Stay Connected: Our stores and support channels remain open to keep you connected. More info, here .

Our retail outlets are open with strict SOPs to ensure everyone’s safety. Click here for more info.

Nikmati Kebebasan Dalam Dunia Tanpa Had MaxisONE

Terdapat begitu banyak pengalaman di Internet yang yang boleh memperkayakan kehidupan orang ramai. Dunia tanpa had MaxisONE bertujuan untuk membolehkan pelanggan menikmati pengalaman ini tanpa gangguan. Hari ini, Maxis mengumumkan pelancaran tiga proposisi yang menyokong ideal berasa bebas di Internet – penstriman tanpa had dan akses percuma ke Spotify Premium, kebebasan untuk menikmati hiburan dari peranti anda ke mana-mana TV dengan Chromecast, dan berkongsi pengalaman-pengalaman menarik dengan orang lain melalui pelan MaxisONE Share.

“Keutamaan kami adalah untuk memastikan para pelanggan kami mempunyai kebebasan sepenuhnya untuk menikmati semua pengalaman dan manfaat menggunakan Internet pada telefon mereka. Ini mendorong kami untuk bekerja keras untuk membangunkan produk dan kerjasama yang membolehkan fenomena ini untuk berterus. Acara hari ini bukan sekadar pelancaran tiga produk yang sangat menarik, tetapi lebih penting lagi membuktikan bahawa ada banyak lagi yang boleh anda lakukan dengan peranti anda, dan anda boleh menikmati pelbagai lagi benda menarik di dunia tanpa had MaxisONE,” kata Dushyan Vaithiyanathan, Ketua Perniagaan Pengguna Maxis.

Lagu Pilihan Anda, Pada Bila-Bila Masa, Secara Percuma dengan #MusicNow
Dengan #MusicNow, dengarkan lagu pilihan anda, pada bila-bila masa, dengan percuma. Sehingga 31 Julai, kami memberikan pelanggan kami akses percuma dan peluang untuk menikmati penstriman tanpa had bagi muzik kegemaran mereka di Spotify Premium. Tanpa iklan. Tanpa sekatan. Tanpa yuran. Tanpa caj data. Cari dan muat turun lebih 30 juta lagu, dan dengarkan sama ada dalam talian atau luar talian. Anda hanya perlukan pelan MaxisONE atau pelan Internet mudah alih prabayar Hotlink yang memberi data 1GB ke atas.

Nikmati hiburan daripada mana-mana peranti Internet kepada mana-mana TV
Maxis adalah syarikat telekomunikasi yang pertama untuk memasarkan Chromecast di Malaysia. Dengan Chromecast, kini anda boleh nikmati hiburan tanpa had dari mana-mana peranti Internet kepada mana-mana TV, termasuk saluran YouTube pilihan anda, filem penuh, permainan, video dan gambar. Bayangkan satu peranti 'Plug & Play' mudah alih yang boleh anda bawa ke mana sahaja, walaupun apabila anda bergerak. Para pelanggan Pelan MaxisONE boleh mendapatkan Chromecast pada hanya RM150 (harga pasaran RM170). Selamat datang ke cara baru untuk menikmati kandungan di TV!

Terlalu Bagus Untuk Tidak Dikongsi
Jika anda melanggan pelan MaxisONE, kini anda boleh berkongsi panggilan dan SMS tanpa had kepada mana-mana telefon mudah alih atau tetap, dan sebanyak mana pun data dengan orang lain dengan MaxisONE Share. Ia merupakan satu-satunya pelan Share yang menawarkan panggilan dan SMS tanpa had. Jika anda masih belum melanggan pelan MaxisONE, anda hanya perlu mendaftar untuk pelan tersebut dengan data tambahan sebanyak 1GB dan mula berkongsi. Dan anda hanya perlu membayar RM48 sebulan untuk setiap talian. Ia terlalu baik untuk tidak dikongsi!

Pelanggan boleh menikmati pengalaman mudah alih terbaik di dunia tanpa had MaxisONE dengan rangkaian 4G LTE Maxis.

Untuk maklumat lanjut mengenai:

Spotify Premium: www.maxis.com.my/spotify
Chromecast: www.maxis.com.my/chromecast
MaxisONE Share: www.maxis.com.my/maxisoneshare

Archives
Tags

Popular
Posts

Maxis further expands its sophisticated Enterprise solutions with acqui-hire of Audeonet

Maxis further expands its sophisticated Enterprise solutions with acqui-hire of Audeonet

Accelerating its ambition to be Malaysia’s Leading Converged Solutions Company, Maxis Business has expanded its voice and unified communications (UC) solutions as part of its ongoing commitment to build talent capacity and capabilities in sophisticated solutions for its Enterprise segment. The expanded portfolio is driven by the increasing need for greater collaboration in business in the new normal.

TELL ME MORE
PETRONAS Dagangan partners with Maxis on big data analytics and converged solutions

PETRONAS Dagangan partners with Maxis on big data analytics and converged solutions

Leveraging each other’s strengths in technology and innovation, PETRONAS Dagangan Berhad (PDB) and Maxis have entered into a strategic partnership to jointly offer converged solutions focusing on safety, security and sustainability for businesses. Additionally, the partnership will focus on leveraging big data and advanced analytics to co-create hyper personalization for an enhanced retail experience.

TELL ME MORE
Maxis accelerates cloud leadership ambition, becomes first Malaysian telco to be accredited as AWS Advanced Consulting Partner

Maxis accelerates cloud leadership ambition, becomes first Malaysian telco to be accredited as AWS Advanced Consulting Partner

Maxis, a leading converged solutions provider in Malaysia, announced today that it has achieved a new accreditation as an Amazon Web Services (AWS) Advanced Consulting Partner and joined the AWS Solution Provider Program. This strengthens and accelerates Maxis’ leadership in delivering cloud service capabilities to help more Malaysian customers embrace the many benefits of cloud adoption as part of their IT strategy. Since joining the AWS Partner Network (APN), Maxis has continued to build on its collaboration with AWS, the world’s leading and most comprehensive cloud platform.

TELL ME MORE