Hotlink Rewards Baharu Menawarkan Pelbagai Kesenangan, Aksesibiliti Dan Kaitan Dalam Memberi Tawaran Menarik

Bermula hari ini, pelanggan Hotlink boleh menikmati tawaran dan diskaun menarik dengan Hotlink Rewards baharu - hanya log masuk ke aplikasi Hotlink RED mereka untuk mendapatkan mata, yang boleh digunakan untuk menebus ganjaran setiap hari. Selain itu, pelanggan juga akan menerima Hadiah Misteri setiap hari, di mana mereka berpeluang untuk memenangi penerbangan percuma ke destinasi tempatan atau Asia Tenggara, atau mendapat lebih banyak mata ganjaran percuma untuk menebus tawaran pedagang atau pas Internet.

“Di Hotlink, kami sentiasa ingin berinteraksi dengan setiap pelanggan kami melalui cara-cara yang bermakna yang menawarkan nilai, setiap hari. Salah satu daripada ciri utama Hotlink Rewards baharu ini ialah kesenangan – semua yang perlu anda lakukan ialah hanya log masuk masuk ke aplikasi Hotlink RED untuk mendapatkan mata dan tawaran eksklusif - tanpa keperluan minimum atau tempoh pemegangan. Di samping tawaran hebat ini, pelanggan boleh menikmati Internet amat pantas, bila-bila masa, di mana sahaja, dengan rangkaian 4G terpantas di negara,” kata Navin Manian, Ketua Prabayar Maxis.

Pelanggan boleh menikmati Hotlink Rewards dengan cara berikut:

1.  Log masuk ke aplikasi Hotlink RED (untuk mendapatkan aplikasi ini, muat turun dari Google Play Store atau Apple Store).
  2.  Buka aplikasi ini setiap hari dan tebus mata ganjaran harian. Pada permulaan setiap bulan, pelanggan akan bermula pada tahap Silver, dan hanya dengan log masuk setiap hari, mereka boleh naik pangkat ke tahap Gold.
  3.  Apabila mereka mencapai tahap Gold, nilai mata harian mereka akan bergandai – ini bermaksud lebih banyak mata untuk menebus lebih banyak tawaran, setiap hari. Di samping itu, mereka berhak untuk memenangi penerbangan percuma di bawah Hadiah Misteri.
  4. Dengan mata yang dikumpul, mereka boleh menebus pelbagai hadiah seperti tawaran dan diskaun dari pelbagai jenama dan pedagang yang popular, pas Internet dan banyak lagi

Hotlink bekerjasama dengan pelbagai e-dagang dan jenama runcit yang mempunyai kedai di seluruh negara untuk membolehkan pelanggan menikmati pelbagai ganjaran. Antara jenama-jenama yang bekerjasama dengan Hotlink untuk program ganjaran ini termasuk McDonald’s, Shopee, Tealive, Expedia, Domino's, Watsons, myNEWS.com, Agoda, Marrybrown, Zalora, Traveloka, Kenny Rogers ROASTERS, Klook, Tudung Kini, Easybook, MPH, mySMINK dan Fave. Untuk senarai penuh jenama dan pedagang, sila log masuk ke aplikasi Hotlink RED.

Ketahui lebih lanjut mengenai Hotlink Rewards di sini atau lawati www.hotlink.com.my/hotlinkrewards.

Maxis logo

Maxis offers three-month free access on Hotlink Postpaid 60 plans for healthcare frontliners

As the nation journeys through a recovery phase of Covid-19 and life under the new normal, the efforts and dedication of healthcare frontliners have still not gone unnoticed. Recognising their needs of essential connectivity, Maxis is offering a promotion dedicated for healthcare workers across 86 public and private hospitals nationwide with a three-month free access for its Hotlink Postpaid 60 plan. Each activated SIM card comes with 10GB data, plus free 10GB for YouTube, and unlimited calls and SMS to all networks.

Paul McManus

Maxis identified as a Technology Solutions Provider by MDEC to help SMEs restart their businesses

Maxis has been identified as a Technology Solutions Provider (TSP) by the Malaysia Digital Economy Corporation (MDEC) for the RM500 million SME Digitalisation Grant under Budget 2020.

Maxis logo

Telecommunications operators extend use of free 1GB productivity Internet offer to 24 hours

1 July 2020 – Telecommunications operators Celcom Axiata Berhad (“Celcom”), Digi Telecommunications Sdn Bhd (“Digi”), Maxis Berhad (“Maxis”), U Mobile Sdn Bhd (“U Mobile”), and Telekom Malaysia Berhad (“TM”) through unifi mobile, are now enhancing connectivity support for the rakyat’s work and learning needs by extending access to the daily free 1GB Productivity Internet offer to 24 hours. This will be effective from 1 July 2020 until 31 December 2020, or customers can refer to their respective service providers for effective start dates. Previously, access to the daily free 1GB internet was available from 8am and 6pm.