maxis

Hotlink RED, Pek Prabayar Baharu Yang Mempertingkatkan Pengalaman Anda Dengan Internet Tanpa Had Untuk Aplikasi Kegemaran Anda

schedule 19 Jan 2018

Hotlink mempertingkatkan pengalaman Internet pelanggan dengan pelancaran pek prabayar terkini, Hotlink RED. Pasaran prabayar kini penuh dengan tawaran yang memberi banyak data, tetapi ia selalunya ditawarkan bersama pelbagai batasan, terutamanya bagi had laju dan penggunaan. Dengan Hotlink RED, pelanggan kini dapat menikmati pengalaman Internet berkelajuan tinggi tanpa had dan tanpa sebarang batasan.

“Dengan pelancaran pek Hotlink RED terbaharu kami, kami ingin memberi pelanggan kuasa dan kebebasan untuk mengalami Internet dengan cara yang mereka gemari, tanpa berasa bimbang tentang batasan masa atau penggunaan. Selain itu, mereka boleh menikmati pek ini di rangkaian terpantas 4G No. 1 serta 10GB Facebook berkelajuan tinggi setiap bulan,” kata Navin Manian, Ketua Prabayar Maxis

Butir-butir Hotlink RED

Berharga RM10, Hotlink RED dilengkapi dengan kredit RM5, 300MB Internet berkelajuan tinggi dan menawarkan pelanggan:

• 10GB Facebook berkelajuan tinggi tanpa batasan

• Pas Internet mudah alih dari serendah RM3 untuk 2GB

• Boosters Sosial & Chat tanpa had untuk aplikasi kegemaran mereka dengan sebarang pembelian pas MI pada aplikasi Hotlink RED

• Tawaran terbaik HotlinkMU setiap hari di aplikasi Hotlink RED

• Kadar IDD dan IDD Hot bundle terbaik

Bersempena dengan pelancaran ini, Hotlink juga telah mempertingkatkan pas Internet dengan lebih banyak kuota data:

Hotlink RED baharu boleh dibeli di semua pengedar Hotlink, Pusat Maxis atau Rakan Eksklusif Maxis di seluruh negara mulai hari ini. Pelanggan sedia ada Hotlink yang ingin menaik taraf kepada pelan Hotlink RED boleh berbuat demikian melalui aplikasi Hotlink RED. Mereka hanya perlu pergi ke ‘More’, memilih 'My Account’ dan memilih 'Change’ di sebelah 'Rateplan’. Selain itu, mereka boleh mendail *100*6*1# daripada telefon mudah alih mereka.

Dapatkan maklumat lanjut mengenai Hotlink RED di www.hotlink.com.my.

Popular Posts

brochures Maxis Biggest Sale

Come celebrate the festive season with Maxis Biggest Sale! For the month of December 2019 until 29 February 2020, Maxis and Hotlink customers can enjoy awesome promotions on smartphones, with even more deals to come. Literally Maxis’ biggest sale for the year, there is something for everyone!

access_time 04 Dec 2019
brochures Fibre 5G-Ready

Upon approval from Malaysian Communication and Multimedia Commission (MCMC) to trial 200MHz of 3.5GHz C-band spectrum, Maxis successfully achieved 2.96Gbps for single user peak speeds, recording a new high at two of its trial sites in Subang Jaya recently. The new record further reinstates the position of Maxis being in the forefront of technology leadership for the nation’s 5G development.

Network
access_time 07 Jan 2020
brochures Hotlink Rewards, Free Prizes Every Day

Everybody loves prizes! So, in conjunction with its first anniversary since launching last November, Hotlink Rewards is making it super easy for Malaysians to click and be rewarded. Hotlink customers stand a chance to take home Oppo phones, GoPro Hero 7 cameras, Sony PlayStation 4 Pro consoles, Pensonic air fryers and RM500 Shopee e-vouchers, by just logging into the Hotlink RED App and redeeming the respective ‘Free Prizes Every Day’ deal from now until 31 December.

access_time 02 Dec 2019