Maxis mempamerkan kuasa 5G melalui Samsung Galaxy siri S20

Bermula 6 Mac, Maxis menawarkan Samsung Galaxy S20 Ultra dikuasai 5G yang dinantikan, memaparkan 100x Space Zoom yang mengagumkan dan rakaman video 8K. Selain itu, Samsung Galaxy S20+ dan Samsung Galaxy S20 4G juga dilancarkan dengan teknologi 30x Space Zoom dan rakaman video 8K. Semua peranti mudah alih ini tersedia dengan Maxis Zerolution tanpa bayaran pendahuluan, kad kredit dan kadar faedah.

Pengalaman menyeluruh telefon 5G bersama sambungan Maxis 5G boleh didapati di Maxis Centre KLCC dan Sunway Pyramid. Sempena pelancaran telefon baru ini juga, Maxis mempamerkan 5G Live dengan Galaxy S20 Ultra – sebuah galeri mini yang memaparkan pemandangan Malaysia melalui kepingan diorama, termasuk sebuah Maxis Centre! Teknologi zum mudah alih paling berkuasa di dunia ini boleh dicuba oleh para pelanggan di KLCC dan Sunway Pyramid dengan cara paling kreatif dengan menikmati keindahan seni sebenar galeri mini secara terperinci melalui kamera S20 Ultra. Lebih menarik, mereka dapat menyaksikan  pameran seni tersebut secara imersif melalui teknologi realiti terimbuh Maxis 5G.

Pameran ini kini berjalan di Maxis Centre KLCC dan akan datang ke Maxis Centre Sunway Pyramid, untuk tempoh sebulan. Pada masa ini, pelanggan boleh melayari video dan permainan, serta memeriksa ujian kelajuan rangkaian Maxis 5G.

"Kami begitu teruja untuk memperkenalkan siri Samsung Galaxy S20 sebagai tambahan kepada himpunan tawaran peranti mudah alih kami, dengan fungsi zum hebat dan fungsi video 8K yang pasti menggembirakan peminat fotografi dan videografi. Selain dari peranti dan galeri seni mini kreatif, kami juga ingin membolehkan pelanggan mengalami kemungkinan menarik 5G, yang secara dramatik akan mengubah cara kita berkomunikasi dan menjalani kehidupan. Jadi jangan lepaskan peluang ini untuk mencuba kemungkinan masa depan kami,” kata Arjun Varma, Ketua Perniagaan Konsumer Maxis.

Memilih telefon bersesuaian dengan anda dari siri Samsung Galaxy S20

Pelanggan boleh mendapatkan Samsung Galaxy S20 Ultra 5G pada hanya RM129 sebulan dengan Maxis Zerolution260, atau dua unit Samsung Galaxy S20+ atau Samsung Galaxy S20 dengan ansuran bulanan menarik, bermula dengan hanya RM189 sebulan dengan Maxis Zerolution. Di bawah pelan ini, pelanggan boleh menikmati pembayaran tanpa pendahuluan, kad kredit dan kadar faedah, pada rangkaian 5G.

Peranti

Ansuran Bulanan

Samsung Galaxy S20

Dari RM189/bln untuk 2 unit pada
Zerolution

atau

Dari RM89/bln untuk 1 unit pada Zerolution360

Samsung Galaxy S20+

Dari RM249/bln untuk 2 unit

atau

Dari RM99/bln untuk 1 unit pada Zerolution360

Samsung Galaxy S20
Ultra 5G

Dari RM129/bln untuk 1 unit pada Zerolution360

Untuk memilih telefon dan pelan mereka, pelanggan boleh memasuki mana-mana Maxis Centre atau melawat maxis.com.my/galaxy-s20

Always Be Ahead in a changing world

Maxis makes commitment to enable customers to Always Be Ahead in a changing world

In a time of constant change across the world, driven especially by advancements in technology, Maxis today unveiled its new brand purpose: To bring together the best of technologies to help people, businesses and the nation to Always Be Ahead in a changing world. The new brand purpose was launched in conjunction with Maxis’ 25th anniversary and the upcoming Merdeka celebrations, to signify the intertwining of Maxis’ and Malaysia’s past, present and future journey together in this rapidly evolving digital age.

Retransformation

Maxis calls on organisations to rethink Digital Transformation Strategy through Retransformation

Maxis is calling on organisations in Malaysia to rethink and reevaluate their digital transformation strategies.

Natalia Navin, Chief Human Resource Officer, Maxis

Maxis launches three new scholarships in building future technology and innovation leaders

In its commitment to building tech-savvy and forward-thinking leaders, Maxis has launched three new scholarships to support the aspirations of bright and deserving young individuals. Candidates can apply for the Maxis Women in Tech Undergraduate 2020 Scholarship, Maxis Tech Undergraduate 2020 Scholarship and the Maxis Young Leaders Undergraduate 2020 Scholarship. Due to the overwhelming response received from applicants, the initial submission deadline of 31 August has now been extended to 14 September to allow more students to apply.