maxis

Tawaran Pengembaraan Yang Menakjubkan Dengan MaxisONE World, Bawa Pelan MaxisONE Bersama Anda

schedule 17 Mar 2016

Kita semua suka mengembara, lebih-lebih lagi jika perbelanjaan pengembaraan tersebut ditanggung sepenuhnya. Dengan aplikasi MyMaxis, pelanggan pascabayar Maxis akan menikmati akses kepada tawaran-tawaran hebat dan diskaun yang besar termasuk pakej percutian percuma di Bali selama 3 hari, 2 malam, penjimatan sehingga RM1,000 apabila anda melancong ke London, Paris atau Sepanyol, penginapan hotel percuma, tawaran Expedia sebanyak 70% dan banyak lagi. Kami turut menawarkan….

Sehingga 30 April, pelanggan pascabayar Maxis berpeluang untuk memenangi pakej percutian ke mana sahaja di dunia dengan baucar pengembaraan bernilai RM25,000.

Berikut adalah 4 langkah mudah untuk menyertai pertandingan MaxisONE World Travelganza :

Jika anda bercadang untuk melancong ke Singapura, Indonesia, Thailand, Myanmar, Brunei, Filipina, Kemboja atau Laos, pelanggan MaxisONE boleh menggunakan MaxisONE World –  ini bermakna anda boleh membawa pelan MaxisONE bersama mereka ke negara-negara berkenaan dan menggunakannya seperti di Malaysia, membuat panggilan atau SMS ke mana-mana sahaja secara percuma, dan mendapat kuota perayauan berkelajuan tinggi sebanyak 500MB setiap hari. Dengan perlindungan perjalanan percuma di mana sahaja mereka merantau, kini para pelanggan boleh menikmati pengalaman pengembaraan tanpa berasa bimbang.

“Kami menawarkan para pelanggan sesuatu yang luar biasa dengan MaxisONE World Travelganza. Kami tahu bahawa telefon mudah alih merupakan sesuatu yang amat penting yang selalu digunakan apabila pelanggan kami merantau, yang membolehkan mereka berkongsi video dan gambar dengan rakan-rakan dan keluarga di Malaysia atau melayari Internet, tanpa berasa bimbang,” kata Arjun Varma, Ketua Pascabayar Maxis.

Pemenang-pemenang MaxisONE World Travelganza akan dipilih pada 4 Mei 2016. Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web kami di www.maxis.com.my/oneworld

Lifestyle

Popular Posts

brochures Fibre 5G-Ready

Upon approval from Malaysian Communication and Multimedia Commission (MCMC) to trial 200MHz of 3.5GHz C-band spectrum, Maxis successfully achieved 2.96Gbps for single user peak speeds, recording a new high at two of its trial sites in Subang Jaya recently. The new record further reinstates the position of Maxis being in the forefront of technology leadership for the nation’s 5G development.

Network
access_time 07 Jan 2020
brochures Microsoft MOU

In line with its ambition to be the leading ICT and solutions provider for Enterprise customers, Maxis is proud to announce its collaboration with Microsoft (Malaysia) Sdn Bhd (Microsoft) through a Memorandum of Understanding (MoU), committing to use their respective expertise, technology and capabilities to create innovative digital solutions for organisations in Malaysia. Concurrently, the collaboration makes Maxis the first telco in Malaysia to offer fixed line voice calls with Microsoft Teams unified communications, as part of Microsoft’s Modern Workplace solutions.

Enterprise
access_time 28 Jan 2020