Hotlink Menyediakan Para Pelari Pelbagai Hiburan Di The Music Run

Hotlink adalah Penaja Telekomunikasi Rasmi acara larian 5km
Para pelari menikmati pelbagai aktiviti di zon Hotlink yang bertemakan ‘Pop Kings’

Jika anda suka berjalan, menikmati muzik atau hanya ingin berseronok pada awal pagi Ahad, maka anda merupakan salah satu daripada beribu pelari yang mengunjungi Selangor Turf Club di Sungai Besi Ahad lalu, 23 Mac, untuk berlari sambil mendengar lagu-lagu kegemaran di The Music Run (TMR) oleh AIA. TMR adalah salah satu daripada acara larian 5km yang paling unik dan menarik yang pernah diadakan di Malaysia, yang menyediakan satu platform bagi peserta untuk berlari, berjalan atau menari melalui lima zon muzik berjarak 1km setiap zon yang mewakili genre muzik yang berbeza: Pop Divas, Indie Rock, Pop Kings, Hip Hop dan Dance. Hotlink, jenama prabayar Maxis, adalah Penaja Telekomunikasi Rasmi TMR.

Di acara tersebut, para pelari memakai gear senaman mereka pada awal pagi dan mengambil bahagian dalam pelbagai aktiviti yang berkaitan dengan muzik di zon ‘Pop Kings’ Hotlink, termasuk ‘selfies’ dan bergambar dengan penyamar selebriti. Para pelari juga bergambar bersama 'cut-out' penyanyi-penyanyi pop lelaki terkenal seperti Justin Timberlake, Bruno Mars dan Robin Thicke. Pada akhir larian 5km tersebut, pelari juga dapat mendapatkan ais krim percuma di gerai Hotlink.

Dushyan Vaithiyanathan, Ketua Perniagaan Pengguna Maxis, berkata, “Hotlink sudah sekian lama menjadi jenama yang menyeronokkan dan dinamik. Kami gembira dapat menjadi sebahagian besar daripada acara unik ini yang sesuai dan relevan dengan jenama kami. Kami juga amat teruja untuk memberikan para pelanggan pengalaman ini yang menggabungkan kuasa muzik dan gaya hidup aktif. Penyertaan kami dalam ini acara ini adalah salah satu daripada aktiviti-aktiviti menarik yang kami sediakan untuk para pelanggan pada tahun ini!”

Jenama Hotlink diwakili oleh pelan prabayarnya yang mampu mengubah segment prabayar, #Hotlink, satu-satunya proposisi prabayar yang menawarkan pengalaman internet ‘sentiasa terhubung’ dengan internet asas berterusan percuma dan internet berkelajuan tinggi pada hanya RM1 sehari. Pelan ini juga mewakili kategori baru penggunaan internet mudah alih, yang menghapuskan halangan kemasukan yang tinggi kerana tiada caj setiap kali penggunaan (pay-per-use charges), menjadikan ia satu produk yang sesuai yang bertujuan untuk meluaskan akses kepada internet.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai #Hotlink, lawati www.hotlink.com.my.

Maxis logo

Maxis offers three-month free access on Hotlink Postpaid 60 plans for healthcare frontliners

As the nation journeys through a recovery phase of Covid-19 and life under the new normal, the efforts and dedication of healthcare frontliners have still not gone unnoticed. Recognising their needs of essential connectivity, Maxis is offering a promotion dedicated for healthcare workers across 86 public and private hospitals nationwide with a three-month free access for its Hotlink Postpaid 60 plan. Each activated SIM card comes with 10GB data, plus free 10GB for YouTube, and unlimited calls and SMS to all networks.

Paul McManus

Maxis identified as a Technology Solutions Provider by MDEC to help SMEs restart their businesses

Maxis has been identified as a Technology Solutions Provider (TSP) by the Malaysia Digital Economy Corporation (MDEC) for the RM500 million SME Digitalisation Grant under Budget 2020.

Maxis Logo

Maxis hosts its first fully virtual AGM as health and safety of all remain top priority

Maxis today reached a historic milestone when it hosted its 11th Annual General Meeting (AGM) in full virtual proceedings today for the first time, where the meeting was conducted via live streaming and online voting. Maxis thanks its shareholders for their positive reception as well as for their virtual attendance and participation. Shareholders approved all the ordinary resolutions proposed at the AGM. Maxis also records its appreciation to the Securities Commission for the Guidance and FAQs on the conduct of virtual general meetings.