maxis

MaxisONE Share adalah pelan pertama dan satu-satunya di mana pelanggan talian tambahan boleh membeli telefon pintar terkini

schedule 13 Jun 2019

Keluarga kini boleh menikmati lebih banyak faedah lagi – setiap pelanggan talian tambahan pelan MaxisONE Plan kini boleh membeli telefon pintar terbaru di Zerolution – pelan keluarga yang pertama seumpamanya di Malaysia. Oleh kerana pelanggan MaxisONE Plan layak mempunyai empat talian tambahan setiap akaun, ini bermakna keluarga Maxis boleh membeli sehingga lima buah telefon pintar di bawah satu akaun.

Sehingga sekarang, tiada pelan di Malaysia menawarkan pelanggan talian tambahan pilihan untuk memiliki telefon untuk setiap talian. Sebelum ini hanya pelanggan talian utama dapat membeli peranti melalui sebuah pelan. Maxis juga baru-baru ini meningkatkan talian tambahan untuk memberikan pelanggan lebih banyak data – sebanyak 20GB setiap talian, sementara itu talian tambahan dengan pelan MaxisONE Home Fiber terus mendapat data tanpa had.

“Maxis selalu mengetuai pasaran sepanjang ini dengan komitmen untuk membolehkan kesalinghubungan dan akses yang lebih baik untuk semua keluarga di Malaysia. Kami melihat kebergantungan terhadap telefon pintar yang semakin meningkat dalam kehidupan seharian setiap keluarga, dan kenaikan harga runcit serta batasan pelan-pelan keluarga untuk membeli lebih daripada satu peranti tidak memudahkan keadaan ini. Kami ingin setiap keluarga sentiasa berhubung antara satu sama lain, itulah sebabnya kami menyediakan setiap talian dengan akses kepada peranti terbaru dengan Zerolution,” kata Arjun Varma, Ketua Pemasaran Produk Maxis.

Setiap keluarga dapat menikmati faedah-faedah ini melalui MaxisONE Share yang baru dipertingkatkan:

1. Kos pelan dan peranti terendah – Ahli keluarga boleh membeli pelbagai peranti terkini tanpa risau tentang harga. Tambahan lagi, tiada bayaran pendahuluan untuk semua ahli keluarga melalui Zerolution.
  2. Pelbagai peranti terkini – Keluarga Maxis juga boleh memilih telefon yang mereka lebih suka – sama ada peranti kelas mercu, kelas pertengahan atau kelas permulaan – pastinya ada sesuatu untuk setiap ahli keluarga! Pilih dari jenama seperti iPhone, Samsung, Huawei dan banyak lagi.
  3. Jumlah data 10GB + 10GB – Talian tambahan kini memperolehi 20GB setiap talian, dengan 10GB dimasukkan ke dalam DataPool, yang boleh dikongsi antara semua talian lain dalam akaun tersebut, manakala 10GB yang seterusnya semata-mata untuk pelanggan talian tambahan sahaja. Talian tambahan pula yang mempunyai fiber akan menikmati data tanpa had.
  4. Perayauan keluarga – Data tanpa had, panggilan dan SMS percuma ke mana-mana negara ASEAN untuk semua talian keluarga apabila seorang ahli keluarga mengaktifkan pas MaxisONE World untuk RM38 sehari.
  5. Panggilan dan SMS tanpa had – Setiap keluarga mendapat panggilan dan SMS tanpa had pada semua rangkaian untuk talian tambahan juga. Tambahan pula, mereka boleh menikmati Internet pantas pada bila-bila masa serta di mana-mana sahaja, dan terus berhubung antara satu sama lain dengan rangkaian 4G terpantas di negara, untuk hanya RM48 sebulan
  6. Tawaran Maxis – Talian tambahan juga mempunyai akses kepada tawaran hebat Buy1 Free1 dari TeaLive, Auntie Anne, McDonald's dan banyak lagi di aplikasi MyMaxis.

Untuk maklumat lanjut atau untuk mendaftar, sila layari www.maxis.com.my/share.

Lifestyle

Popular Posts

brochures Fibre 5G-Ready

Upon approval from Malaysian Communication and Multimedia Commission (MCMC) to trial 200MHz of 3.5GHz C-band spectrum, Maxis successfully achieved 2.96Gbps for single user peak speeds, recording a new high at two of its trial sites in Subang Jaya recently. The new record further reinstates the position of Maxis being in the forefront of technology leadership for the nation’s 5G development.

Network
access_time 07 Jan 2020
brochures Allo signing

Maxis and Allo Technology Sdn. Bhd. (Allo), a wholly-owned subsidiary of Tenaga Nasional Berhad (TNB), will collaborate to provide greater access to fibre connectivity to more people and businesses in Cyberjaya and Bangsar South in the Klang Valley and Jasin in Malacca. Maxis and Allo today signed and exchanged an Access Agreement for the provision of High Speed Broadband (HSBB) Network Services

Enterprise
access_time 12 Dec 2019
brochures Apple Watch Series 5

Maxis today announced it will offer the new Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular), featuring an Always-On display, breakthrough communication, fitness and health capabilities along with built-in cellular. To help Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular) customers get started, Maxis will also offer a special introductory cellular trial. Customers will be able to order Apple Watch Series 5 beginning today, December 13, 2019 online and in stores.

Lifestyle
access_time 16 Dec 2019