Nikmati 88GB PERCUMA Untuk Aplikasi YouTube Dengan Setiap Pembelian Daripada Jualan Tahun Baru Cina HotlinkMU

schedule 24 Jan 2019

Bermula hari ini sehingga 20 Februari, pelanggan Hotlink dapat menikmati 88 GB percuma untuk aplikasi YouTube, sepanjang hari, daripada Jualan CNY HotlinkMU. Pelanggan hanya perlu membeli mana-mana tawaran jualan CNY HotlinkMU dalam aplikasi Hotlink RED untuk menikmati data berkelajuan tinggi percuma yang dikhaskan untuk aplikasi YouTube, dengan segera, pada bila-bila masa.

Data YouTube percuma ini adalah sebahagian daripada pelbagai tawaran yang pelanggan Hotlink sedang menikmati dengan HotlinkMU setiap hari. Dari streaming terunggul dan pas sosial, ke data Internet dan panggilan, pelanggan selalu menerima tawaran HotlinkMU baru setiap hari yang paling bersesuaian untuk keperluan mereka.

"Pada musim perayaan ini, pelanggan kami boleh stream dan muat turun video dalam HD sepuas hati dengan aplikasi YouTube, tanpa had waktu atau kelajuan. YouTube merupakan salah satu aplikasi streaming yang paling popular di Malaysia, menurut laporan pihak Malaysia Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia dari Kajian Pengguna Internet 2018, oleh itu kami fasih kegemaran rakyat Malaysia. Apatah lagi, Hotlink disahkan oleh YouTube Video Check Up sebagai Pengalaman Streaming YouTube No.1, jadi pelanggan boleh menikmati pengalaman penstriman video HD YouTube terunggul, bila-bila masa, di mana sahaja dengan rangkaian 4G No. 1 kami," kata Navin Manian, Ketua Prabayar Maxis.

Untuk membeli Tawaran Jualan CNY HotlinkMU, pelanggan hanya perlu:

1. Muat turun aplikasi Hotlink RED dari Google Play Store atau Apple Store
  2. Semak Tawaran Jualan CNY HotlinkMU di tab HOME & SHOP
  3. Sebaik sahaja pembelian pas berjaya, data YouTube PERCUMA 88GB akan diaktifkan secara automatik untuk mereka.
  4. Data YouTube PERCUMA 88GB mengikuti tempoh sah pas.

Untuk maklumat lanjut mengenai Jualan HotlinkMU CNY sila layari:
https://www.hotlink.com.my/en/rewards/hotlinkmu.html atau layari www.hotlink.com.my

Lifestyle

Popular Posts

brochures Paul McManus, Head of Enterprise, Maxis

Software-defined networking isn’t new but has gained traction lately. Here’s why.

Enterprise
access_time 12 May 2018
brochures Maxis forges ahead in 5G race with landmark network agreement with Huawei

In a significant step towards superior connectivity for Malaysia, Maxis and Huawei Technologies Malaysia (Huawei) today signed an agreement for the provisioning of 5G network in the country. The signing ceremony was witnessed by Yang Amat Berhormat Tun Dr. Mahathir bin Mohamad, the Prime Minister of Malaysia at Yayasan Kepimpinan Perdana, Putrajaya.

Network
access_time 12 May 2018