Kerjasama terbaru Hotlink dan McDonald’s memberi ganjaran yang lebih kepada pelanggan

Bak kata pepatah dalam Bahasa Inggeris, 'Senyum, dan dunia akan senyum dengan anda.' Hotlink dan McDonald's Malaysia telah bekerjasama untuk memberi ganjaran kepada rakyat Malaysia… hanya dengan sebuah senyuman!

Pelanggan hanya perlu melawat mana-mana empat Kios Smile4REWARDS istimewa di restoran McDonald’s yang terpilih – McDonald’s Pandu Lalu Bangi, McDonald’s Seksyen 3 Shah Alam, McDonald’s Pandu Lalu Jalan Gopeng, and McDonald’s Pandu Lalu Jalan Tebrau–ambil gambar senyuman mereka, dan akan menerima ganjaran Chocolate Sundae PERCUMA serta-merta dengan sebarang pembelian. Pelanggan Hotlink dan Maxis yang menunjukkan laman tawaran dalam aplikasi Hotlink RED atau MyMaxis mereka apabila membuat penebusan juga akan menerima 4 ketul Chicken McNuggets ® secara percuma.

Pelanggan yang telah bergambar di Kios Smile4REWARDS akan berpeluang untuk memenangi sepasang tiket penerbangan PERCUMA ke destinasi-destinasi Asia Tenggara. Terdapat 10 pasang tiket penerbangan untuk dimenangi. Pelanggan hanya perlu memuat naik gambar Smile4REWARDS mereka di Facebook dan Instagram dengan hashtag #HotlinkxMcD #Smile4REWARDS.

Langkah-langkah untuk menerima ganjaran:

1. Berdiri menghadap skrin Kios Smile4REWARDS. Tekan Enter untuk mula
  2. Letakkan wajah anda di dalam bulatan pada skrin dan senyum!
  3. Webcam akan mengambil empat gambar foto anda
  4. Pilihlah hanya satu foto kegemaran anda dan simpan
  5. Masukkan nombor telefon dan emel anda (foto yang dipilih akan dihantar ke emel anda)
  6. Kios akan mencetak baucer McD dan anda akan menerima SMS
  7. Tunjukkan baucar di kaunter untuk menebus ganjaran anda
  8. Jangan lupa untuk menunjukkan aplikasi Hotlink RED dan MyMaxis juga untuk mendapat lebih lagi ganjaran!

Pelanggan yang tidak dapat melawat restoran terpilih yang ada Kios Smile4REWARDS masih boleh menikmati ganjaran yang hebat apabila mereka memuat turun tawaran Sundae Cone Besar PERCUMA dari aplikasi Hotlink RED atau MyMaxis, yang boleh ditebus di mana-mana restoran McDonald's di seluruh negara.

“Kami di Hotlink sentiasa memberi tawaran hebat kepada pelanggan setiap hari dan cara yang terbaik untuk kami memberi ganjaran kepada mereka adalah dengan hanya membuat sesuatu yang sangat mudah – senyum! Penebusan ganjaran adalah sangat mudah dengan Hotlink. Kerjasama kami dengan McDonald’s adalah salah satu contoh baik, dan kami sangat teruja untuk berkongsi matlamat ini,” kata Navin Manian, Ketua Prabayar Maxis.

“McDonald’s berasa gembira untuk bekerjasama dengan Maxis dan Hotlink untuk menawarkan tawaran eksklusif ini. Pelanggan kami suka diberi ganjaran, dan kami mahu melihat senyuman besar pada muka mereka melalui perkongsian ini. Kios Smile4REWARDS sememangnya bertujuan untuk melibatkan pelanggan dalam aktiviti yang menyeronokkan serta kreatif, dan memberi ganjaran kepada mereka melalui senyuman mereka! Pengalaman unik ini memastikan bahawa kunjungan mereka ke restoran kami tidak dapat dilupai,” kata Eugene Lee, Pengarah Pemasaran McDonald’s Malaysia.

Hotlink Rewards adalah cara paling senang untuk menikmati ganjaran. Pelanggan hanya perlu daftar masuk ke dalam aplikasi masing-masing untuk menikmati tawaran dan diskaun eksklusif yang paling relevan kepada mereka. Hotlink bekerjasama dengan pelbagai jenama e-dagang dan  runcit yang mempunyai cawangan di seluruh negara. Terdapat lebih daripada 250 tawaran dan diskaun dalam aplikasi tersebut untuk dinikmati. Untuk senarai penuh jenama dan pedagang, sila daftar masuk ke aplikasi Hotlink RED dan MyMaxis.

Ketahui lebih lanjut mengenai Hotlink Rewards di sini: www.hotlink.com.my/smile4rewards atau lawati www.hotlink.com.my

Maxis logo

Maxis offers three-month free access on Hotlink Postpaid 60 plans for healthcare frontliners

As the nation journeys through a recovery phase of Covid-19 and life under the new normal, the efforts and dedication of healthcare frontliners have still not gone unnoticed. Recognising their needs of essential connectivity, Maxis is offering a promotion dedicated for healthcare workers across 86 public and private hospitals nationwide with a three-month free access for its Hotlink Postpaid 60 plan. Each activated SIM card comes with 10GB data, plus free 10GB for YouTube, and unlimited calls and SMS to all networks.

Paul McManus

Maxis identified as a Technology Solutions Provider by MDEC to help SMEs restart their businesses

Maxis has been identified as a Technology Solutions Provider (TSP) by the Malaysia Digital Economy Corporation (MDEC) for the RM500 million SME Digitalisation Grant under Budget 2020.

Maxis logo

Telecommunications operators extend use of free 1GB productivity Internet offer to 24 hours

1 July 2020 – Telecommunications operators Celcom Axiata Berhad (“Celcom”), Digi Telecommunications Sdn Bhd (“Digi”), Maxis Berhad (“Maxis”), U Mobile Sdn Bhd (“U Mobile”), and Telekom Malaysia Berhad (“TM”) through unifi mobile, are now enhancing connectivity support for the rakyat’s work and learning needs by extending access to the daily free 1GB Productivity Internet offer to 24 hours. This will be effective from 1 July 2020 until 31 December 2020, or customers can refer to their respective service providers for effective start dates. Previously, access to the daily free 1GB internet was available from 8am and 6pm.