Pelanggan Maxis Menikmati Rebat Tunai Sebanyak RM60 Juta Apabila Berbelanja Secara Atas Talian Dengan Maxis ShopBack

Lebih 2 juta pelanggan pascabayar Maxis kini boleh mendapatkan tunai sebanyak RM30 apabila mereka mendaftar untuk akaun Maxis ShopBack dan membuat transaksi pertama mereka dari lebih 500 kedai atas talian di ShopBack sehingga 17 September 2017. Pelanggan boleh mendapatkan rebat tunai dari pembelian bagi hampir apa-apa sahaja, seperti tiket penerbangan, penginapan hotel, barangan runcit, pakaian, serta penghantaran makanan dan tunggangan. Di samping itu, pelanggan Maxis boleh mendapatkan sehingga 50% rebat tunai tambahan dan menikmati tawaran eksklusif dari kedai-kedai terpilih.

Oleh itu, berapa banyak rebat tunai yang boleh pelanggan dapatkan dari Maxis ShopBack? Di bawah adalah penjelasan bagaimana seorang eksekutif muda yang suka berbelanja dan melancong boleh mendapatkan rebat tunai sehingga RM162.60 dan seorang lelaki yang sudah berkahwin dan berkeluarga boleh mendapatkan rebat tunai sehingga RM317.50:

“Statistik menunjukkan bahawa rakyat Malaysia gemar berbelanja secara atas talian. Jumlah transaksi atas talian terus meningkat dimana Malaysia mempunyai penembusan tertinggi bagi pembeli atas talian [1] [2]. Kami telah berkerjasama dengan ShopBack untuk menambah nilai kepada para pelanggan kami melalui pelbagai tawaran eksklusif, dan menghargai sokongan semua rakan kongsi kami yang turut bersemangat untuk memberikan pelanggan pengalaman membeli-belah yang benar-benar berbeza,” kata Dushyan Vaithiyanathan, Ketua Perniagaan Pelanggan Maxis.

Berikut adalah bagaimana pelangaan boleh menikmati rebat tunai dari akaun Maxis ShopBack mereka:

Daftar untuk akaun Maxis ShopBack di www.shopback.my/Maxis (Pelanggan sedia ada ShopBack perlu mendaftar untuk akaun Maxis ShopBack baharu untuk menikmati manfaat tambahan ini)
Pilih kedai dan diarahkan ke laman web atau aplikasi untuk melengkapkan perbelanjaan atas talian anda
Dapatkan rebat tunai dalam akaun Maxis ShopBack anda
Pelanggan boleh memilih untuk mengeluarkan rebat tunai mereka atau menggunakannya untuk membayar bil Maxis mereka
Sehingga 17 September 2017, pelanggan Maxis ShopBack juga akan menikmati manfaat tambahan ini:

2x tunggangan Grab percuma (bernilai RM5 setiap tunggangan) – Pelanggan boleh mendapatkan kod promo dari banner kempen Maxis di dalam aplikasi ShopBack
6% rebat tunai upsized di kedai atas talian Uniqlo
• Hadiah eksklusif percuma dengan apa sahaja pembelian dari Sephora
Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana pelanggan boleh dibayar untuk membeli-belah secara atas talian dengan Maxis ShopBack, saksikan video ini

Always Be Ahead in a changing world

Maxis makes commitment to enable customers to Always Be Ahead in a changing world

In a time of constant change across the world, driven especially by advancements in technology, Maxis today unveiled its new brand purpose: To bring together the best of technologies to help people, businesses and the nation to Always Be Ahead in a changing world. The new brand purpose was launched in conjunction with Maxis’ 25th anniversary and the upcoming Merdeka celebrations, to signify the intertwining of Maxis’ and Malaysia’s past, present and future journey together in this rapidly evolving digital age.

Retransformation

Maxis calls on organisations to rethink Digital Transformation Strategy through Retransformation

Maxis is calling on organisations in Malaysia to rethink and reevaluate their digital transformation strategies.

Natalia Navin, Chief Human Resource Officer, Maxis

Maxis launches three new scholarships in building future technology and innovation leaders

In its commitment to building tech-savvy and forward-thinking leaders, Maxis has launched three new scholarships to support the aspirations of bright and deserving young individuals. Candidates can apply for the Maxis Women in Tech Undergraduate 2020 Scholarship, Maxis Tech Undergraduate 2020 Scholarship and the Maxis Young Leaders Undergraduate 2020 Scholarship. Due to the overwhelming response received from applicants, the initial submission deadline of 31 August has now been extended to 14 September to allow more students to apply.