Pelancaran Maxis TV disertai pas VOD tanpa-bimbang untuk filem & rancangan TV premium

schedule 06 Nov 2019
  • Pas video-on-demand (VOD) – Pilihan fleksibel dengan pas 1 hari, 7 hari dan 30 hari dari hanya RM 3/hari.
  • Penstriman tanpa bimbang – Dapatkan akses kandungan dan data percuma untuk penstriman video.
  • Senang meneroka dan membeli kandungan– Cari dan beli pas VOD dari aplikasi MyMaxis, Hotlink dan Flex.

Dalam era internet berkelajuan tinggi dan telefon pintar, serta penggunaan video-on-demand (VOD) yang semakin popular di seluruh Malaysia, Maxis telah melancarkan MaxisTV, sebuah perkhidmatan hiburan video yang menawarkan kandung video premium dari filem ke rancangan TV yang berpatutan dan fleksibel untuk semua. Platform sehenti ini mudah diakses melalui aplikasi MyMaxis, Hotlink RED dan Flex, membolehkan pelanggan memilih untuk menonton apa sahaja, bila-bila dan di mana jua.

Pas VOD bermula dari RM 3/sehari dibundel dengan data dan pilihan kandungan meliputi kegemaran pelanggan termasuk Hollywood, Korea, India, Cina, Indonesia dan Melayu. Pembelian pas VOD Maxis TV adalah mudah –dengan mengenakan caj ke  bil Maxis atau kredit Hotlink anda.

“Rakyat Malaysia memang merupakan Digital Native – mereka suka menonton video dan sukakan pilihan dan fleksibiliti dalam memilih kandungan. Masa depan amat berkait dengan kesalinghubungan konvergen, dan pelan yang disediakan Maxis memberi pengguna kesalinghubungan, kandungan dan keperluan perkhidmatan yang sesuai bagi mereka. Dengan gaya hidup digital yang terus berkembang, kami membawa pengguna lebih-nilai dan pengalaman peribadi yang tidak dapat ditandingi,” kata Navin Manian, Ketua Pengurusan Pangkalan Pelanggan, Maxis.

Bagi menyampaikan kandungan yang terbaik dan diminati rakyat Malaysia, Maxis bekerjasama dengan penyedia kandungan terbaik di dunia seperti iFlix, Viu, Mubi, Netflix, YuppTV dan banyak lagi untuk menawarkan perkhidmatan ini. Sebagai platform penemuan sehenti, pelanggan boleh menyemak imbas pilihan mereka dengan mudah menerusi aplikasi mudah alih mereka.

Maxis TV menawarkan pas VOD yang fleksibel dengan data percuma untuk penstriman pada harga yang berpatutan:

Pas 1-hari

Pas 7-hari

Pas 30-hari

RM3/pas

Langganan

3GB data percuma (1 hari)

RM7/pas

Langganan

5GB data percuma (7-hari)

RM15/pas

Langganan

10GB data percuma (30-hari)

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Maxis TV, sila tonton https://youtu.be/yyaRTZXsdjg

Untuk membeli pas VOD dan menikmati kandungan terbaik dengan segara atau maklumat lebih lanjut, sila layari http://www.maxis.my/maxistv

Lifestyle

Popular Posts

brochures Paul McManus, Head of Enterprise, Maxis

Software-defined networking isn’t new but has gained traction lately. Here’s why.

Enterprise
access_time 12 May 2018
brochures Maxis forges ahead in 5G race with landmark network agreement with Huawei

In a significant step towards superior connectivity for Malaysia, Maxis and Huawei Technologies Malaysia (Huawei) today signed an agreement for the provisioning of 5G network in the country. The signing ceremony was witnessed by Yang Amat Berhormat Tun Dr. Mahathir bin Mohamad, the Prime Minister of Malaysia at Yayasan Kepimpinan Perdana, Putrajaya.

Network
access_time 12 May 2018