Stay Connected: Our stores and support channels remain open to keep you connected. More info, here .

Our retail outlets are open with strict SOPs to ensure everyone’s safety. Click here for more info.

Nikmati Ganjaran Dan Tawaran Eksklusif Pada Musim Raya Ini Dengan Maxis

1. Peraduan Maxis Waze

Gunakan Waze semasa anda memandu dan kumpul 'pin Maxis’ untuk menangi hadiah menarik melalui Peraduan Maxis Waze untuk Raya
10 pelanggan teratas yang mengemukakan jumlah kod unik yang tertinggi setiap hari akan memenangi Samsung Galaxy S5 dan baucar petrol Petronas bernilai RM200

2. Tawaran Peranti 'Raya dengan Gaya'

Jimat sehingga RM1,300 bagi telefon pintar terbaru seperti HTC One (M8) dan Samsung Galaxy S5
Diskaun tambahan dari RM100 bagi semua telefon pintar lain Raya ini

Peraduan Maxis Waze: Untuk Semua Pelanggan Pascabayar & Prabayar

Ingin memeriahkan lagi musim perayaan anda? Ambil bahagian dalam Peraduan Maxis Waze untuk Raya dan menangi pelbagai ganjaran apabila menggunakan aplikasi Waze semasa dalam perjalanan pulang ke kampung halaman anda. Dengan peraduan ini, pelanggan berpeluang untuk memenangi hadiah menarik dengan mengumpul 'pin Maxis' yang terletak di seluruh negara di semua laluan utama dan jalan raya di kawasan pekan dan bandar. Peraduan ini, yang terbuka kepada semua pelanggan Maxis dan Hotlink, akan berlangsung dari 25 Julai hingga 3 Ogos.

Berikut adalah cara pelanggan boleh menang dengan Peraduan Maxis Waze untuk Raya:

Muat turun aplikasi Waze pada peranti Android atau iOS anda, masing-masing melalui Google Play atau Apple App Store*
Satu mesej akan muncul apabila anda berada kira-kira 5km daripada pin Maxis. Setiap pin diperuntukkan satu kod yang unik, oleh itu, semakin lama anda memandu menggunakan Waze, lebih banyak pin Maxis akan dapat anda kumpul. Klik pada "Save for Later" untuk menyimpan mesej tersebut ke inbox Waze anda.
Buka mesej yang telah disimpan di dalam inbox Waze anda dan kemukakan kod tersebut ke pautan (link) Maxis seperti yang dinyatakan dalam mesej tersebut.
Pelanggan yang mengemukakan jumlah kod unik tertinggi setiap hari akan dipilih sebagai pemenang hadiah utama harian dan membawa pulang sebuah Samsung Galaxy S5. Sembilan pemenang hadiah saguhati harian lain akan memenangi baucar petrol Petronas bernilai RM200.

Raya dengan Gaya: Untuk Semua Pelanggan Pascabayar

Pada musim perayaan ini, Maxis juga telah melancarkan tawaran 'Raya dengan Gaya', dimana pelanggan boleh menikmati penjimatan sehingga RM1,300 bagi telefon pintar terbaru termasuk HTC One (M8) dan Samsung Galaxy S5, serta diskaun sebanyak RM100 bagi semua telefon pintar lain, apabila mereka mendaftar ke pelan MaxisONE™.

Tiada bayaran pendahuluan diperlukan bagi peranti-paranti ini*, dan pelanggan akan dapat menikmati panggilan dan SMS yang benar-benar tanpa had dengan pelan MaxisONE™ ini. Semua peranti ini boleh didapati di Pusat Maxis dan Rakan Eksklusif Maxis di seluruh negara dan juga boleh dibeli melalui Maxis Online Store di https://store.maxis.com.my. Tawaran 'Raya dengan Gaya' sah sehingga 31 Ogos.

“Setiap tahun, kami berharap untuk menyeronokkan lagi musim perayaan bagi para pelanggan kami dengan memberi mereka pelbagai ganjaran, dan tahun ini tidak dikecualikan. Melalui pelbagai promosi dan tawaran Raya kami, Maxis ingin memeriahkan lagi sambutan perayaan untuk para pelanggan kami dengan memberikan mereka ganjaran eksklusif yang akan meningkatkan pengalaman komunikasi mereka dan menawarkan lebih nilai untuk wang mereka. Selain itu, para pelanggan juga dapat menikmati pengalaman yang benar-benar tanpa bimbang dengan panggilan dan SMS tanpa had denagn pelan MaxisONE™ kami,” kata Dushyan Vaithiyanathan, Ketua Perniagaan Pengguna Maxis.

Untuk maklumat lanjut mengenai semua tawaran Raya Maxis, sila layari http://www.maxis.com.my

* Waze paling baik digunakan dengan pelan Internet Mudah Alih Maxis pelayaran tanpa bimbang. Untuk membeli pelan Internet Mudah Alih Maxis, sila dail *100*7*3# dari talian pascabayar Maxis atau *100*2# dari talian Hotlink.
** Bayaran pendahuluan tidak akan dikenakan bagi pelanggan Maxis sedia ada yang mempunyai rekod pembayaran yang baik. Pelanggan yang bertukar ke Maxis dari operator lain juga layak untuk tawaran ini apabila mereka mengemukakan bil mereka yang terkini (bil 3 bulan terdahulu) apabila mendaftar.

Archives
Tags

Popular
Posts

PETRONAS Dagangan partners with Maxis on big data analytics and converged solutions

PETRONAS Dagangan partners with Maxis on big data analytics and converged solutions

Leveraging each other’s strengths in technology and innovation, PETRONAS Dagangan Berhad (PDB) and Maxis have entered into a strategic partnership to jointly offer converged solutions focusing on safety, security and sustainability for businesses. Additionally, the partnership will focus on leveraging big data and advanced analytics to co-create hyper personalization for an enhanced retail experience.

TELL ME MORE
Maxis accelerates cloud leadership ambition, becomes first Malaysian telco to be accredited as AWS Advanced Consulting Partner

Maxis accelerates cloud leadership ambition, becomes first Malaysian telco to be accredited as AWS Advanced Consulting Partner

Maxis, a leading converged solutions provider in Malaysia, announced today that it has achieved a new accreditation as an Amazon Web Services (AWS) Advanced Consulting Partner and joined the AWS Solution Provider Program. This strengthens and accelerates Maxis’ leadership in delivering cloud service capabilities to help more Malaysian customers embrace the many benefits of cloud adoption as part of their IT strategy. Since joining the AWS Partner Network (APN), Maxis has continued to build on its collaboration with AWS, the world’s leading and most comprehensive cloud platform.

TELL ME MORE
Maxis further expands its sophisticated Enterprise solutions with acqui-hire of Audeonet

Maxis further expands its sophisticated Enterprise solutions with acqui-hire of Audeonet

Accelerating its ambition to be Malaysia’s Leading Converged Solutions Company, Maxis Business has expanded its voice and unified communications (UC) solutions as part of its ongoing commitment to build talent capacity and capabilities in sophisticated solutions for its Enterprise segment. The expanded portfolio is driven by the increasing need for greater collaboration in business in the new normal.

TELL ME MORE