami juga gembira kerana dapat berkongsi pengalaman istimewa ini bersama mereka."

Sambutan Tahun Baru Cina di Kota Kinabalu turut meriah, di mana kira-kira 8,000 penduduk Sabah telah mengunjungi pameran bergerak (roadshow) tahunan Tahun Baru Cina Hotlink di KK Plaza, yang telah berlangsung pada 17 Februari, dan penuh dengan aktiviti-aktiviti dan persembahan menarik.

Archives
Tags

Popular
Posts

Maxis announces Chairman transition

Maxis announces Chairman transition

Maxis today announced that Raja Tan Sri Dato’ Seri Arshad bin Raja Tun Uda has decided to step down as Chairman of the Board of Maxis Berhad (Maxis) effective 22 April 2021, upon conclusion of the Company’s Annual General Meeting (AGM). Raja Tan Sri Arshad served as Chairman of Maxis since its listing on Bursa Malaysia in 2009.

TELL ME MORE
Maxis launches eKelas Usahawan to empower women entrepreneurs with greater digital adoption

Maxis launches eKelas Usahawan to empower women entrepreneurs with greater digital adoption

The reality is that digitalisation is no longer just a buzz phrase, but it has become an imperative for all walks of life as we head towards a more digital world. Recognising this immense potential and to create a positive, long-lasting impact, Maxis today launched eKelas Usahawan, a structured digital marketing programme to empower women entrepreneurs in rural communities to develop a stronger digital presence.

TELL ME MORE
Maxis and Microsoft strengthen partnership to support an expanding digital workforce

Maxis and Microsoft strengthen partnership to support an expanding digital workforce

Maxis and Microsoft continue to leverage their combined strengths to provide innovative digital solutions to business in Malaysia. The latest step in their partnership sees both companies modernising the digital workforce for increased productivity, efficiency, and convenience.

TELL ME MORE