Hotlink RED, Pek Prabayar Baharu Yang Mempertingkatkan Pengalaman Anda Dengan Internet Tanpa Had Untuk Aplikasi Kegemaran Anda

Hotlink mempertingkatkan pengalaman Internet pelanggan dengan pelancaran pek prabayar terkini, Hotlink RED. Pasaran prabayar kini penuh dengan tawaran yang memberi banyak data, tetapi ia selalunya ditawarkan bersama pelbagai batasan, terutamanya bagi had laju dan penggunaan. Dengan Hotlink RED, pelanggan kini dapat menikmati pengalaman Internet berkelajuan tinggi tanpa had dan tanpa sebarang batasan.

“Dengan pelancaran pek Hotlink RED terbaharu kami, kami ingin memberi pelanggan kuasa dan kebebasan untuk mengalami Internet dengan cara yang mereka gemari, tanpa berasa bimbang tentang batasan masa atau penggunaan. Selain itu, mereka boleh menikmati pek ini di rangkaian terpantas 4G No. 1 serta 10GB Facebook berkelajuan tinggi setiap bulan,” kata Navin Manian, Ketua Prabayar Maxis

Butir-butir Hotlink RED

Berharga RM10, Hotlink RED dilengkapi dengan kredit RM5, 300MB Internet berkelajuan tinggi dan menawarkan pelanggan:

• 10GB Facebook berkelajuan tinggi tanpa batasan

• Pas Internet mudah alih dari serendah RM3 untuk 2GB

• Boosters Sosial & Chat tanpa had untuk aplikasi kegemaran mereka dengan sebarang pembelian pas MI pada aplikasi Hotlink RED

• Tawaran terbaik HotlinkMU setiap hari di aplikasi Hotlink RED

• Kadar IDD dan IDD Hot bundle terbaik

Bersempena dengan pelancaran ini, Hotlink juga telah mempertingkatkan pas Internet dengan lebih banyak kuota data:

Hotlink RED baharu boleh dibeli di semua pengedar Hotlink, Pusat Maxis atau Rakan Eksklusif Maxis di seluruh negara mulai hari ini. Pelanggan sedia ada Hotlink yang ingin menaik taraf kepada pelan Hotlink RED boleh berbuat demikian melalui aplikasi Hotlink RED. Mereka hanya perlu pergi ke ‘More’, memilih 'My Account’ dan memilih 'Change’ di sebelah 'Rateplan’. Selain itu, mereka boleh mendail *100*6*1# daripada telefon mudah alih mereka.

Dapatkan maklumat lanjut mengenai Hotlink RED di www.hotlink.com.my.

Retransformation

Maxis calls on organisations to rethink Digital Transformation Strategy through Retransformation

Maxis is calling on organisations in Malaysia to rethink and reevaluate their digital transformation strategies.

Always Be Ahead in a changing world

Maxis makes commitment to enable customers to Always Be Ahead in a changing world

In a time of constant change across the world, driven especially by advancements in technology, Maxis today unveiled its new brand purpose: To bring together the best of technologies to help people, businesses and the nation to Always Be Ahead in a changing world. The new brand purpose was launched in conjunction with Maxis’ 25th anniversary and the upcoming Merdeka celebrations, to signify the intertwining of Maxis’ and Malaysia’s past, present and future journey together in this rapidly evolving digital age.

Natalia Navin, Chief Human Resource Officer, Maxis

Maxis launches three new scholarships in building future technology and innovation leaders

In its commitment to building tech-savvy and forward-thinking leaders, Maxis has launched three new scholarships to support the aspirations of bright and deserving young individuals. Candidates can apply for the Maxis Women in Tech Undergraduate 2020 Scholarship, Maxis Tech Undergraduate 2020 Scholarship and the Maxis Young Leaders Undergraduate 2020 Scholarship. Due to the overwhelming response received from applicants, the initial submission deadline of 31 August has now been extended to 14 September to allow more students to apply.