maxis

Nikmati 88GB PERCUMA Untuk Aplikasi YouTube Dengan Setiap Pembelian Daripada Jualan Tahun Baru Cina HotlinkMU

schedule 24 Jan 2019

Bermula hari ini sehingga 20 Februari, pelanggan Hotlink dapat menikmati 88 GB percuma untuk aplikasi YouTube, sepanjang hari, daripada Jualan CNY HotlinkMU. Pelanggan hanya perlu membeli mana-mana tawaran jualan CNY HotlinkMU dalam aplikasi Hotlink RED untuk menikmati data berkelajuan tinggi percuma yang dikhaskan untuk aplikasi YouTube, dengan segera, pada bila-bila masa.

Data YouTube percuma ini adalah sebahagian daripada pelbagai tawaran yang pelanggan Hotlink sedang menikmati dengan HotlinkMU setiap hari. Dari streaming terunggul dan pas sosial, ke data Internet dan panggilan, pelanggan selalu menerima tawaran HotlinkMU baru setiap hari yang paling bersesuaian untuk keperluan mereka.

"Pada musim perayaan ini, pelanggan kami boleh stream dan muat turun video dalam HD sepuas hati dengan aplikasi YouTube, tanpa had waktu atau kelajuan. YouTube merupakan salah satu aplikasi streaming yang paling popular di Malaysia, menurut laporan pihak Malaysia Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia dari Kajian Pengguna Internet 2018, oleh itu kami fasih kegemaran rakyat Malaysia. Apatah lagi, Hotlink disahkan oleh YouTube Video Check Up sebagai Pengalaman Streaming YouTube No.1, jadi pelanggan boleh menikmati pengalaman penstriman video HD YouTube terunggul, bila-bila masa, di mana sahaja dengan rangkaian 4G No. 1 kami," kata Navin Manian, Ketua Prabayar Maxis.

Untuk membeli Tawaran Jualan CNY HotlinkMU, pelanggan hanya perlu:

1. Muat turun aplikasi Hotlink RED dari Google Play Store atau Apple Store
  2. Semak Tawaran Jualan CNY HotlinkMU di tab HOME & SHOP
  3. Sebaik sahaja pembelian pas berjaya, data YouTube PERCUMA 88GB akan diaktifkan secara automatik untuk mereka.
  4. Data YouTube PERCUMA 88GB mengikuti tempoh sah pas.

Untuk maklumat lanjut mengenai Jualan HotlinkMU CNY sila layari:
https://www.hotlink.com.my/en/rewards/hotlinkmu.html atau layari www.hotlink.com.my

Lifestyle

Popular Posts

brochures Fibre 5G-Ready

Upon approval from Malaysian Communication and Multimedia Commission (MCMC) to trial 200MHz of 3.5GHz C-band spectrum, Maxis successfully achieved 2.96Gbps for single user peak speeds, recording a new high at two of its trial sites in Subang Jaya recently. The new record further reinstates the position of Maxis being in the forefront of technology leadership for the nation’s 5G development.

Network
access_time 07 Jan 2020
brochures Allo signing

Maxis and Allo Technology Sdn. Bhd. (Allo), a wholly-owned subsidiary of Tenaga Nasional Berhad (TNB), will collaborate to provide greater access to fibre connectivity to more people and businesses in Cyberjaya and Bangsar South in the Klang Valley and Jasin in Malacca. Maxis and Allo today signed and exchanged an Access Agreement for the provision of High Speed Broadband (HSBB) Network Services