Stay Connected: Our stores and support channels remain open to keep you connected. More info, here .

Our retail outlets are open with strict SOPs to ensure everyone’s safety. Click here for more info.

Nikmati Lebih Data Dengan Pelan MaxisONE Untuk Hanya RM58 Sebulan

Berikutan kejayaan pelancaran pelan pascabayar barunya pada bulan Mei tahun ini, iaitu Pelan MaxisONE, Maxis sekali lagi mempertingkatkan lagi tawaran bagi pelan tersebut dengan menawarkan pelanggan Tambahan Data Bulanan barunya sebanyak 3GB data untuk hanya RM58 sebulan. Selain itu, pelanggan akan dapat berhubung dan berkongsi data mereka secara bebas dengan 5 peranti, di mana-mana telefon pintar, tablet atau jam pintar, untuk hanya RM15 sebulan bagi setiap peranti.

"Trend sekarang menunjukkan bahawa orang ramai sudah menggunakan teknologi mudah alih dan tanpa wayar dan itu adalah satu perkara yang sangat baik kerana lebih ramai kini boleh mengakses Internet. Semakin ramai rakyat Malaysia sudah mula menggunakan data pada peranti mereka untuk melayari internet atau media sosial, oleh itu, Maxis telah memperkenalkan penawaran data baru yang melengkapkan lagi Pelan MaxisONE kami, yang merupakan satu-satunya pelan Internet yang menawarkan panggilan dan SMS tanpa caj. Data tambahan baru ini juga akan membolehkan para pelanggan kami untuk berkongsi data diantara beberapa peranti, yang bermaksud bahawa pelanggan kami boleh menikmati pelayaran internet yang benar-benar bimbang bebas di peranti pilihan mereka," kata Dushyan Vaithiyanathan, Ketua Perniagaan Pengguna Maxis.

Secara ringkas, Pelan MaxisONE menawarkan:

Panggilan suara (talian mudah alih & tetap) dan SMS adalah tanpa had ke semua rangkaian: Anda tidak perlu lagi bimbang mengenai bayaran bagi panggilan atau SMS.
Internet adalah Sentiasa Terhubung: Walaupun anda telah menghabiskan kuota berkelajuan tinggi yang diperuntukkan, anda boleh terus berlayar dengan internet asas percuma. Data tambahan atau 'data boosters' boleh didapati dari serendah RM10 untuk 200MB.
Merantau dunia (106 negara) pada satu kadar rata sebanyak RM38 sehari: Dengan satu kadar rata, anda tidak lagi dikenakan caj bayar bila guna (pay-per-use charges) apabila merantau.
Telefon pintar baru ditawarkan dengan Pelan MaxisONE: Dari pelbagai peranti yang ditawarkan, beberapa model boleh didapati secara PERCUMA dengan pelan tesebut, untuk anda mula menikmati tawaran ini dengan segera.

Tambahan Data Bulanan adalah eksklusif untuk Pelan MaxisONE sahaja. Untuk mendaftar, pelanggan boleh menghubungi 123 dari telefon mudah alih Maxis mereka atau lawati mana-mana Pusat Maxis di seluruh negara. Untuk maklumat lengkap mengenai Pelan MaxisONE, sila layari http://www.maxis.com.my.

Archives
Tags

Popular
Posts

PETRONAS Dagangan partners with Maxis on big data analytics and converged solutions

PETRONAS Dagangan partners with Maxis on big data analytics and converged solutions

Leveraging each other’s strengths in technology and innovation, PETRONAS Dagangan Berhad (PDB) and Maxis have entered into a strategic partnership to jointly offer converged solutions focusing on safety, security and sustainability for businesses. Additionally, the partnership will focus on leveraging big data and advanced analytics to co-create hyper personalization for an enhanced retail experience.

TELL ME MORE
Maxis accelerates cloud leadership ambition, becomes first Malaysian telco to be accredited as AWS Advanced Consulting Partner

Maxis accelerates cloud leadership ambition, becomes first Malaysian telco to be accredited as AWS Advanced Consulting Partner

Maxis, a leading converged solutions provider in Malaysia, announced today that it has achieved a new accreditation as an Amazon Web Services (AWS) Advanced Consulting Partner and joined the AWS Solution Provider Program. This strengthens and accelerates Maxis’ leadership in delivering cloud service capabilities to help more Malaysian customers embrace the many benefits of cloud adoption as part of their IT strategy. Since joining the AWS Partner Network (APN), Maxis has continued to build on its collaboration with AWS, the world’s leading and most comprehensive cloud platform.

TELL ME MORE
Maxis further expands its sophisticated Enterprise solutions with acqui-hire of Audeonet

Maxis further expands its sophisticated Enterprise solutions with acqui-hire of Audeonet

Accelerating its ambition to be Malaysia’s Leading Converged Solutions Company, Maxis Business has expanded its voice and unified communications (UC) solutions as part of its ongoing commitment to build talent capacity and capabilities in sophisticated solutions for its Enterprise segment. The expanded portfolio is driven by the increasing need for greater collaboration in business in the new normal.

TELL ME MORE