Klik sini untuk kedai yang telah lengkap divaksinasi. Jumpa anda di sana!

Klik sini untuk kedai yang telah lengkap divaksinasi.

Klik untuk senarai penyelenggaraan rangkaian terancang.

Klik untuk senarai penyelenggaraan rangkaian terancang.

Maxis Bekerjasama Dengan OnePlus Untuk Menjadi Pembawa Eksklusif Di Malaysia

Maxis dan OnePlus dengan bangganya mengumumkan pelancaran OnePlus One (One) di Malaysia. Mengikuti persediaan yang telah mengambil masa beberapa bulan, One kini boleh didapati secara eksklusif dengan Maxis, penyedia perkhidmatan komunikasi terkemuka di Malaysia, bermula esok 22 April di semua cawangan Maxis di seluruh negara. Model OnePlus One Sandstone Black 64GB, yang akan dijual pada harga pasaran sebanyak RM1,199, boleh didapati dengan Pelan MaxisONE untuk hanya RM859.

OnePlus mempunyai cara pelancaran yang unik untuk perantinya di seluruh dunia. Sehingga baru-baru ini, jemputan diperlukan untuk membeli peranti One di seluruh dunia. Walau bagaimanapun, Malaysis akan menjadi negara pertama dimana One akan dilancarkan di kedai-kedai Maxis dan tanpa jemputan. Jangkauan luas Maxis dan komitmennya terhadap pengalaman pelanggan yang tidak dapat ditandingi menjadikan mereka pilihan terbaik bagi perkongsian pembawa pertama OnePlus.

Perkongsian terbaru ini merupakan satu lagi pencapaian oleh Maxis dalam membawa peranti tercanggih dari seluruh dunia pada nilai yang terbaik.

“Dalam zaman Internet ini, kami tahu apa yang pelanggan kami ingini, dan itu merupaka peranti-peranti yang terbaik pada harga yang kompetitif. Kami berbangga dapat bekerjasama dengan satu lagi jenama yang inovatif yang memegang keperibadian di seluruh dunia. Dengan pakej Pelan MaxisONE yang menarik dan rangkaian data yang unggul, pelanggan kami boleh mengharapkan satu pengalaman mudah alih yang mengujakan,” kata Dushyan Vaithiyanathan, Ketua Perniagaan Pengguna Maxis. Walaupun ia merupakan satu syarikat yang sangat muda dan hanya berusia lebih setahun, One telah dipuji di seluruh dunia sebagai salah satu peranti yang terbaik di pasaran, yang menggabungkan ciri-ciri komputer yang terbaik dalam kelasnya dengan reka bentuk yang menarik. Berikutan sokongan yang luar biasa daripada pengguna Malaysia, Maxis dan OnePlus sangat gembira kerana dapat membawa ‘Flagship Killer’ ini, dan pelbagai aksesori OnePlus, ke rantau ini dengan cara yang belum pernah dilakukan sebelum ini.

“Sejajar dengan perkembangan kami, ia semakin penting untuk bekerja dengan rakan-rakan kongsi yang tepat untuk memberikan pengalaman terbaik. Melangkah dari luar talian merupakan satu pengalaman yang pertama bagi kami dan kami sangat gembira untuk mencari rakan kongsi yang kukuh dalam Maxis yang boleh menolong kami mengambil langkah-langkah pertama,” kata Carl Pei, pengasas bersama OnePlus.

Harga pelan:

              OnePlus One with MaxisONE Plan
Harga Pasaran *
RM1,199
Harga peranti dengan pelan *
RM859
Yuran Komitmen Bulanan *

RM128 untuk 12 bulan pertama

RM158 selepas 12 bulan

Panggilan
Tanpa had ke semua rangkaian (termasuk talian tetap)
SMS
Tanpa had ke semua rangkaian
Internet **

3GB (4G LTE)

(0 sen untuk Internet selepas kuota berkelajuan tinggi)

Perayauan
Satu kadar rata untuk perayauan data di 106 negara (RM38/day)
Kontrak
24 bulan

* Harga tidak termasuk GST 6%

** Dapatkan kuota tambahan sebanyak 1GB (jumlah 4GB) untuk 6 bulan jika dibeli sebelum 28 April

Mementingkan perkhidmatan premium, para pengguna OnePlus boleh mendapatkan jaminan terhad selama satu tahun, dimana untuk bulan pertama, Maxis akan menawarkan perkhidmatan selepas jualan termasuk penukaran mana-mana peranti 1 ke 1 sehingga akhir bulan Mei di Pusat Maxis di seluruh negara. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.maxis.com.my atau www.oneplus.net.

 

Archives
Tags

Popular
Posts

PROTON and Maxis team up for major 5G use case deployment

PROTON and Maxis team up for major 5G use case deployment

National car maker PROTON has selected Maxis as its partner to deploy a 5G use case comprising multiple converged solutions to power up its Tanjung Malim plant, with network installations beginning October.

TELL ME MORE
Maxis offers new learning experience with new eKelas mobile app for students to learn on the go

Maxis offers new learning experience with new eKelas mobile app for students to learn on the go

With a commitment to provide a richer digital learning experience, Maxis has launched its eKelas mobile app, effectively enabling students, teachers and parents greater access to exciting digital content beyond the eKelas portal, with convenience and flexibility by learning on the go.

TELL ME MORE
Maxis-sponsored Team Secret to take global stage after emerging as champion in SEA tournament

Maxis-sponsored Team Secret to take global stage after emerging as champion in SEA tournament

Maxis-sponsored Team Secret PUBG Mobile Team has recently emerged as champion in the PUBG Mobile Pro League Regional Championship, Southeast Asia.

TELL ME MORE