Atas arahan PKP, beberapa kedai Maxis kami ditutup. Klik sini untuk cari kedai berdekatan anda. 

Nak pergi kedai Maxis? Klik sini untuk kedai terdekat.

Aktifkan Maxis VoLTE untuk kualiti panggilan sebenar! Untuk maklumat terperinci, klik di

Kualiti panggilan sebenar dengan VoLTE! Klik di

sini.

Empat Peserta Ujibakat Insta AF2015 Bersama Hotlink Antara 16 Bakal Pelajar AF Tahun Ini

Hotlink dengan sukacitanya mengumumkan bahawa empat peserta yang mengambil bahagian dalam ‘Ujibakat Insta AF2015 Bersama Hotlink’ telah berjaya dipilih sebagai sebahagian daripada 16 peserta teratas tahun ini. *

Para peserta yang telah berjaya dalam uji bakat Instagram diberi ‘pas ekspres’ untuk mara ke uji bakat peringkat kedua di KL, yang telah diadakan pada 30 dan 31 Mei. Hotlink telah menerima lebih 5,000 penyertaan bagi uji bakat Instagram, termasuk penyertaan dari uji bakat roadshow serta penyertaan yang dihantar secara langsung melalui Instagram menggunakan hashtag #hotlinkAF2015.

Sebagai penaja telekomunikasi AF 2015, Hotlink telah melancarkan ‘Ujibakat Insta AF2015 Bersama Hotlink’, yang memberikan pelanggan peluang untuk merakamkan pra-uji bakat mereka melalui Instagram di satu roadshow khas yang diadakan di Kuantan, Kota Kinabalu dan Kuching mulai 18 April yang lalu. Hotlink menyediakan sambungan internet semasa uji bakat supaya pelanggan dapat mengemukakan uji bakat mereka melalui platform media sosial, dan mengambil satu langkah terhadap merealisasikan impian mereka.

“Internet adalah satu platform yang amat berkuasa. Kami bukan sahaja dapat menggunakannya untuk mendekati ramai penonton, tetapi ia juga membolehkan kami untuk membawa AF dengan lebih dekat lagi kepada rakyat Malaysia yang mungkin tidak mempunyai peluang untuk mempamerkan bakat mereka melalui proses uji bakat tradisional. Melalui program ‘Ujibakat Insta AF2015 Bersama Hotlink’, kami memperkenalkan cara baru dan menarik untuk membolehkan pelanggan mengambil bahagian dalam uji bakat tahun ini. Kami amat teruja bahawa empat daripada peserta uji bakat ini berjaya ke Top 16, dan kami akan memberi mereka sokongan yang padu sepanjang perjalanan mereka di AF!” kata Navin Manian, Ketua Prabayar, Perniagaan Pengguna Maxis.

Bagi AF tahun ini, Hotlink juga akan menawarkan pelanggan dan juga peserta AF pengalaman eksklusif dan ganjaran peribadi melalui Hotlink RED App. Untuk memenangi tiket ke konsert mingguan AF yang akan berlangsung antara 9 Ogos dan 27 September, pelanggan hanya perlu mengikut langkah-langkah berikut:

Muat turun App Hotlink RED di hotlink.com.my/red
Jawab satu soalan mudah mengenai AF2015
Di RED App, pilih 'Maklum Balas' dan pilih kategori 'Live.Life.Loud'
Hantarkan jawapan mereka dengan menaip "HotlinkAF2015 <jarak> <jawapan>"
Klik 'Hantar'

Setiap pemenang akan menerima dua tiket ke konsert mingguan AF2015. Sepuluh penyertaan yang pertama dengan jawapan yang betul akan digelar pemenang. Peraduan ini akan berakhir pada 16 September.

Hotlink RED App (yang kini boleh didapati dalam Bahasa Malaysia) membolehkan para pelanggan menambah nilai, menyemak baki, menambah data mudah alih mereka dan banyak lagi. Untuk masa yang terhad, pelanggan yang memuat turun aplikasi tersebut juga akan mendapat 1GB data percuma. Hotlink RED App boleh dimuat turun di Google Play untuk pengguna Android atau di App Store untuk pengguna iOS.

Konsert Mingguan AF2015 akan disiarkan secara langsung pada setiap hari Ahad, jam 9 malam mulai 9 Ogos menerusi saluran Astro Ria (104) dan Ria HD (123). Untuk maklumat lanjut mengenai penglibatan Hotlink dalam AF, sila layari www.hotlink.com.my

BILA
Full Name: Nurnajmi Nabila Samsaidi
Age: 19 years old
Birthplace: Setiawangsa, Kuala Lumpur

LISA
Full Name: Allyssa Joanne Anak Jambi
Age: 22 years old
Birthplace: Bintulu, Sarawak

OPENG
Full Name: Anthonasius Jadil
Age: 23 years old
Birthplace: Kota Marudu, Sabah

IQWAN
Full Name: Muhammad Ikhwan Alif Salim
Age: 20 years old
Birthplace: Ipoh, Perak

Archives
Tags

Popular
Posts

Maxis first to launch 5G international roaming service in three ASEAN countries

Maxis first to launch 5G international roaming service in three ASEAN countries

As international borders progressively reopen and with the return of more international travel on the horizon, Maxis is the first telco in the country to provide its customers with 5G international roaming services in Singapore, Thailand and Indonesia.

TELL ME MORE
Maxis Awards announces first batch of winners with green-themed projects

Maxis Awards announces first batch of winners with green-themed projects

The passion of Malaysians in bringing a positive change to the community clearly showed as Maxis announced the first two winners of the inaugural Maxis Awards.

TELL ME MORE
Maxis announces major acquisition, expands Managed Network Services capabilities

Maxis announces major acquisition, expands Managed Network Services capabilities

Reinforcing its leading position in the Enterprise solutions market, Maxis has announced its largest acquisition to date of MyKRIS Asia Sdn Bhd (MyKRIS Asia), a Malaysian-based company specialising in Managed Network and Security Services with end-to-end field delivery and support, for up to RM157.5 million.

TELL ME MORE