Nikmati Kebebasan: Maxis Melancarkan Pelan Pascabayar Yang Sentiasa Menghubungkan Pelanggan, Tanpa Bimbang

schedule 30 May 2014

Berhubung dan berkomunikasi DENGAN BEBAS
Satu-satunya pelan internet yang menawarkan panggilan dan SMS tanpa had
Pengalaman internet 'Sentiasa Terhubung'
Perantauan tanpa berasa bimbang dengan satu kadar rata sebanyak RM38 sehari bagi 106 negara
Peranti percuma dengan pelan

Sebenarnya, jumlah panggilan yang dibuat atau bilangan SMS yang dihantar adalah suata perkara lama, memandangkan penggunaan internet yang semakin popular. Sekarang adalah masanya untuk kita bebas berhubung dan berkomunikasi, seperti mana yang kita ingini. Hari ini menandakan satu pencapaian penting bagi Maxis dimana ia melancarkan pelan pascabayar yang baru dan yang dinanti-nantikan, iaitu MaxisONE™ plan. Ia adalah satu-satunya pelan internet yang menawarkan panggilan dan SMS tanpa had, pengalaman internet ‘Sentiasa Terhubung’ dan perantauan tanpa berasa bimbang.

 

Secara ringkas, berikut adalah tawaran MaxisONE™ plan:

Panggilan suara (talian mudah alih & tetap) dan SMS adalah tanpa had ke semua rangkaian: Anda tidak perlu lagi bimbang mengenai bayaran bagi panggilan atau SMS.
Internet adalah Sentiasa Terhubung: Walaupun anda telah menghabiskan kuota berkelajuan tinggi yang diperuntukkan, anda boleh terus berlayar dengan internet asas percuma. Data tambahan atau ‘data boosters’ boleh didapati dari serendah RM10 untuk 200MB.
Merantau dunia (106 negara) pada satu kadar rata sebanyak RM38 sehari: Dengan satu kadar rata, anda tidak lagi dikenakan caj bayar bila guna (pay-per-use charges) apabila merantau.
Telefon pintar baru ditawarkan dengan MaxisONE™ plan: Dari pelbagai peranti baru yang ditawarkan, tiga model boleh didapati secara PERCUMA dengan pelan tesebut, untuk anda mula menikmati tawaran ini dengan segera.

"Internet mudah alih semakin menjadi sebahagian besar daripada kehidupan kita, dan kami ingin supaya para pelanggan tidak perlu berasa bimbang bagi membayar caj panggilan suara dan SMS, dan berasa bebas apabila mereka berkomunikasi. Kami percaya bahawa ini adalan pelan internet yang terbaik kerana ia memudahkan kehidupan pelanggan dan senang diguna. Kesudahannya, kami berharap untuk memberi kebebasan kepada pelanggan daripada had-had yang tradisional dan menyediakan pengalaman internet mudah alih baru tanpa berasa bimbang. Dengan panggilan dan SMS tanpa had dan pengalaman data tanpa henti melalui rangkaian terpantas dan terluas kami, Maxis mengesahkan kepimpinan kami dalam industri sekali lagi," kata Dushyan Vaithiyanathan, Ketua Perniagaan Pengguna Maxis.

 

MaxisONE™ plan telah dipermudahkan ke dua pilihan pelan, iaitu MaxisONE™ plan lite dan MaxisONE™ plan:

Pelan Kadar
MaxisONE™ plan lite
MaxisONE™ plan
Yuran Komitmen Bulanan
RM 78
RM 128
Berkas Panggilan, SMS dan Data Bulanan
Peruntukkan Minit
Limitless (ON-net) Limitless (ALL-net)
Peruntukkan SM
Limitless (ON-net) Limitless (ALL-net)
Peruntukkan Internet Mudah Alih
1GB 2GB
        'Data Boosters'
200MB RM10 RM10
500MB RM20 RM20
1GB RM30 RM30


Para pelanggan kami yang sudah melanggani pelan pasca bayar sedia ada boleh menukar atau menaik taraf kepada MaxisONE™ plan selagi mereka tidak terikat dengan kontrak.

Untuk mendaftar sekarang, sila lawati mana-mana Pusat Maxis atau kedai Rakan Eksklusif Maxis di seluruh negara, atau lawati Maxis Online Store kami. Untuk maklumat lanjut mengenai MaxisONE™ plan, sila layari www.maxis.com.my.

Categories

Lifestyle

Popular Posts

brochures Microsoft MOU

In line with its ambition to be the leading ICT and solutions provider for Enterprise customers, Maxis is proud to announce its collaboration with Microsoft (Malaysia) Sdn Bhd (Microsoft) through a Memorandum of Understanding (MoU), committing to use their respective expertise, technology and capabilities to create innovative digital solutions for organisations in Malaysia. Concurrently, the collaboration makes Maxis the first telco in Malaysia to offer fixed line voice calls with Microsoft Teams unified communications, as part of Microsoft’s Modern Workplace solutions.

Enterprise
access_time 28 Jan 2020
brochures 5G eKelas Photo Group

Showcasing the potential of 5G in education, Maxis demonstrated its 5G use case, the virtual reality (VR) experience for Science learning in its eKelas programme to Yang Amat Berhormat Tun Dr. Mahathir bin Mohamad, the Prime Minister of Malaysia at Pusat Internet IOCC today. The VR learning experience by Maxis is the only 5G use case in the education vertical being piloted under the 5G Demonstration Projects in Langkawi.

Community
access_time 20 Jan 2020
Archives
Tags