Amaran: Waspada

Amaran: Waspada

Penipuan SMS yang mengaku sebagai Maxis

Hotlink Chup Bola Memberi Ganjaran Kepada Pelanggan Dengan Tempat Duduk Terbaik Pada Musim Bolasepak Dunia!

135 pemenang Chup Bola menikmati tempat duduk barisan depan di parti tontonan perlawanan akhir Jerman vs Argentina
Lebih daripada 300 pelanggan Hotlink di seluruh negara memenangi tempat duduk barisan depan dengan Chup Bola
Pelanggan juga memenangi hadiah-hadiah eksklusif melalui permainan dan aktiviti menarik

Lebih daripada 900 peminat memenuhi Rasta di Taman Tun Dr Ismail pada awal pagi 14 Julai untuk menghadiri parti tontonan khas perlawanan akhir antara Jerman dan Argentina. Pada acara tersebut, Hotlink juga telah menganjurkan parti tontonan Chup Bola, yang dihoskan oleh Reem Shahwa dan Reuben Kang, di mana 135 pemenang Chup Bola telah menikmati tempat duduk terbaik dengan makanan dan minuman percuma sepanjang malam. Pelanggan juga berpeluang memenangi hadiah-hadiah lain dan jersi eksklusif dengan mengambil bahagian dalam pelbagai permainan di acara tersebut.

Parti tontonan Hotlink menandakan kemuncak kempen Hotlink Chup Bola yang telah berlangsung selama sebulan, dimana pelanggan berpeluang untuk ‘chup’ tempat duduk eksklusif di tempat-tempat kegemaran mereka untuk menyokong pasukan bolasepak mereka, semuanya melalui Hotlink RED App. Chup Bola, yang berlangsung dari 9 Jun sehingga 14 Julai, telah dibuka kepada semua pelanggan Hotlink, dan telah diadakan di pelbagai lokasi di wilayah Tengah, Utara dan Selatan di seluruh negara. Sepanjang kempen tersebut, Hotlink telah memberi ganjaran kepada lebih daripada 300 pelanggan dengan tempat duduk terbaik di tempat-tempat kegemaran mereka untuk menonton perlawanan bolasepak pilihan mereka

Selain Chup Bola, Hotlink turut menghadiahkan jersi bolasepak eksklusif yang ditandatangani oleh pemain-pemain bolasepak terbaik di dunia iaitu Pele, Maradona dan Lionel Messi, kepada tiga pelanggan yang merupakan antara yang pertama menuntut hadiah tersebut melalui Hotlink RED App.

Untuk maklumat lanjut mengenai Hotlink RED App, sila layari www.hotlink.com.my

Archives
Tags