Kongsi Hadiah Cahaya Dengan Maxis Deepagrams, Hologram Deepavali Pertama Seumpamanya

Bersempena Deepavali ini, kita menyalakan rumah untuk meraikan dan berkongsi kemenangan cahaya ke atas kegelapan, dan kebaikan ke atas kejahatan. Tahun ini, Maxis memperkenalkan Deepagrams, paket wang yang berubah menjadi cahaya hologram menggunakan telefon mudah alih. Lebih daripada hadiah wang, Maxis Deepagrams adalah cahaya hologram pertama seumpamanya yang boleh dikongsi. Untuk mengetahui bagaimana paket ini berfungsi, saksikan video ini: https://youtu.be/hImQ-kITn_I.

“Deepavali ini, kami ingin menjadikan setiap paket wang menjadi hadiah cahaya. Deepagrams membolehkan para pengguna berkongsi cahaya dengan cara yang tidak pernah dilakukan sebelum ini menggunakan teknologi. Paling penting sekali, cahaya ini menjadi hadiah yang membawa kegembiraan kepada orang yang paling bermakna kepada kita,” kata Tai Kam Leong, Ketua Penjenamaan dan Kerjasama.

Setiap paket wang Maxis Deepagram dilengkapi dengan prisma telus khas. Pasang prisma tersebut; imbas kod QR yang terletak di belakang paket dengan telefon pintar anda; letakkan prisma di atas telefon pintar anda dan saksikan cahaya hologram yang menjelma.

Para pelanggan boleh mendapatkan Maxis Deepagrams ini dari mana-mana Pusat Maxis di seluruh negara mulai hari ini sehingga stok masih ada.

Always Be Ahead in a changing world

Maxis makes commitment to enable customers to Always Be Ahead in a changing world

In a time of constant change across the world, driven especially by advancements in technology, Maxis today unveiled its new brand purpose: To bring together the best of technologies to help people, businesses and the nation to Always Be Ahead in a changing world. The new brand purpose was launched in conjunction with Maxis’ 25th anniversary and the upcoming Merdeka celebrations, to signify the intertwining of Maxis’ and Malaysia’s past, present and future journey together in this rapidly evolving digital age.

Retransformation

Maxis calls on organisations to rethink Digital Transformation Strategy through Retransformation

Maxis is calling on organisations in Malaysia to rethink and reevaluate their digital transformation strategies.

Natalia Navin, Chief Human Resource Officer, Maxis

Maxis launches three new scholarships in building future technology and innovation leaders

In its commitment to building tech-savvy and forward-thinking leaders, Maxis has launched three new scholarships to support the aspirations of bright and deserving young individuals. Candidates can apply for the Maxis Women in Tech Undergraduate 2020 Scholarship, Maxis Tech Undergraduate 2020 Scholarship and the Maxis Young Leaders Undergraduate 2020 Scholarship. Due to the overwhelming response received from applicants, the initial submission deadline of 31 August has now been extended to 14 September to allow more students to apply.