Klik sini untuk kedai yang telah lengkap divaksinasi. Jumpa anda di sana!

Klik sini untuk kedai yang telah lengkap divaksinasi.

Klik untuk senarai penyelenggaraan rangkaian terancang.

Maxis Mengupayakan Rakyat Malaysia Menderma Secara Digital Melalui Kempen 'Share The Light' Music Deepavali Ini

Pada Deepavali tahun ini, Maxis akan bekerjasama dengan LINE untuk mengupayakan rakyat Malaysia untuk menderma secara digital bersempena musim perayaan yang akan datang. Khayalak ramai hanya perlu menyaksikan video ‘Share The Light’ dan memuat turun pelekat Deepavali percuma dari LINE. Bagi setiap muat turun, Maxis akan menderma RM1 ke 10 rumah kebajikan kanak-kanak terpilih di seluruh negara. Kempen ini akan berlangsung sehingga 31 Oktober 2014. Selepas kempen ini berakhir, satu lagi set pelekat LINE akan diberikan secara percuma sebagai tanda penghargaan kepada semua pelanggan Maxis dan Hotlink yang mengambil bahagian.

Berikut adalah langkah-langkah mudah untuk mengambil bahagian dalam kempen ini:

Saksikan dan kongsikan video YouTube yang dibuat khas di www.maxis.com.my/deepavali atau http://youtu.be/UEX9FxjUSj0
Muat turun pelekat Deepavali LINE (pengguna baru perlu memuat turun dan mendaftar untuk akaun LINE sebelum mereka boleh memuat turun pelekat tersebut)
Kempen ini tidak terhad kepada pelanggan Maxis sahaja. Lebih 10 juta pengguna LINE akan diberitahu dan digalakkan untuk mengambil bahagian dalam program ‘Share The Light’ ini.

Sebagai sebahagian daripada kempen ini, Maxis telah menghasilkan satu video pendek dengan menemuramah kanak-kanak di beberapa rumah kebajikan untuk mengetahui kehendak mereka sempena Deepavali ini.

"Selalunya, orang ramai ingin menghulurkan bantuan kepada badan-badan kebajikan tetapi tidak mempunyai masa dan sumber-sumber yang sewajarnya. Untuk musim perayaan Deepavali yang akan datang, kami ingin menjadikan ia lebih mudah bagi para pelanggan kami untuk menderma secara digital. Inisiatif ini adalah satu tanda tulus ikhlas dari pihak kami untuk mewujudkan kesedaran dan pada masa yang sama menerangi kehidupan kanak-kanak yang kurang bernasib baik di seluruh negara. Kami berharap untuk mendapatkan seramai yang boleh untuk berkongsikan pelekat ini supaya kami dapat memberi kesan positif kepada kehidupan orang-orang yang benar-benar memerlukannya,” kata CK Koay, Ketua Pengurusan Pelanggan Maxis.

Terdapat juga hadiah-hadiah menarik untuk dimenangi apabila pengguna berkongsikan video tersebut melalui LINE. Sepuluh pemenang Maxis atau Hotlink akan mendapat sebuah Head Doll LINE Edisi Terhad 50cm bernilai RM500 setiap satu, manakala 90 pemenang akan mendapat dua Doll LINE 18cm bernilai RM120 setiap satu. Pemenang akan dipilih berdasarkan jumlah ‘kongsian’ video pada timeline dan chat LINE mereka.

PROTON and Maxis team up for major 5G use case deployment

National car maker PROTON has selected Maxis as its partner to deploy a 5G use case comprising multiple converged solutions to power up its Tanjung Malim plant, with network installations beginning October.

Maxis offers new learning experience with new eKelas mobile app for students to learn on the go

With a commitment to provide a richer digital learning experience, Maxis has launched its eKelas mobile app, effectively enabling students, teachers and parents greater access to exciting digital content beyond the eKelas portal, with convenience and flexibility by learning on the go.

Maxis-sponsored Team Secret to take global stage after emerging as champion in SEA tournament

Maxis-sponsored Team Secret PUBG Mobile Team has recently emerged as champion in the PUBG Mobile Pro League Regional Championship, Southeast Asia.