Premium Akses 1 hari
+ Percuma 3GB data

RM 3.00

Premium Akses 7 hari
+ Percuma 5GB data

RM 7.00

Premium Akses 30 hari
+ Percuma 10GB data

RM 15.00

Premium Akses 1 hari
+ Percuma 3GB data

RM 3.00

Premium Akses 7 hari
+ Percuma 5GB data

RM 7.00

Premium Akses 30 hari
+ Percuma 10GB data

RM 9.99

Tale of the Nine Tailed

Rubah sembilan ekor mistik yang baru sahaja menetap di bandar, Lee Yeon (Lee Dong Wook) telah lakukan kucar-kacir dan kekacauan semenjak berpindah ke situ, kerana rasa dahaganya untuk membersihkan roh manusia. Datang pula penerbit televisyen berbakat Ji Ah (Jo Bo Ah) yang mempunyai rancangan memaparkan mitos purbakala. Dengan hati sekeras besi, dia takkan berhenti walaupun dalam situasi luar biasa dan berbahaya untuk membawa subjek utama ke kaca mata televisyen. Dia telah lama memerhatikan Lee Yeon yang pandai memukau orang ramai; dengan penampilan kacak, pintar, cergas; malah memenuhi kriteria tetamu jemputan penerbit tersebut

Dibintangi oleh
Lee Dong-wook, Cho Bo-ah, Kim Beom

ROH

Ibu tunggal yang hidup tersisih rasa gelisah apabila anak-anaknya membawa balik seorang anak gadis yang comot dilumur lumpur. Kanak-kanak itu bercerita tentang jin dan penangkap hantu namun semua ini bukan setakat tahayul sahaja. Lebih ramai pendatang muncul tanpa izin dan wanita itu mula takut. Berlatarkan kehidupan sebuah keluarga terasing di tengah hutan, pengarah Emir Ezwan membangunkan dunia mistik yang seram dan mengganggu.

Starring
Namron, Farah Ahmad, June Lojong

The Bridge 2

Pegawai Jabatan Jenayah Antarabangsa (ICD) Heriyanto Salim (Ario Bayu) dan Serena Teo (Rebecca Lim) menyiasat pembunuhan bersiri yang terjadi di seluruh Malaysia dan Indonesia. Digelar sebagai “Pembunuh Keluarga,” – pembunuh membunuh orang tersayang mangsa dengan kejam sebelum menikam belakang kepala sasaran utama.

Dibintangi oleh
Bront Palarae, Ario Bayu, Wan Hanafi, Lukman Sardi

Pas Maxis TV juga tersedia
di aplikasi tersebut:

Soalan Lazim


Apa itu Maxis TV?
Maxis TV (dahulu dikenali sebagai TVNow) menawarkan langganan untuk rancangan TV, drama dan filem yang boleh di tonton di mana sahaja daripada pelbagai perkhidmatan penstriman video.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai penyedia perkhidmatan penstriman video, sila layari laman web ramsi mereka di:


Apakah pas yang tersedia untuk Maxis TV?
Maxis TV menawarkan:
i) pas sehari dengan data mudah alih

  • Akses 1 hari + 3GB untuk RM3
  • Akses 7 hari + 5GB untuk RM7
  • Akses 30 hari + 10GB untuk RM15

ii) Pas pembaharuan bulanan tanpa data mudah alih

  • Akses 30 hari + 10GB

Nota: Ketersedian pas 1 hari, 7 hari, 30 hari berbeza dengan Penyedia Kandungan penstriman video seperti Viu yang menawarkan pas 30 hari sementara iflix pula menawarkan pas 1 hari, 7 hari dan 30 hari


Apakah manfaat utama melanggan Maxis TV daripada Maxis?
Anda boleh menikmati kemudahan membeli pas sehari atau pembaharuan bulanan dengan data mudah alih melalui pengebilan Maxis, boleh didapat di penyedia kandungan penstriman video yang terpilih. Selain itu, anda boleh menonton filem, drama dan rangcangan TV di mana jua, bila-bila masa di pelbagai peranti seperti telefon pintar, tablet dan komputer riba.

Klik di sini untuk membaca terma dan syarat penuh.