Atas arahan PKP, beberapa kedai Maxis kami ditutup. Klik sini untuk cari kedai berdekatan anda. 

Nak pergi kedai Maxis? Klik sini untuk kedai terdekat.

Aktifkan Maxis VoLTE untuk kualiti panggilan sebenar! Untuk maklumat terperinci, klik di

Kualiti panggilan sebenar dengan VoLTE! Klik di

sini.

Maxis Pembawa Eksklusif HTC, Bermula Dengan HTC One (M8)

Maxis merupakan satu-satunya syarikat telekomunikasi tempatan yang menawarkan pelanggan peranti-peranti HTC, bermula dengan HTC One (M8)
Pelanggan boleh memiliki telefon pintar Android yang baru ini serendah RM1,399 dengan pelan TalkMore78 dan kontrak 24 bulan
Tawaran eksklusif ini menekankan kerjasama strategik dengan HTC dan komitmen untuk menawarkan peranti berkualiti tinggi dan pengalaman mudah alih terbaik kepada pelanggan

Ia dipanggil dengan pelbagai gelaran. Anggun. Cantik. Berkuasa. Seksi. Apa sahaja perkataan yang anda ingin gunakan untuk menggambarkan HTC One (M8), model terbaru dari HTC ini boleh didapati secara eksklusif dengan Maxis mulai 8 Mei pada harga yang terbaik di pasaran, di semua Pusat Maxis dan kedia Rakan Eksklusif Maxis di seluruh negara. Pads masa ini, Maxis merupakan satu-satunya syarikat telekomunikasi yang menawarkan peranti ini bersama dengan pelan pascabyar, pada harga serendah RM1,399 dengan pelan TalkMore 78 dan kontrak 24 bulan.

“Kami teruja untuk memeterai perjanjian eksklusif dengan HTC dalam menjadi satu-satunya syarikat telekomunikasi tempatan untuk menawarkan telefon pintar HTC, bermula dengan telefon pintar yang anggun ini. Perjanjian strategik dan eksklusif dengan HTC ini adalah bukti komitmen kami yang kukuh dalam memberikan peranti berkualiti tinggi kepada para pelanggan kami pada nilai yang terbaik. Tambahan pula, mereka akan dapat menikmati pengalaman mudah alih yang terbaik pada yuran komitmen bulanan yang rendah, melalui rangkaian 4G yang terbaik dan paling luas,” kata Dushyan Vaithiyanathan, Ketua Perniagaan Pengguna Maxis.

Perjanjian eksklusif diantara HTC dan Maxis ini menawarkan perkhidmatan selepas jualan yang baru dan terbaik, dimana pelanggan dapat mengalami salah satu daripada masa pemulihan (turnaround time) yang dijamin paling cepat bagi tuntutan waranti melalui mana-mana cawangan Maxis.

HTC One (M8) adalah evolusi utama HTC One yang telah memenangi pelbagai anugerah. Ia mempunyai unibody logam yang berkualiti tinggi dengan Sensor Hab Pintar (Smart Sensor Hub) yang menjangka keperluan anda dan menggunakan kawalan Motion Launch™ untuk membuat tugas-tugas seharian lebih mudah. Teknologi terbaru Duo Camera™ yang ikonik menyampaikan gambar-gambar kreatif, profesional dan kesan yang menakjubkan, dan HTC BoomSound™ sekali lagi menetapkan standard baru untuk kualiti audio pada telefon pintar.

Archives
Tags

Popular
Posts

Maxis first to launch 5G international roaming service in three ASEAN countries

Maxis first to launch 5G international roaming service in three ASEAN countries

As international borders progressively reopen and with the return of more international travel on the horizon, Maxis is the first telco in the country to provide its customers with 5G international roaming services in Singapore, Thailand and Indonesia.

TELL ME MORE
Maxis Awards announces first batch of winners with green-themed projects

Maxis Awards announces first batch of winners with green-themed projects

The passion of Malaysians in bringing a positive change to the community clearly showed as Maxis announced the first two winners of the inaugural Maxis Awards.

TELL ME MORE
Maxis-sponsored Team Secret to take global stage after emerging as champion in SEA tournament

Maxis-sponsored Team Secret to take global stage after emerging as champion in SEA tournament

Maxis-sponsored Team Secret PUBG Mobile Team has recently emerged as champion in the PUBG Mobile Pro League Regional Championship, Southeast Asia.

TELL ME MORE