Ang Pow Yang Boleh Ditanam Dan Berkembang Menjadi Tumbuhan Berbunga? Dapatkannya Sekarang, Hanya Dari Maxis Online Store Tahun Baru Cina Ini

schedule 18 Jan 2017

Rasa bersalah kerana selalu menggunakan kertas apabila memberi ang pow setiap Tahun Baru Cina?

Maxis mempunyai jawapan: anda tidak perlu membuang ang pow kami selepas Tahun Baru Cina; ia akan tumbuh sepanjang tahun. Tanamkan Ang Pow Plant-a-Blessing Maxis dalam tanah, dan lihat ia berkembang mekar.

Ang Pow Plant-a-Blessing Maxis adalah paket merah khas yang dibuat daripada kertas benih yang boleh ditanam. Setiap ang pow direka dengan ruang dimana pemberi ang pow boleh menulis mesej peribadi khas buat penerima, untuk dijadikan inspirasi pada tahun hadapan. Menanam ang pow dalam tanah dan menyiramnya dengan air mengaktifkan benih tertanam, yang seterusnya bercambah menjadi tumbuhan berbunga.

Khas untuk Tahun Baru Cina, dapatkan satu set ang pow ini secara percuma apabila anda membeli mana-mana telefon baharu melalui Maxis Online Store sehingga 11 Februari 2017.

Bersempena promosi ang pow Plant-A-Blessing ini, Maxis telah melancarkan satu filem yang menyentuh hati bertajuk “The Money Grandma Owes Me”, dimana seorang anak muda mendapat tahu bahawa hadiah yang paling istimewa sebenarnya hadiah yang tidak boleh dibeli dengan wang.

“Kadang-kala kita terlalu pentingkan jumlah wang dalam ang pow, dan bukannya berkongsi kegembiraan dengan mereka yang tersayang. Tahun ini, kami percaya Ang Pow Plant-A-Blessing ini boleh membantu mengingatkan orang bahawa kemewahan sebenarnya adalah menerima hadiah yang tidak boleh dibeli dengan wang,” kata Sulin Lau, Ketua Perkhidmatan Pemasaran Maxis.

Untuk maklumat lanjut mengenai Ang Pow Plant-A-Blessing, klik www.maxis.com.my/GrowYourAngPow

Lifestyle
Community

Popular Posts

brochures Microsoft MOU

In line with its ambition to be the leading ICT and solutions provider for Enterprise customers, Maxis is proud to announce its collaboration with Microsoft (Malaysia) Sdn Bhd (Microsoft) through a Memorandum of Understanding (MoU), committing to use their respective expertise, technology and capabilities to create innovative digital solutions for organisations in Malaysia. Concurrently, the collaboration makes Maxis the first telco in Malaysia to offer fixed line voice calls with Microsoft Teams unified communications, as part of Microsoft’s Modern Workplace solutions.

Enterprise
access_time 28 Jan 2020
brochures 5G eKelas Photo Group

Showcasing the potential of 5G in education, Maxis demonstrated its 5G use case, the virtual reality (VR) experience for Science learning in its eKelas programme to Yang Amat Berhormat Tun Dr. Mahathir bin Mohamad, the Prime Minister of Malaysia at Pusat Internet IOCC today. The VR learning experience by Maxis is the only 5G use case in the education vertical being piloted under the 5G Demonstration Projects in Langkawi.

Community
access_time 20 Jan 2020