maxis

Cadangan Penempatan Persendirian Saham Biasa Baharu Maxis, Pada Harga Terbitan Yang Akan Ditentukan Kelak

schedule 19 Jun 2017

Seperti yang telah kami umumkan kepada Bursa Malaysia petang tadi, Maxis bercadang untuk menerbitkan 300 juta saham baharu Maxis secara penempatan persendirian kepada pelabur, yang akan dijalankan melalui satu latihan pembinaan tempahan (book-building) pada hari ini. Terma dan syarat terperinci bagi penempatan saham tersebut hanya dapat ditentukan setelah selesainya pembinaan tempahan (book-building) itu nanti. Kami menjangkakan penempatan persendirian ini akan selesai pada akhir bulan Julai 2017.

Langkah penjanaan dana ekuiti ini dijangka mengukuhkan kedudukan kewangan Kumpulan Maxis dan akan memberikan kami fleksibiliti untuk membiayai yuran penguntukan spektrum masa depan dan strategi pertumbuhan.

Pengumuman lanjut akan dibuat selepas tamatnya latihan book-building pada hari ini.

Sila rujuk kepada kenyataan Bursa Malaysia di sini: http://www.bursamalaysia.com/market/listed-companies/company-announcements/5463885

Corporate

Popular Posts

brochures Maxis Biggest Sale

Come celebrate the festive season with Maxis Biggest Sale! For the month of December 2019 until 29 February 2020, Maxis and Hotlink customers can enjoy awesome promotions on smartphones, with even more deals to come. Literally Maxis’ biggest sale for the year, there is something for everyone!

Lifestyle
access_time 04 Dec 2019
brochures Fibre 5G-Ready

Upon approval from Malaysian Communication and Multimedia Commission (MCMC) to trial 200MHz of 3.5GHz C-band spectrum, Maxis successfully achieved 2.96Gbps for single user peak speeds, recording a new high at two of its trial sites in Subang Jaya recently. The new record further reinstates the position of Maxis being in the forefront of technology leadership for the nation’s 5G development.

Network
access_time 07 Jan 2020
brochures Hotlink Rewards, Free Prizes Every Day

Everybody loves prizes! So, in conjunction with its first anniversary since launching last November, Hotlink Rewards is making it super easy for Malaysians to click and be rewarded. Hotlink customers stand a chance to take home Oppo phones, GoPro Hero 7 cameras, Sony PlayStation 4 Pro consoles, Pensonic air fryers and RM500 Shopee e-vouchers, by just logging into the Hotlink RED App and redeeming the respective ‘Free Prizes Every Day’ deal from now until 31 December.

Lifestyle
access_time 02 Dec 2019