Atas arahan PKP, beberapa kedai Maxis kami ditutup. Klik sini untuk cari kedai berdekatan anda. 

Nak pergi kedai Maxis? Klik sini untuk kedai terdekat.

Aktifkan Maxis VoLTE untuk kualiti panggilan sebenar! Untuk maklumat terperinci, klik di

Kualiti panggilan sebenar dengan VoLTE! Klik di

sini.

Soalan Lazim

RM1 dengan Pelan Share Baharu

 • Anda dialu-alukan untuk menaik taraf Talian Tetap ke pelan tertinggi selepas mendaftar kontrak peranti, namun anda perlu menghabiskan kontrak sehingga tamat tempoh atau bayaran penalti akan dikenakan. 

  Sila harap maklum bahawa kontrak peranti tetap anda akan diteruskan jika anda memutuskan untuk menaik taraf pelan anda, tetapi bayaran penalti akan dikenakan sekiranya anda menurunkan taraf atau membatalkan talian anda.

 • Untuk menikmati tawaran ini, kunjungi mana-mana Pusat Maxis dan Cawangan Maxis yang terlibat untuk mendaftar pelan Maxis Postpaid Share 48 baharu anda hanya RM48/bln. 

  Sekiranya anda belum mempunyai Talian Tetap Maxis, maka anda perlu mendaftar Talian Tetap Maxis baharu. Anda boleh memilih mana-mana pelan Maxis Postpaid kami yang berharga serendah RM98/bln. 

  Anda perlulah mempunyai Talian Tetap Maxis Postpaid untuk menikmati tawaran ini.

 • Ini adalah tawaran terhad. Sekiranya anda melanggan pelan Maxis Postpaid daripada RM98/bln dan pelan Maxis Postpaid Share 48 baharu, anda boleh membeli peranti hanya RM1.  

 • Ya, sekiranya anda mendaftar tawaran ini, Talian Tetap dan Share Line BAHARU anda akan terikat dengan kontrak 24 bulan.

  Untuk pelanggan baharu: Sekiranya anda mendaftar tawaran ini dan melanggan Talian Tetap dengan Share Line baharu, anda akan terikat dengan kontrak 24 bulan untuk kedua-dua talian. 

  Untuk pelanggan sedia ada tanpa ikatan kontrak: Sekiranya anda melanggan tawaran ini, Talian Tetap dan Share Line baharu anda akan terikat dengan kontrak 24 bulan. 

  Untuk pelanggan sedia ada dengan kontrak Talian Tetap: Sekiranya anda mempunyai kontrak Talian Tetap sedia ada, anda perlu membuat semula kontrak Talian Tetap sedia ada anda atau mendaftar Talian Tetap baharu dan menambah Share Line baharu untuk menikmati tawaran ini. Kedua-dua Talian Tetap dan Share Line anda akan terikat dengan kontrak 24 bulan.

 • Sekiranya anda menambah Share Line baharu, anda layak menikmati tawaran ini. 

  Anda boleh memilih untuk naik taraf pelan anda untuk tambah lebih banyak Share Line. Sila rujuk pakej di bawah:

  • Pelan Maxis Postpaid RM98 – 1 Share Line hanya RM48/bln
  • Pelan Maxis Postpaid RM108 – 1 Share Line hanya RM48/bln
  • Pelan Maxis Postpaid RM128 – Sehingga 2 Share Line hanya RM48/bln setiap satu
  • Pelan Maxis Postpaid RM158 – Sehingga 3 Share Line hanya RM48/bln setiap satu
  • Pelan Maxis Postpaid RM188 – Sehingga 3 Share Line hanya RM48/bln setiap satu

RM1 dengan Pelan Pascabayar

 • Anda dialu-alukan untuk menaik taraf talian tetap ke pelan tertinggi selepas mendaftar kontrak peranti, namun anda perlu menghabiskan kontrak sehingga tamat tempoh atau bayaran penalti akan dikenakan. 

  Sila harap maklum bahawa kontrak peranti tetap anda akan diteruskan jika anda memutuskan untuk menaik taraf pelan anda, tetapi bayaran penalti akan dikenakan sekiranya anda menurunkan taraf atau membatalkan talian anda..

 • Untuk menikmati tawaran ini, kunjungi mana-mana Pusat Maxis dan Cawangan Maxis yang terlibat untuk mendaftar pelan Maxis Postpaid Share 48 baharu anda daripada RM98/bln. 

  Sekiranya anda belum mempunyai Talian Tetap Maxis, maka anda perlu mendaftar Talian Tetap Maxis baharu. Anda boleh memilih mana-mana pelan Maxis Postpaid kami yang berharga serendah RM98/bln. 

  Anda perlulah mempunyai Talian Tetap Maxis Postpaid untuk menikmati tawaran ini.

 • Ini adalah tawaran terhad. Sekiranya anda melanggan pelan Maxis Postpaid daripada RM98/bln dan pelan Maxis Postpaid Share 48 BAHARU, anda boleh membeli peranti hanya RM1.  

 • Ya, sekiranya anda mendaftar tawaran ini, Talian Tetap anda akan terikat dengan kontrak 24 bulan.

  Untuk pelanggan baharu: Sekiranya anda mendaftar tawaran ini dan melanggan Talian Tetap baharu, anda akan terikat dengan kontrak 24 bulan.

  Untuk pelanggan sedia ada tanpa ikatan kontrak: Sekiranya anda melanggan tawaran ini, Talian Tetap anda akan terikat dengan kontrak 24 bulan. 

  Untuk pelanggan sedia ada dengan kontrak Talian Tetap: Sekiranya anda mempunyai kontrak Talian Tetap sedia ada dan hanya menambah Pelan Maxis Postpaid Share baharu, anda perlu membuat semula kontrak Talian Tetap sedia ada anda atau mendaftar Talian Tetap baharu dan Share Line untuk menikmati tawaran ini. Kedua-dua Talian Tetap dan Share Line anda akan terikat dengan kontrak 24 bulan.

Sertai rangkaian No. 1 Malaysia hanya RM1

Soalan lazim hanya untuk tujuan penjelasan sahaja. Soalan lazim mungkin akan digubah dari semasa ke semasa. Sila rujuk Terma Penggunaan and Terma & Syarat produk dan/atau perkhidmatan untuk lebih maklumat lanjut.

Nak bercakap dengan kami?

Dapatkan jawapan anda daripada soalan lazim kami atau hubungi Khidmat Pelanggan Maxis menerusi saluran ini