Atas arahan PKP, beberapa kedai Maxis kami ditutup. Klik sini untuk cari kedai berdekatan anda.

Nak pergi kedai Maxis? Klik sini untuk kedai terdekat.

Aktifkan Maxis VoLTE untuk kualiti panggilan sebenar! Untuk maklumat terperinci, klik di

Kualiti panggilan sebenar dengan VoLTE! Klik di

sini.

Dapatkan Peranti Percuma Untuk Menikmati MaxisONE™ Plan Dengan Serta Merta

Berhubung dan berkomunikasi DENGAN BEBAS
Satu-satunya pelan internet yang menawarkan panggilan dan SMS tanpa had
Pengalaman internet ‘Sentiasa Terhubung’
Perantauan tanpa berasa bimbang dengan satu kadar rata sebanyak RM38 sehari bagi 106 negara

MaxisONE™ plan yang baru sahaja dilancarkan adalah satu kejayaan penting bagi Maxis, dimana ia membolehkan para pelanggan berhubung dan berkomunikasi dengan bebas, seperti mana yang mereka ingini. Ia adalah satu-satunya pelan internet yang menawarkan panggilan dan SMS tanpa had, pengalaman internet ‘Sentiasa Terhubung’ dan perantauan tanpa berasa bimbang. Untuk membolehkan pelanggan menikmati pelan ini dengan serta-merta, Maxis telah memperkenalkan pelbagai peranti baru, dimana empat daripada peranti tersebut boleh didapati secara PERCUMA termasuk HTC Desire 310, Huawei Y530 dan Samsung Galaxy Ace 3 bersama dengan MaxisONE™ Plan, dan Huawei Y330 bersama dengan MaxisONE™ Plan lite. Peranti lain yang boleh didapati pada nilai hebat termasuk Sony Xperia Z2 & M2, Xiaomi Mi3 dan HTC Desire 816.

“Dengan MaxisONE™ Plan, kami ingin para pelanggan di Sabah menikmati pengalaman yang benar-benar tanpa berasa bimbang apabila mereka berkomunikasi, sama ada melalui panggilan, SMS, melayari internet atau merantau. Kami percaya bahawa pelan ini adalan relevan dengan keperluan pelanggan kami di rantau ini, dimana panggilan dan SMS masih kekal sebagai mod penting dalam komunikasi mudah alih. Dan kami membuat ia lebih mudah untuk pelanggan menikmati pelan ini dengan menawarkan peranti percuma dan lain-lain lagi pada nilai yang hebat. Dengan data yang ditawarkan dalam pelan ini, para pelanggan juga akan mempunyai kebebasan untuk melayari internet, kerana internet mudah alih sudah menjadi semakin penting dalam sebahagian kehidupan kami,” kata Dushyan Vaithiyanathan, Ketua Perniagaan Pengguna Maxis.

Secara ringkas, berikut adalah tawaran MaxisONE™ plan:

Telefon pintar baru ditawarkan dengan MaxisONE™ plan: Dari pelbagai peranti baru yang ditawarkan, empat model boleh didapati secara PERCUMA dengan pelan tesebut, untuk anda mula menikmati tawaran ini dengan serta-merta.
Panggilan suara (talian mudah alih & tetap) dan SMS adalah tanpa had ke semua rangkaian: Anda tidak perlu lagi bimbang mengenai bayaran bagi panggilan atau SMS.
Internet adalah Sentiasa Terhubung: Walaupun anda telah menghabiskan kuota berkelajuan tinggi yang diperuntukkan, anda boleh terus berlayar dengan internet asas percuma. Data tambahan atau ‘data boosters’ boleh didapati dari serendah RM10 untuk 200MB.
Merantau dunia (106 negara) pada satu kadar rata sebanyak RM38 sehari: Dengan satu kadar rata, anda tidak lagi dikenakan caj bayar bila guna (pay-per-use charges) apabila merantau.

MaxisONE™ plan telah dipermudahkan ke dua pilihan pelan, iaitu MaxisONE™ plan lite dan MaxisONE™ plan:

Pelan Kadar
MaxisONE™ plan lite
MaxisONE™ plan
Yuran Komitmen Bulanan
RM 78
RM 128
          Berkas Panggilan, SMS dan Data Bulanan

Peruntukkan Minit

(semua nombor Maxis/Hotlink)

(semua rangkaian)

Peruntukkan SMS

(semua nombor Maxis/Hotlink)

(semua nombor rangkaian)

Peruntukkan Internet Mudah Alih
1GB 2GB
               'Data Boosters'
200MB RM 10 RM 10
500MB RM 20 RM 2O
1GB RM 30 RM 30

Para pelanggan kami yang sudah melanggani pelan pascabayar sedia ada boleh menukar atau menaik taraf kepada MaxisONE™ plan selagi mereka tidak terikat dengan kontrak.

Untuk mendaftar sekarang, sila lawati mana-mana Pusat Maxis atau kedai Rakan Eksklusif Maxis di seluruh negara, atau lawati Maxis Online Store kami. Untuk maklumat lanjut mengenai MaxisONE™ plan, sila layari www.maxis.com.my

Staying Connected Always with the New Hotlink Prepaid Internet 365

Malaysians can now own a mobile plan with the flexibility to choose as much data as they need, not only just on a weekly or monthly basis, but for the entire year. With the new Hotlink Prepaid Internet 365, users can now enjoy high-speed internet all year round, from as low as RM6, making the plan both flexible and accessible to all mobile users.

Maxis delivers strong Q2 in line with convergence ambitions, stays focused on supporting the nation

Maxis Berhad (Maxis) delivered another quarter of resilient performance on the back of its converged solutions strategy, while focusing on providing the best connectivity and support for communities in this challenging environment.

Hotlink app X Merdeka EN

Hotlink App brings Malaysians more value this Merdeka

This Merdeka, Hotlink is offering its users the opportunity to redeem attractive vouchers, prizes and win the latest smartphones by simply reloading their credit or purchasing e-vouchers on the Hotlink app. The campaign is an initiative to reward Hotlink customers who frequently “Bikin Selalu, Hotlink App Dulu”.